TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 68 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    www.agaclar.net sitesinde kampanya banner'ımız yayınlanıyor. Çok çok çok çok teşekkürler
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    TEMPO90 Avatarı

Gerçek Adı
    Emre
    Son Giriş
    19.03-2023
    Saat
    06:29
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

benden de bu konuya tam desetk kısa zamanda bu kadar büyümesine sevindim

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

23 Nisan Pazartesi günü Posta gazetesindeki köşesinde Sayın Yavuz Kocaömer kampanyamızla ilgili şu haberi yayınladı. Kendisine bir de buradan teşekkür ediyorum...

Tekere Çomak Sokmak!

Sakatlığı olan birinin Türkiye’de otomobil alması, satması ve kullanması neredeyse kâbus gibidir. Hatta gibisi fazla, düpedüz kâbustur; kâbus haline getirilmiştir! Birkaç örnek:
    1- Gelişmiş ülkelerde iki kolu olmayan kişiler dahi özel donanımla otomobil kullanabiliyorken, teknolojik gelişmeleri ve dünya normlarını göz önüne almayan düzenlemelerin uygulandığı ülkemizde birçok kişi sakatlıkları öne sürülerek sürücü yapılmamaktadır.
    2- Ülkemizde kimlerin sürücü olabileceği konusunda hiçbir norm bulunmamaktadır. Aynı sakatlığa/engele sahip olan kişiye bir doktor “sürücü olabilir” diye rapor verebiliyorken, başka bir doktor “olamaz” diyebilmektedir.
    3- Sakatlar için öngörülen H sınıfı sürücü belgesine sahip olan kişi, vergisini ödeyerek veya öteleyerek veya muafiyetle satın aldığı otomobilin dışındaki (anne-baba-eş veya çocuğuna ait bile olsa) hiçbir otomobili kullanamamaktadır. Ve yine aynı şekilde sakat kişinin üzerine kayıtlı otomobili de kendisinden başka (anne-baba-eş veya çocuğu bile olsa) hiç kimse kullanamamaktadır. Yani sakat biri ya kendine otomobil alacak ve onu kullanacak ya da sürücü belgesini çerçeveletip duvara asacak.
    4- H sınıfı sürücü belgesine sahip biri, belgede “otomatik vitesli araç kullanabilir” yazsa dahi, “H sınıfı sürücü belgesine sahip kişiler sadece özel donanımlı otomobil kullanabilir” denilerek, otomatik vitesli otomobil kullanmaktan men edilmektedir.
    5- Eskiden sakatlar yurt içinden bir adet otomobili ÖTV muafiyetiyle satın alabiliyordu. Ancak artık bu muafiyet sözkonusu değil, artık sadece öteleme yapılabiliyor. Yani satın alırken ödenmeyen ÖTV, satarken ödeniyor.

Sadece birkaçını sıraladığımız bu sorunların ortadan kaldırılması için Engelliler.Biz Platformu (www.engelliler.biz) olarak bir kampanya başlattık: ARABAM BENİM BACAKLARIM!
    Bu kampanyayla ilgililere binlerce elektronik dilekçe göndermeyi, bu sayede otomobil alımı, satımı ve kullanımı konusunda yaşadığımız sorunların önerilerimiz doğrultusunda çözülmesini ve herkes gibi otomobil kullanabilmeyi hedefliyoruz(!). Ve ilgililerin sesimize kulak vermesi için kamuoyunun desteğini bekliyoruz...

Bülent Küçükaslan

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

Arkadaşlar, yukarıda da yazdığım üzere Yavuz kocaömer Posta gazetesindeki köşesinde bu hafta arabam benim bacaklarım kampanyamızı haber yaptı. Önümüzdeki hafta da yapması sözkonusu. Onun için otomobil alım-satımı ile iligli düşüncelerinizi ykoca@posta.com.tr adresine iletirseniz çok sevinirim.

