Yinede biraz bu zor günlerde anlayışlı olmak lazım arkadaşlar. Yani şikayet etmekle elimize bişey gecmez zaten ohal uygulaması kamuya yapıldığı için atamalar gecikiyor. Bu fetönün ayıklanması için biraz sabır lazım .
@murat7044
Sabır da bir yere kadar. Nedense hep bizim açıklamalar en sona kalıyor. Sınav soruları desen 1 ay sonra yayınlanıyor diğerleri aynı gün, branş bazında sıralama desen hala açıklanmadı ama bizden sonra yapılan kpss lisansın kiler açıklandı.
Bende girdim ekpss ye bende atama bekliyorum ama bu dönemde anlayışlı olmak daha güzeli diye düşünüyorum.
@murat7044 ben de senin ruh halindeyim, ayrıldığım işten üç beş bişe var onu yiyorum. Ama aile geçindirenden tutta, maddi krize girmiş kişiler var, intihar etmeyi düşünen bile gördük, depresif ve paranoid arkadaşlar da var, sırf bu belirsiz süreç bile eminim delirtmeye yetiyordur onları, kırılmış kolu çekerek düzeltmeye çalışmak gibi bir şey onlar için. Yani bırak normal bürokratik süreci engelliler söz konusu ise ekstra önlem ve çalışma gerekiyor, bknz malum vekilin yemin için meclis başkanından sonra yemin için öncelik verilmesi gibi.
İnsanların kızıyor olması bırak bu ayrıcalığın tanınmasını, normal vatandaşlar için süreçten bile daha fazla arkaplana atılması ve geciktirilme adaletsizliği
@bayz
kesinlikle katılıyorum!
Sabah haberlerde konuşma yapıldı
Açıklanması için ösym ve bakanlıktan haber bekliyoruz diye
Yani yinede kesin bi tarih yok[emoji55]
İnşşallah en kısa sürede açıklayıp hepimizi bu stresli dönemden kurtarırlar.
Hasılı anlaşılan sonuçların açıklanmasına en az bir hafta süre var..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben atanamıcam için çok da merak etmiyorum ama 80 + puanlılar sabırsızlaşabilir
![]()
![]()
![]()
: D
Abi madem zor zaman neden halen illaki tören yapılıyor sesiz sedasız yap geç olmaz mı
24 25 agustosta acıklanacak dıye acıklama yapıldı olaylar boyle devam ederse yıne ertelenır gıbı![]()
24 ağustosta abdden joe biden gelcek,26 agustosta 3.koprunun acilisi var,25 inde olmazsa gecmis olsun.
2014 de atanmış bir arkadaşınız olarak sizi çok iyi anlıyorum sabırsızlıkla bekliyorsunuz aynı şeyleri bende yasadim daha bu yolun başındayız atanacaksiniz inşaallah o sevinç sonra tekrar bi kosturmaca atandığınız kurumdan haber bekleme süreci tabi yine stres evrak tamamlama yine tlf bekleme her gün kurumunuzu ariycaksiniz ne zaman başlıyoruz diye birde bakmissiniz hayirlisiyla baslamissiniz yüzünüzdeki ifade tamda bu şekilde ama Allah tan hayırlısıni isteyin dua edin de çalışma arkadaşlarınız insan olsunlar yok sa nerden atandim bile diyebilirsiniz Herşeyin Hayırlısı