Bende YoLLadım....Umarım Bizim için HayırLısı OLur.
Bende YoLLadım....Umarım Bizim için HayırLısı OLur.
bende gönderdim Umarım Bizim için HayırLısı OLur.
Ben yolladım , bazısı geri döndü
Ben ısrarla geri yolladım
Bazısı ısrarla geri geri döndü.
Am aısrar etmeye devam edicem. Hepimiz edelim. Umarım işe yarar ve
umarım ihtiyacı olan herkes uygun koşullarda araç sahibi oluruz.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
HEPSİNE YOLLIYORUM HEP GERİ GELİYOR
İşlem tamam...
Bende gönderdim.Üstelik mecliste bulunan bütün milletvekillerinede yolladım fakat çoğu geri dönüyor.Herhalde kotaları dolmuş.
Saygılar...
geri geliyor arkadaşlar yolayamıyoruz
sonra tekrar deneyelim ama başka bir yolu varsa onuda foruma yazarsanız müteşekkir kalırız
İşlem tamamdır hadi hayırlısı
Arkadaşlar, "Arabam Bacaklarım!" kampanyasının basın duyurusunu yapalım derim. Bir çok somut öneri olacaktır, benim küçük önerim şu:
Konuyla ilgili Açık Radyo'da (Bu gibi konulara duyarlı bir radyo ve internet üzerinden tüm dünyada dinlenebiliyor, ayrıca Marmara bölgesine de yayın yapıyor. 94.4 frekans, www.acikradyo.com.tr site) bir program düzenlemek.
Program Düzenlemek İçin Öneri Formu şurada; http://www.acikradyo.com.tr/default.aspx?_mv=off
Genellikle uzun süreli program önerilerini dikkate alıyorlar ama bazı durumlarda ayrıcalık yapıyorlar.
Müzik programları ağırlıklı, ama sözel progamlar da yapılabiliyor; öneri formunda şöyle bir bölüm var örneğin ki burada derdimizi anlatabiliriz:
"Önerdiğiniz program sözel içerikli ise, lütfen, kapsayacağı konular ve bu konuların nasıl işleneceği hakkında ayrıntılı bir açıklama yazınız:..."
Not: Uygun olursa, programa OturanBoğa'nın katılmasının yerinde olacağını düşünüyorum.
Ben de gönderdim. İnsallah Hayırlısı olur.
Arkadaşlar hep birden göndermeye başladık ve maillerimiz geri geliyo. Günlere bölüpde göndersek daha mı iyi olur acaba?
oturanboğa mesajını aldım, ben metni kendi kurumumdaki bu konu ile alakalı yardımcı olacak kişilere iletirim. Bu teklif olarak meclise gelirse Emniyet Genel Müdürlüğüne görüş sorulacaktır. Kesin en üste ulaşabilirim demiyorum ama ulaşabildiğim yerlere ileteceğimden ve yanınızda olduğumdan emin ol.
sadece 9 tanesi geri geldi, geri gelenleri tekrar tekrar göndermeye devam ediyorum