Ne kadar çok yerde sorunlar konu edilir ve kampanyamıza verilen destek övülürse, çözüm de o kadar yakın olur diye düşünüyorum
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

Arkadaşlar, Yavuz Kocaömer'e gönderdiğiniz mesajlar çok çok çok uzunmuş. Malum gazetede yayınlanacağı için 5-6 paragrafı geçmemesi önemli. İnsanlara bir derdiğimizin olduğunu ve çözülmesini beklediğimizi anlatacak kısa bişeyler yani...
    Yeniden değerlendirirseniz çok sevinirim...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

www.dashoow.com sitesinde kampanya banner'ımız yayınlanıyor. Çok çok çok teşekkürler

Not: Öyle bir sıcak gündeme geldi ki kampanya... Kimse bizi görmez bile! Şanssızlık işte. Biz seçim öncesi sesimiz daha iyi duyulur düye düşünürken...
    Neyse, devam... Ortalık durulunca başka yöntemler de buluruz.

Üye
    ciwany Avatarı

Son Giriş
    23.12-2011
    Saat
    11:52
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili,0TURAN BOĞA arabam benim bacaklarım için çok uğraş veriyorsunuz ve ben de sizi bu konuda destekliyorum.Neden sitemizde bütün üyelerimiz ntv'ye sorun programına yönlendirip bu konuyu orda tarışmıyoruz göreceksiniz ki çok etkilli ve sonuç alıcı olacak cevabını bekliyorum saygılar.....

Üye
    softparade Avatarı

Son Giriş
    24.05-2007
    Saat
    08:45
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Banneri siteme yerleştirdim.

BANNER YERLEŞTİRLEN SİTE

Üye
    ege-rehber.com Avatarı

Son Giriş
    25.06-2007
    Saat
    04:11
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar;
    biz ege-rehber.com olarak tesadüfen sizin sitenizi bulduk ve sitenize üye olduk.Bizler ve bizim gibiler sizleri anlamakta elbette zorluk çekiyoruz.
    Ancak kurumumuz oldukça hassas davranarak sitemizde sizin sesinizi bir nebze duyurmaya ve bannerinizi hiç bir ücret almaksızın sınırsız yayınlamaya karar verdik.Umarız çorba'da bizim de tuzumuz olur.
    Sağlıcakla kalın.

Ege-rehber.com yönetimi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

Çok teşekkürler ege-rehber.com

Üye
    atilla.ozdemir Avatarı

Gerçek Adı
    ATİLLA
    Son Giriş
    31.08-2013
    Saat
    12:08
    Yaşadığı Yer
    HATAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ARABAM BENİM BACAKLARIM! kampanyamıza destek verin!

DESTEK VERDİM. SONUÇ NEDİR. BİLENİNİZ VAR MI ?

Bu hafta seçime gidiyoruz (22.07.2007 pazar günü) ama hangi siyasi parti enggelliler ile ilgili çalışma yapmış bir bilgiye sahip değilim.

Bize yönelik ne tür çalışmalar yapmış siyasi partiler !!!
    Bileniniz varsa ki olanlar vardır. Bana ilgili linki verirseniz memnun olurum. Biraz göz atmamda yarar vardır.

Üye
    hindenburg Avatarı

Gerçek Adı
    Cenk
    Son Giriş
    20.01-2014
    Saat
    00:35
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selam herkese.. ;İşyerimdeki tüm arkadaşlarıma bu siteye üye olmalarını istedim. Ben ve siteye üye olanlar kampanyaya katıldık. Katılan herkese teşekkürler

Üye
    akdenizli Avatarı

Son Giriş
    20.02-2009
    Saat
    18:23
    Yaşadığı Yer
    ADANA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

lütfen sayın yetkililere sesleniyorum bizim araç alma zorluğunu kaldırın işe rahat gidip gelelim LÜTFEN

Üye
    Grafiker Avatarı

Gerçek Adı
    Fatih
    Son Giriş
    03.06-2010
    Saat
    01:44
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bir Destekte artık evim gibi olan http://www.tr3d.com/ sitesinden arkadaşlar.Ben konuyu sadece foruma açmıştım ama Site Sahibi Necmi Demirkeser ve Yönetici arkadaşlar konuyu daha geniş bir boyuta taşımışlar :lol:

*Şuan Sitede Banner yayınlanmakta.
    *Tr3d'de belirli aralıklarla yapılan tasarım yarışmaları düzenleniyor..Bu seferki konu 'Arabam benim bacaklarım' ..Henüz konuşulma aşamasında

Görüş belirtmek ve konuyu takip etmek için adres altta.

http://www.tr3d.com/index.php?f=35&oku=1936&id=forum

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.126

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sana ve tr3d.com'a teşekkürler.
    Konuyla ilgili tasarımları merakla bekliyoruz...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon