mrb bende yeni gönderdim her zanman beraber
her zaman tam destek......hazırlayan ve düşünenlerin yüreğine sağlık olsun
mrb bende yeni gönderdim her zanman beraber
her zaman tam destek......hazırlayan ve düşünenlerin yüreğine sağlık olsun
bülent kardeşim teşekkür ederim. tüm birimlere gönderdim. lütfen diğer arkadaşlar müthiş duyarlı olalım. zaman bu zaman. hazır referandum varken ve seçim yaklaşıyorken bastıralım.
Bülent abi hakikaten yaptığın örnek davranıştan ötürü, tüm engelli kardeşlerim adına size teşekkür ediyorum.(Arkadaşlar bundan sonrası hepimizin görevi gerekli yerlere yazımızı gönderelim birlik olmaz isek sesimiz gür çıkmaz ve karanlıkta koybolur gideriz)
emın olun 3 bın kışıye ulaştırıyorum bu msj ınızı
arkadaşlar bu başlığı sürekli gündemde tutalım. şu an herşeyden çok daha önemli
çok tşkkr ederım oturan boğa ilgili yerlere gönderdim ve tüm arkadaslarıma bu maili göndermelerini isdedim saygıalr..
Bugün mail adresleri olan bütün kurumlara bende gönderdim bülent bey tşk..
Inşallah en kısa zamanda bir sonuç elde ederiz..?
hadı hayırlısı bende atım bakalım işllah guzel seyler olcak ben inanıyorum her actımda atarım artık saten işimiz bu yeterkı kardeslerımız mutlu olsun![]()
Bende gonderdım hepımız ıcın hayırlısı olsun
bülent bey ;
engelli öğretmen atamalrı hersene yönetmeliğe göre alınacak dimi bilginiz var mı ? Kasım atamalrında tekrar şans vereblirler mi sınava giremeyen veya mezuniyeti belli olmayanlar için ?
yoollando ve yollancak hergün
durmak yok yola devam... verdikleri sözü tutsun akp
birde msn ve e-posta arkadaşlarınıza yollayın onlarda göndersinler
evet bende herkez adına teşekkür ederim. hadi arkadaşlar mail yamuruna tutalım bu adresleri. ben listemdeki arkadaşlara gönderdim.
hadiyin arkdaşlar ha gayret