TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 39101112131415 SonSon
Toplam 220 mesajın 181-195 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Aslında çevrimdışı olarak siteyi tarıyordum Burayı gördüm Seçimlr ve gçen referandum konusundaki sözleri okuyunca kendimi tutamadım online oldum
    Arkadaşlar bundan sonra akıl almaz bir hız sözkonusu, yaza kadar Bu hıza yetişebilenlrle tam gaz ileri gidilir Hız teknolojisi devrede
    Ha, tutabilene aşkolsun
    Allah, tüm kurumların ve çalışanlarının yardımcısı olsun Yaza kadar kurumlar çalışmaktan vatandaş uygulamalar hakkında yorum pşine düşmktn yorulacak
    Seçim, tatil sayılır bunların yanında Herkes açısından

Üye
    karakeçili Avatarı

Gerçek Adı
    HALİL
    Son Giriş
    03.01-2013
    Saat
    16:09
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar bugün aldığım email i sizinle paylaşmak istedim.

bence çok önemli!!!!

Sayın AKKUÇ,

Talebiniz Sağlık Bakanlığı'nın görev ve yetki alanına girmesi nedeniyle ilgili bakanlığa iletilmiştir.
    Bilgi edinmenizi rica eder iyi günler dilerim.

Tarih: 13 Kasım 2010 Cumartesi 15:59
    Kime: Selma Aliye Kavaf
    Konu: dilekçe

Sağlık Bakanlığı 2.000 engelliyi istihdam etmek için 13/11/2010 günü sınav yaptı. Ancak bu sınava “halen aday ya da asil olarak çalışan memurlar” da katılmış bulunmaktadır.
    Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre bu mümkün değildir.
    İlgili yönetmelikte yapılan son değişiklik ile “halen aday ya das asil memur olarak çalışanlar da açılacak engelli memur sınavlarına katılabilmektedir”. Ancak, bu yönetmelik değişikliği yürürlüğe girdikten sonra verilen ilanlar için geçerli olup daha önce verilmiş olan ilanlar eski yönetmeliğe tabi olarak yapılmak zorundadır.
    Ancak bunu bilmelerine rağmen bazı engelliler Sağlık Bakanlığı sınavına bugün katılmış ve kazandığı takdirde atanacağını ümit etmektedir.
    Bu bireyler hakkında ilgili yönetmeliğin;
    GERÇEĞE AYKIRI BEYANDA BULUNDUĞU ANLAŞILANLAR
    “Madde:19 – Sınava giriş belgesi verilmek suretiyle sınava girenlerden; iş talep formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz atamaları yapılmaz. Ataması yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bunlar hiçbir hak talebinde bulunamazlar.
    Ayrıca gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler hakkında 765 Sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulamak üzere ilgili kurumca o yer Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulur.” Maddesinin uygulanması gerekmektedir.
    Sağlık Bakanlığı sınav ilanı verildiği tarihte henüz Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuçlarını yayınlamadığı için Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulunulmasını makul karşılayabiliriz. Ancak M.E.B. atama sonuçları ilan edildikten ve atanıp göreve başladıktan sonra kanun ve yönetmeliğe muhalif olarak Sağlık Bakanlığı sınavına girerek, atanmayı amaçlamayı makul karşılamamız mümkün değildir. Binlerce engellinin hakkı çiğnetilmemelidir.
    Bu durumdaki arkadaşlarımızın yapacağı tek şey vardı; “Ya bir dilekçe ile atanarak memur olduklarını İl Sağlık Müdürlüklerine bildireceklerdi ya da sınava katılmayacaklardı. Ancak bunun aksine kurumları kandırarak ya da yönetmelik değişikliğini ileri sürerek yeniden atama plânları kuranlarda iyi niyet aranmaz.
    Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Üye
    biri Avatarı

Son Giriş
    16.02-2011
    Saat
    16:45
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar devlet sosyal yardımla ilgili birşeyler açıkladı bu konuyla ilgili net bilgisi olan varmı.

