@ugur3606
o zaman saat 21:05 de #EkpssAtamaları tagında soru yağmuruna tutalım... ayrıca TT olursa gündemede gireriz...
@ugur3606
o zaman saat 21:05 de #EkpssAtamaları tagında soru yağmuruna tutalım... ayrıca TT olursa gündemede gireriz...
@ra198606
#EKPSS #EKPSSAtamaları 1000 tweetle yarım saatte gündeme gireriz yapalım akşam bunu.
bence de her türlü sesimizi duyurmalıyız..
Tek ve kesin bir etiket olsun, bunu tüm canlı yayın haber programlarında dile getirelim. Süre uzadıkça şaibe ihtimali artıyor.
#EKPSS Ve #EKPSSAtamaları bizim etiketlerimiz bunlara atarız bu akşam tweetlerimizi,tabi yayına ulaşması için yayının vereceği tag'i de unutmayalım.
Hem ekpss ye girip hemde normal kpss ye girebiliyormuyuz bilgilerinize teşekkürler
EngelliHaberleri.Net | Engelli Haberleri Platformu
ekpss- ve kura sonucları tarıhı belli oldu
Kesin olarak kendinizi hazirlamayin bu sadece bi duyum ben bu ay aciklanacagini zannetmiyorum...
Oh be Allaha sukur
EKPSS tercihlerinin bu kadar gecikmesi kabul edilemez. Lütfen üşenmeyin arkadaşlar. Herkes yazsın. BİMER ve CİMER yani biri başbakanlık diğeri cumhurbaşkanlığında şikayet edebileceğimiz yerler. Yoksa bunun açıklanacağı yok. Lütfen ertelemeyelim. Herkes yazsın. Başka tercihler açıklanmasa tamam diyeceğim ama bir çok sınav açıklanırken engellileri bu kadar bekletmeleri hiç doğru değil. Lütfen hemen şimdi güzel bir dilde şikayetimizi bildirelim.
24-25 ağustosta açıklanacakmış
Kaynak; EKPSS Tercih Sonuçlarının Açıklanacağı Tercih Belli Oldu! | Engelliler Dünyası - Haber ve Bilgi Portalı
sabır arkadaslar çok heyecanlsınız biliyorum ama biraz daha sabredin
CHP Milletvekili Nurhayat Altaca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Engelli KPSS ile ilgili aldığımız bilgiye göre, 24-25'i gibi CB'nın programına göre huzurunda kura çekimi yapılacak" dedi.