TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 5 / 10 İlkİlk 123456789 ... SonSon
Toplam 139 mesajın 61-75 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    lider334 Avatarı

Gerçek Adı
    ümit
    Son Giriş
    24.04-2018
    Saat
    12:33
    Yaşadığı Yer
    Uşak
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    gönderemiyorum.hotmail ile göndermeye çalışıyorum ama gönderemiyorum.

Üye
    ankaramustafa Avatarı

Son Giriş
    17.10-2008
    Saat
    09:24
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ilk günden beri ilgili tüm yerlere gönderdim.Tercüman gazetesinden Sn Levent Çezik bana cevap yazdı. cevap aşağıdadır.

Var olan ve olması gereken haklarınızı, eksiklikleri, isteklerinizi sadece 1 sayfayla özetleyip, gönderebilir misiniz?.. (Başlık başlık, notlar halinde olabilir)
    İnanın çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Gönderdiğiniz metindeki maddeleri tek tek okuyacak vaktim yok.
    bende metni özet haline getirip kendisine gönderdim.ve bana gelen yanıt geldi.

Mustafa bey,

Konuyu bir aksilik çıkmazsa köşemde işleyeceğim.
    Elinizde mevcutsa bir adet engelli aparatlı araç, engelli sürücünün araç koltuğunda veya engellinin de araçta olduğu bir resim gönderebilir misiniz?..

kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Çok güzel haber ankaramustafa.
    Buradaki öneri metni 7 sayfa. Bahsedildiği gibi bilmeyen ya da zamanı olmayan biri için eziyet. O yüzden konuyu 1,5 sayfada özetleyen bir metin de hazırlmıştım ve bu tartışmanın ilk mesajına eklemiştim.
    Bu vesileyle yeniden hatırlatmış olayım: http://www.engelliler.biz/Engelliler...Aciklamasi.doc

Tercüman gazetesinden Sayın Levent Çezik'e teşekkürler.
    Konuyu köşesinde yazdığında buraya da aktarırsan çok sevinirim.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Star Gazetesi önümüzdeki hafta sonu konuyu EK'inde ele alma sözü verdi.

Tempo Dergisi önümüzdeki sayı(lar)da konuyu ele alacaklarını söyledi
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Selda, yapmak kolay, ama virgül bu konuda sorun yaratmıyor mi? Sen yarattığını nereden anladın?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Noktalı virgül olarak değiştirdim.

Bilgi: Outlook'da noktalı virgül değil de virgül kullanmak için:

Araçlar menüsünden, Seçenekler'i tıklatın.
    E-Posta Seçenekleri'ni tıklatın, sonra Gelişmiş E-Posta Seçenekleri'ni tıklatın.
    İleti gönderirken altında, Adres ayırıcısı olarak virgül kullan onay kutusunu seçin.

Note Bu onay kutusunu seçtiğinizde, e-posta adreslerini ayırmak için noktalı virgül kullanmaya devam edebilirsiniz.

Üye
    kemalcakir19 Avatarı

Gerçek Adı
    Kemal Çakır
    Son Giriş
    29.09-2016
    Saat
    14:46
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

>Sayın Kemal Çakır!..

>Var olan ve olması gereken haklarınızı, eksiklikleri, isteklerinizi
    >sadece 1 sayfayla özetleyip, gönderebilir misiniz?.. (Başlık başlık,
    >notlar halinde olabilir)
    >İnanın çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Gönderdiğiniz metindeki
    >maddeleri tek tek okuyacak vaktim yok.
    >Selamlar

sayın levent bey

metni tam yollamamın sebebi etkili olu ondan dolayı isterseniz ekte tamamı var ama kısaca anlatim
    Engelliler veya özürlü arac aldıgında 5 sene sonra sattıgında ÖTV ödemiyordu ama 2007 de bu degişti
    1 sene sonrada satsa 5 sene sonrada satsa ÖTV ödüyor engelli eger konu ile ilgili haber yaparsanız linki ni yollarsanız sevinirim
    minnettar olurum size levent bey şimdiden tesekurler ilginize ve hassasiyetinize

Kemal bey,

Bir aksilik olmazsa konuyu köşemde işleyeceğim.
    Bir sorum olacak:
    Engelli aracını alırken değil, satarken ÖTV'yi ödüyor diyorsunuz.
    Bu ÖTV miktarı aracın o anki sıfır fiyatı üzerinden mi ödeniyor?
    Yani bugün 20 bin YTL olan araç üzerinden alınan vergiyi, siz aracı 10 senedir kullanıyorsanız ve değeri mesela 4 bin YTL ise de sıfır fiyatı o anda neyse onun üzerinden mi ödüyorsunuz?

