@zeynoşum
SGK fiyat arttırımı yapmazsa maalesef 😞
@zeynoşum
SGK fiyat arttırımı yapmazsa maalesef 😞
Fark almayan medikalciler var mı
bende bu ay fark ödeme vermeden gold katater aldım cok pişman oldum ccünkü giriş zor giriyor çıkışta adeta yapışiyor daha öncce my katater kullanıyordum çok memnundum mecburiyete marta 200 tl fark ödeyip my katater alacagım
Ben Mycath kullanıyorum 360 adet 2 aylık sonda 100 ₺ fark ile. İsteyen özel mesaj atsın firmanın adını veririm.
@by yolcu
Gold katater pişmanlımtır. Bi ara kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım mahvetti beni.
Girişimler sonuç verdi bugün medikalle konuştum Nisan ayında hem sonda hem de bez için fiyat güncellemesi yapılacakmış özellikle bez için baya iyi bir fiyat artışı olacakmış ama dedi üretici firmalar bunu fırsat bilip beze gene zam yaparlar 😭
@idosente
Ben de bugün-yarın güncellemenin geleceği bilgisine sahibim.
Fiyat guncellemesi derken sonda ve beze daha fazla mi fark odeyecegiz? Nasil bir sacmalik. Bimer'e o kadar yazmamiza ragmen hala fark ucreti vererek malzemeleri temin ediyoruz. Kimse sesimizi duymuyor. Sanki bu mecburi bir ihtiuac degilde,keyfi eve aksesuar aliyoruz!!!
@birsu
Sondaya ödemeyeceğiz büyük ihtimal ama beze firmalara bağlı fırsat bilip beze zam yaparlarsa azda olsa fark çıkar he yapmazlarsa zam onada ödemeyiz güncelleme şu anki piyasa fiyatları na göre SGK ödeme yapacak bizde fark ödemekten kurtulacağız inşaallah...
Anladim aciklamaniz icin tesekkur ederim. Insallah dediginiz gibi olir