TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 15 1234511 ... SonSon
Toplam 220 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar,

Malum, kamuda 40 bin engelli personel açığı bulunmaktadır ve birkaç bakanlık 8 bine yakın engelli personel istihdamı için bugünlerde gerekli süreci işletmektedir.

Siz de bu alımların önemli ama eksik olduğunu düşünüyor ve 30 bin kişilik istihdamın gerçekleştirilmemesinden kaygı duyuyorsanız, lütfen aşağıdaki adreslere yine aşağıda yer alan metni gönderin ve tüm kadroların doldurulması için ilgililer üzerinde kamuoyu oluşturulmasına destek verin.

Zira onlarca kamu kurum ve kuruluşunda çalışmayı bekleyen binlerce arkadaşımız var...

Engelliler.Biz Platformu

Gönderilecek adresler:
    Gönderilecek metin:
    İlgili makama,

Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşları 40 bin engelli kadrosunu yasal zorunlulukları olduğu halde yıllardır doldurmamıştır.
    Ancak 2010 yılında alınan karar doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çevre ve Orman Bakanlığı -zorunlu kotalarının altında olduğu halde- 8 bine yakın engelli personel alımı için gerekli girişimlere başlamıştır. Yüzbinlerce engelli ve aileleri konunun takipçisidir...

Bu uygulamanın memnuniyet verici ama eksik olduğunu düşünüyorum. Onun için siz sayın ilgililere bu mesajı atma gereği hissettim: 40 bin engelli personel istihdamının tüm kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayacak düzeyde bir an evvel gerçekleştirilmesini, bu yolda hız kesilmemesini ve Başbakanlığın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini arz ve talep ederim.

ad soyad
    tc kimlik no
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    ancıl Avatarı

Gerçek Adı
    Selçuk
    Son Giriş
    05.01-2022
    Saat
    14:09
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    13

Hazırlamış olduğun metin için teşekkür ederim. Konuyla bizzat ilgilenmen tüm engellilerin hakları için savunmadır. Göndermeye başlayalım arkadaşlar;

Konunun takibçisi olacağım, ama yönetmenlik ve yasalara uyarak sesimizi duyuracağız.

Üye
    figen33 Avatarı

Gerçek Adı
    FİGEN
    Son Giriş
    16.06-2018
    Saat
    07:09
    Yaşadığı Yer
    MERSİN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hazırlamış olduğun metin için teşekkür ederim.ben hepsine yolladım hakkımızda hayırlısı olsun

Üye
    satlas Avatarı

Son Giriş
    05.04-2023
    Saat
    10:43
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

başlık için teşekkürler hemen mail attım ve diğer 26 arkadaşımada mail atıp bunları göndermelerini istedim.lütfen kazanan ve kazanmayan herkes mail atsın..

Üye
    suat06 Avatarı

Son Giriş
    09.07-2016
    Saat
    02:53
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bende gönderdim. Herkez katılırsa eminim bir sonuç elde ederiz. Haydi HAYIRLISI....

Üye
    ackurt19 Avatarı

Gerçek Adı
    Selami
    Son Giriş
    23.03-2023
    Saat
    17:22
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı sınavına 35 bin kişi girdi.Bunun 5 bini atamaya hak kazandı.Geriye kazanamayan veya atanamayan 30 bin kişi
    kaldı.Bu 30 bin kişi hergün 10 defa ilgili kurumlara email atsa bakın. bakalim nasıl sesimizi duyuyorlar.Biz kötü bir şey yapmıyoruz.Adam gibi yaşamak için çalışmak istiyoruz iş istiyoruz.Kendi ekonomik özgürlüğümüzü elimize almak istiyoruz.
    Bu işler sıcağı sıcağına yapılırsa daha güzel ve verimli sonuçlar alınır.Nitekim sınav başvuru ücretlerinde gösterdiğimiz kararlılık nasıl olumlu sonuçlar doğurdu hep birlikte gördük.
    Durmak yok sıkıştırmaya email atmaya sesimizi her platformda duyurmaya devam diyorum

Üye
    AyArR_Mustafa Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    06.03-2015
    Saat
    20:55
    Yaşadığı Yer
    BOŞ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Lütfen Arkadaşlar Elimizden geleni yapalım. Meb Kazanan Arkadaşları Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. İnşallah Çalışmalarında Başarılar Diliyorum. Onlardanda Ben Atandım Diyerek Bi kenara Çekilmesinler. Onlarda yardımcı olsunlar. Hem Kamuoyuna yazılı bir metinle 38 bin açık var diyip ve 2010 yılının sonuna kadar bu kadrolar dolcak diyorlar. Hemde Halen Meb=5bin Orman,Çevre,Sağlık=2378 kişi alıyorlar.

Herkesin Gönlünce olsun.

OturanBoğa;
    ßurda Bahsetdiğiniz ''birkaç bakanlık 8 bine engelli personel istihdamı için buqünlerde gerekli süreci işletmektedir.'' Meb ve Çevre,orman,Sağlık bakanlığımı yoksa ßaşka Kurumlar mı acaba ?

Üye
    ergincengiz Avatarı

Gerçek Adı
    cengiz
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    17:29
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    14

Bülent abi teşekkür ederiz .bu sitenin yaptığını 81 ildeki derneklerin tsd için konuşuyorum % 5 ini bile yapmıyorlar

Üye
    Prens Esat Avatarı

Gerçek Adı
    Esat
    Son Giriş
    25.09-2022
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    Akdeniz-Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

bülent abi engelli arkadaşlarim için teşekkür ediyorum budur işte senden beklenen hareket süpersin bülent abi engelli kardeşlerimiz için büyük bir adim ben 5-6 mail adresimle gönderiçem büyük ses ve yanki yapiçağindan hiç şüphem yok.

açik kortajani bulunan kurumlarin genel müdürlüklerine de mail atsak mi acaba onlarinda maillerini eklesek mi?

Üye
    PRENSES Avatarı

Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Bende tüm adreslere mail attım. Umarım yararlı olur.

Üye
    süleyman bekar Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN
    Son Giriş
    07.09-2016
    Saat
    16:05
    Yaşadığı Yer
    BURDUR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bülent abi tşk ederim bende gönderdim

Üye
    f-f Avatarı

Gerçek Adı
    fulya
    Son Giriş
    27.10-2020
    Saat
    16:46
    Yaşadığı Yer
    balıkesir/bandırma
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

BENDE YOLLADIM OLMAZ AMA YİNEDE BİR UMUT NAPACASN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN :d

Üye
    femmy Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    28.11-2012
    Saat
    20:35
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

teşekkürler abi ellerine sağlık
    dernekler bizim sitemizi örnek almalı

Yasaklı Üye
    arkanduisz61 Avatarı

Son Giriş
    25.03-2011
    Saat
    23:44
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sayın devlet kurumları. ben bu engelli acıgına yeni bir isim buldum kurumlarımızdaki karadelikler diyom artık ben acıklara doldurun sunlarıda bızde rahatlıyalım sizde.deliklerde kapandıkları icin rahatlasın daha iyi olur hepimiz icin

Üye
    yaprak1981 Avatarı

Gerçek Adı
    Yasemin
    Son Giriş
    29.05-2015
    Saat
    12:27
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Günaydın arkadaslar yukarıda yazılan meil lere yazıyı gönderdim ve hergün gönderiyorum
    hayırlısı artık.

Sayfa 1 / 15 1234511 ... SonSon