Tercüman'a çok teşekkürler.
Canım Serkancım, yahu destek ne demek, sen bana "şunu şunu yapalım" de, ben de yapayım. Ama bana, "neden bu haber bana iletilmedi" deme ne olur. Bu konuda bizim sana sitem etmemiz gerek; siteye girip çıkıyorsun ve girişimi görmüyorsun...
Tekrar ediyorum, "destek bekliyorum" deme, "şunu-şunu yapalım" de, biz de yapalım.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Tercüman'a çok teşekkürler.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Sesimizi duyurabilirsek ne mutlu bize.
Ben az önce gönderdim. Keşke her engellinin interneti olsa da bu mesajı herbiri ayrı ayrı gönderebilseler.
Bu taleplerimiz işleme alınırsa gerçekten de bu Engelliler.Biz in bir başarısı olacaktır diye düşünüyorum.
Başta Oturanboğa olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Umarım birileri bizi duyar. Çünkü bu haykırışlarımız keyfiyetten değil, mecburiyetten kaynaklanan şeyler.
18'ime bi gelirsem hemen ehliyet alıp kendime güzel bi araba almak istiyorum. Güzel bi BMW olabilir belki![]()
Bülent eline sağlık çok güzel olmuş. Mailleri gönderdim. Bazı gazetelerin ekonomi yazarlarına da gönderdim.
Bu arada Takvim gazetesinden Sayin Kazım YILMAZ konuyu köşesinde şöyle işlemiş. Kendisine teşekkür ederiz.
http://www.takvim.com.tr/2007/03/08/...-3150-129.html
arkadaslar kısa süre içinde tercüman gazetesinde yayınlanan engellilere özel haber tarafıma bilgisi ulastı 12/03/2007 tarihinde yanınlanan levant beyin yer ayırdıgı haber i assagıdaki link e ekliyorum
http://img253.imageshack.us/my.php?i...mage026jx5.jpg
:idea: :lol:
Bende yazıyı yolladım bazı yerlerden mesajım geri döndü ama bir çok yere iletildi. Bakalım umarım sesimiz duyulur. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum.
YILDIRIM adlı katılımcı KDV indirimi olmadığını belirtmiş.Özürlüler Kanunu 32.maddesine göre;
s) Özürlülerin eğitimleri, meslekleri, günlük yaşamları için özel olarak üretilmiş her türlü araç-gereç ve özel bilgisayar programları.
Burada araç-gereç ifadesi ile ilgili maliye ve vergi dairelerine yazdığım yazılarda bana kesinlikle net bir cevap verilememiş "otomobillerin muaf olmadığı düşünülmektedir" şeklinde cevap gelmiştir.ayrıca bu madde ile ilgili olarak "öngörülen yönetmelikler Kanunun yayımı tarihinden itibaren bir yıl içerisinde yürürlüğe konulur" ifadesi belirtilerek bu süre sonunda (01/07/2006) bir düzenleme yapılacağı ifade edilmiştir.Henüz KDV indiriminin neleri kapsadığı net olarak belli değildir.Kısacası kimse üzerine düşmediği için bu madde askıda kalmıştır.Bu Hukuk işidir bu anlamda derneklere çok iş düşüyor.Ancak onlardan ses çıkmadı.Ama şunu hukukçularla yapmış olduğum görüşmelere dayanak söylüyorum.Otomobiller için olması gereken KDV indirimi uygulanmamaktadır.
Ayrıca Ak Parti Özürlüler Koordinasyon Merkezi Serbest Kürsü kısmında katılımcının sorusu şöyledir.
"özel donanımlı özürlü araçları ile ilgili olarak özürlülerin elinden alınan hakların geri verilmesini istiyoruzbununla ilgili kampanyalar yapılmasına rağmen buna neden kulak tıkanıyor"
Ak Patinin cevabı ise
"SAYIN ..... NEYİ KASTEDDİĞİNİZİ ANLAYAMADIK."
Taktir sizlerin.
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp
akparti sitesindeki formu doldurup gönderin arkadaslar
inanın daha etkili oluyor herkezede önerin ÖTV yeva diger konular
engelliler ile ilgili her koyu yazabilirsiniz
herkez katılsın bu foruma etkisi süper inanın
simdiden herkeze
:lol: tesekurler :P
üste yolladıgım adrese e posta gönderenler bilgi verirse sevinirim
bence gazetelere yollayalım . ve tv lere yollayalım
arkadaslar gazete parti hepsine yolluyoruz sizde hepsine yollayabilirsiniz
özellikle biraz önce belirtigim link teki formu doldurup gönderin ve sonuçları yine burda paylasın
tesekurler
Gönderdim. İnşallah duyarlı bir şekilde dikkate alırlar.
Tesekurler Levent bey ve Tercüman gazetesine bu konuyu işledikleri için
insallah etkili olur
tercüman gazetesine teşekkürler
Teşekkürler YILDIRIM.
Bu girişim henüz istediğimiz gibi gitmiyor. Sakatların kendisi de kamuoyu da medya da çok tepkisiz! Daha çok çabalamak gerek...