Üye
    AyArR_Mustafa Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    06.03-2015
    Saat
    20:55
    Yaşadığı Yer
    BOŞ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İyi Günler! Arkadaşlar Eğitim Fakültesi Mezunları Forumunda Öğretmenler Ek Atama Olsun Diye Hergü BİMER ve AKİM olmak Üzere Hergün Mesaj Gönderiyorlar.Lütfen Bizde Birlikte Olalım ve Mesaj Atalım Bıkmadan. Engelli Alım Olsun Diye Güzel Bir Dille Yazın Birde Arkadaşlar Bencillik Yapmasın Kimse Yok 1.000 öğretmen Alsınsın yok 150 Tekniker Alınsın Diye Göndermeyin Lütfen Böle Bencillerden Olmayın. Ben Çok İnternete Giremiyorum. Lütfen Anayasa'da var diyin O maddeleri bulun Sonra %3 Çalıştırma Zorunluluğu var diyin Lütfen Destek Biz Böle Neden Gruplaşamıyoruz ya Televizyon Programlarına MAİL atalım ENGELLİ İSTİHDAMI ile konuşsunlar.
    BİMER Adresi http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
    AKİM Adresi
    Akim Başvuru Formu Burda Konu Sein Diyor Devlet Personel Başkanlığı Seçersiniz Daha Yararlı olur Bence

LÜTFEN DESTEK
    Arkadaşlar LÜTFENNN
    1 saat internette dolaştığınızı varsayarsak 10 dk 1 mesaj atsanız 1 saatte 6 mesaj yapar. Lütfen Destekk

Üye
    bulutus Avatarı

Gerçek Adı
    aşkın
    Son Giriş
    12.12-2011
    Saat
    21:30
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba
    tv programlarının bu konuya destek vermesi bence çok iyi fikir bende bunu düşünüyorum....
    En kısa zamandada bunu yapmayı planlıyorum.

Syg

Üye
    Nur16 Avatarı

Son Giriş
    24.01-2018
    Saat
    15:44
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Şu abbas güçlü ile genç bakış a çıksaydık. Hep ünivler geliyor. Bir günü de engellilere ayırsalardı.

Üye
    AyArR_Mustafa Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    06.03-2015
    Saat
    20:55
    Yaşadığı Yer
    BOŞ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ben 3-4 Programa Yazdım. ENGELLİLER İSTİHDAM konulu bir Program Yapmaları İçin Lütfen Sizde Durmayın..... Destek Verin....

Programlara Yazdığımı Söylemiştim 30 dk Sonra Cevap Geldi. Star Tv yayınlarına göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeni için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak isteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Lütfen Sizde Destek Verin . Ne Kaybedebilirsiniz Ki... DESTEK..... (+) BİMER ve AKİM'de DEVAM...

Üye
    mülküaşırt Avatarı

Gerçek Adı
    Mülkü Aşırt
    Son Giriş
    30.08-2014
    Saat
    22:44
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mücadele etmemiz şart başbakan birde biz engeliler için engeli açılımı yapsın bu bence gerekli böylelikle kamuda olan kırkbin kadroyu dodurur özel sökyördeki olanlarla birlikte yüzbin engeli arkadaşımız işe kavuşur ben 1985.te izmir büyükşehirin açtıgı engeli kadrosuna 42. kişi işe alındı binlerce engeli yeşilyurtaki eshot izsu binasında imtana girdik ve ben o kırk iki kişiden biri olarak işbaşı yaptım tam sekiz sene görev yaptım o dönemde belediyede halen engeli açığı vardı öyleken benimle birlikte birçok engeliyi yeni başkan seçilen yüksel cakmur onüçüncü matteden işten attı sosyal demokrat yüksel çakmur birsürü işçiyide o dönemde çıkardı ancak engelileri atması çok yanlıştı ben müracat etmedim ancak arkadaşlarımı tekrar geri almak zorundakaldı bu benim hayatımda yaşadığım çok üzücü bir andikap olarak kaldı engeli olduğumuz için bir belediye başkanını biz engelileri kapı önüne koyabildi o zihniyet geçen yıl 2010.u engelliler yılı ilan etti izmirde ve iki aysonra parlemontosunu toplayıp sayın kocaoğlu tüm diger partilere mensup meclis üyeleri puretesto edip çıkmasına ramen biz izmirli engelilere verilen yirmi yimibeş yılda kazandığımız haklarımızı elimizden aldı artı refakaççımızla otobüse binemiyoz kartlarımız konturluoldu inciraltı kafemiz denize sıfır engelilerin içten neşeyle huzur bulduğu yerdi kocayaz geçti yenilicez dediler halen yenilenmiyor illerde kücücük biryededeyiz birde işin enkötüsü inciraltı engeli merkezi girişinde birsürü başıboş köpek dolu bunları kaçtane yetkiliye söyledim bilindiği gibi bizler deynek baston sandayleyle giriyoruz kaçacak koşacak durumumuz yok bence buda bize piskolejik baskı unsuru ikibin onbir türkiyemin tüm engelilerinin işşallah kazanım yılı olur diyorum saygılar sunuyorum MÜLKÜ AŞIRT.

Üye
    golden_heart Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    09:25
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    35
    Verilen Beğeniler
    24

Değerli engelli kardeşlerim bende engelliyim..40 bin özürlü personel açığı olduğu herkesçe bilinen birşey artık..gördüğüm kadarıyla özürlüler için merkezi bir sınav yapılacağı söylenmekte..olmazsada nisan-mayıs döneminde alım olur diye rivayetler var..benim anlamadığım bu kadroların ne zaman doldurulacağı...en doğru bilgiyi nerden elde edebileceğimiz..ben cumhur başkanlığına,başbakanlığa vs. yazılar yolladım fakat gerekli merciiye yönlendirildi denildi sadece..anladımki bu tek başına olacak birşey değil..birlik olmalıyz ve sesimizi en iyi şekilde duyurmalıyız..bunun içinde olabildiğince birbirimizle iletişime geçelim..planı olan varsa sesimizi duyurmak adına,onu sölesin hemen uygulayalım..başbakanlığamı gitmeliyiz gidelim..ama bişeyler yapalım..bizler unutulmaya müsaidiz ..ama unutulmaması gerekenlerdeniz..o yüzden lütfen duyarsız kalmayın..geleceğimiz kendi elimizde..lütfen ceplarınız yazın,düşünceleriniz paylaşın..fikri olan söylesin..

Üye
    canaslan Avatarı

Son Giriş
    30.08-2012
    Saat
    17:01
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kesinlikler varım kardeş tüm duyarlı arkadaşları bekliyoruz

Üye
    golden_heart Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    35
    Verilen Beğeniler
    24

eksik olma canaslan... sen burayı takip et..bişeyler yapmamız lazım..güzel fikirler çıkar inşallah...uygularız..

Üye
    apocan14 Avatarı

Gerçek Adı
    a.aziz uludağ
    Son Giriş
    24.08-2020
    Saat
    01:06
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

benim için her yol ankara özel şirketin verdiği asgari ücrettende bıktım yaptığım işlerdende bıktım.
    Resmen bizleri kobay olarak kullanılmaktan bıktık....

birşey yapılacaksa ilk sıraya beni alın....

Üye
    golden_heart Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    35
    Verilen Beğeniler
    24

apocan kardeşlim sende iyi takip et burayı..bu gün okumakla geçme bu konuyu..kesin bişeyler yapmalıyız..süs olmamalı bu konu burda..o kadrolar bizlerle dolmalı..

Üye
    apocan14 Avatarı

Gerçek Adı
    a.aziz uludağ
    Son Giriş
    24.08-2020
    Saat
    01:06
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Takipteyiz bakalım....

Üye
    SoN_sAvAşÇı Avatarı

Son Giriş
    07.01-2019
    Saat
    04:14
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    üştümüze düşen neyse yapak devletın yalanlarından bıktık hani boş kodrolar doluyordu nerde oy zamanı gelinçe hepsi birden meydanlarda sözler üstüne sözler secimlerden sonra kimseye ulasamıyorsun varmı böyle mantıksız birşey anlamak mümkün degil bunları

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 39101112131415 SonSon