Evet haklısınız mesela bugun sıfır bir arac alalım ve fiyat ı 20.000 TL bu aracın ÖTV indirimi 5.000 diyelim ve satmak istedigimizde bu aracı ilk aldıgımızda ödemedigimiz ÖTV yi saratken ödüyoruz verdigim örnege deginizsek 1 sene sonra yada 10 sene sonra aynı fiyat ödeniyor 5.000 TL olarak ilk fatura tutarı göze alınır
    tesekurler levent bey hassasiyetinizden dolayı
    resimleri biraz önce gönderdim

bir yanlışşım varsa bildirmenizi ricaederim

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Doğru.
    Yasal ifadesi de şöyle: " ilk iktisabındaki matrah esas alınarak adına kayıt ve tescil işlemi yapılandan, kayıt ve tescili tarihinde geçerli olan oran üzerinden, bu tarihte özel tüketim vergisi alınır."

Bir örnek mesela:
    Bugün bayiide 50 milyara bir otomobil olsa, bunun ötv'siz hali (yaklaşık) 30 milyar eder.
    Araçlar her yıl için ortalama %10 değer kaybeder. Yani 5 yıl sonunda 50 milyarlık otomobilin piyasası (yaklaşık) 25-30 milyara düşer.
    Düzenlemeye göre biz aracımızı satarken 25-30 milyara satıyoruz, sonra dönüyoruz, alırken ödemediğimiz 20 milyarı maliyeye ödüyoruz. Kalıyor cebimizde 5-10 milyar. Yani para pul!
    Eskiden böyle değildi. Eskiden 5 yılın sonunda vergiden düştüyordu otomobil. O zaman ikinci el otomobili satıp, üstüne az bir miktar da koyarak sıfır bir otomobil alabiliyorduk (sakatlar için sorunsuz otomobil yaşamsaldır. Zira otomobil arıza yaparsa tekerlekli sandalyeyle inip...)

Üye
    kemalcakir19 Avatarı

Gerçek Adı
    Kemal Çakır
    Son Giriş
    29.09-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

tercüman gazetesi levent bey aksilik cıkmazsa pazartesi gazetede görecegimizi söyledi:

Herhangi bir sorun çıkmazsa haberi yarın yazacağım ve pazartesi günü gazetede görebileceksiniz...
    Selamlar...
    tercuman gazetesi alalım pazartesi isterseniz arkadaslar

Üye
    Pirinç Avatarı

Son Giriş
    29.03-2007
    Saat
    16:32
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Gönderiyorum ama posta kutusu dolu diye geri geliyo :lol:

Üye
    kemalcakir19 Avatarı

Gerçek Adı
    Kemal Çakır
    Son Giriş
    29.09-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

olabilir Pirinç arkadsım çünki herkez gönderiyor ve kişilerde mail box ların temizlemiyorlar ondan sebep ama yine bagzı kişilere gitmiyor genel olarak 2 veya 3 kişiye gitmiyor

Üye
    Mr Forehand Avatarı

Son Giriş
    10.03-2012
    Saat
    18:56
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

dikkate alınması dileğiyle,
    e-posta gönderilmiştir.

Üye
    serkanerol Avatarı

Gerçek Adı
    Serkan EROL
    Son Giriş
    18.08-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kastamonu
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bu nasıl arkadaşlık biri bana anlatsın? Sitede sizin sorunlarınızı yazan engeli arkadaşlarınız varken neden başkaları? Neden bu tür haberlerde biz düşünümüyoruz? Evet Bülent abi bunu sana soruyorum?Benim mail adresimi herkes biliyor değil mi?

Artık itiraz ediyorum. Ben, Cemallettin Gürsoy, Mehmet Kızıltaş gibi arkadaşlar sizin sesinizi duyurmak için gazetede kavga ederken siz bize sahip çıkmıyorsunuz?

Neden ??? Neden???

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Şaka mı yapıyorsun Serkan!?
    3 aydan beri bu konu forumda işleniyor. Özel davet mi bekliyorsun bizden? Senin, "ben bu konuyu yazacağım" diye taaa aylar öncesinden ortaya çıkman gerekmiyor mu(ydu)?

Üye
    serkanerol Avatarı

Gerçek Adı
    Serkan EROL
    Son Giriş
    18.08-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kastamonu
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Abi davet değil ama biraz destek bekliyorum..Lütfen...

Sayfa 5 / 10 İlkİlk 123456789 ... SonSon