TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 2345678910 SonSon
Toplam 150 mesajın 76-90 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ziranbola Avatarı

Gerçek Adı
    Cevdet GENÇ
    Son Giriş
    23.09-2016
    Saat
    16:08
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @aslanharun

Üniversite sınavlarının önce açıklanmasının yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir vakit kalmış olması olamaz mı?

Sonuç olarak bu yerleştirmeleri sistem yapıyor. Komutu giriyorsun ekrana yansıyor. sanki sonuçları kağıtları ellerine alıp tek tek şunu şuraya bunu buraya yerleştirelim demiyorlar. Bunda da bir hayır var ama beni asıl üzen binlerce engelli arkadaşımızı insan yerine koymuyorlar, lafta toplumun bireyleriyiz ama uygulamada faşist bir anlayış hala devam ediyor düşünce; nasılsa engelliler ha bugün ha yarın. ama unutulmasın ki mazlumun ahı da ha bugün ha yarın bir şekilde çıkar bir çok kamu alanında yaşlıların engellilerin önceliği varken neden işin içine rızkımızı kazanmak için hakkımız olanı istemeye gelince en son sıraya atılıyoruz anlamış değilim. bir arkadaşımız demişki dikkate almıyorlar boşa yazmıyın ... elbette almadıklarını anladık alsalardı zaten bugün bu form bu başlık altında açılmazdı....OZAMAN KENDİMİZİ DİKKATE ALDIRALIM GEREKİRSE AYINI İSTEĞİ 10 SEFER 20 SEFER YOLLAYALIM ... BEN ŞAHSİ BAŞVURU OLARAK C.BAŞKANLIĞINADA YAZDIM .. henüz dönüş olmadı ama olacak bir sonrakine olacak. Belki ben atanamam ama belki başka bir arkadaşım bir an evvel rızkını kazanır bu dava bizim ve bundan sonra gelecek olan (Allah Kimseye vermesin temennim o yönde) engelli arkadaşlarımızın davasıdır hepinize saygılar

Üye
    vetbat Avatarı

Gerçek Adı
    Taner
    Son Giriş
    27.02-2023
    Saat
    10:21
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    65
    Verilen Beğeniler
    3

@ziranbola aynen katılıyorum.

Üye
    ziranbola Avatarı

Gerçek Adı
    Cevdet GENÇ
    Son Giriş
    23.09-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

geçirsinler geçirmesinede bir an evvel açıklasınlar atanmadan neyin araştırmasını yapıyorlar yanlış mantık

Üye
    aslanharun Avatarı

Gerçek Adı
    Harun
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    21:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

@veysellabvettek

Doğru söylüyorsun hep darbe diyorlar başka şey demiyorlar. Peki darbeye bağlı diyelim diğer sınavların soruları aynı gün açıklanıyor bizimkisi neden 1 ay sonra açıklanıyor üstelik hiç bir olay yokken. Bizden sonra yapılan kpss lisansın branş bazında sıralamaları açıklanıyor bizimkisi neden açıklanmıyor?

Üye
    Ozz Avatarı

Son Giriş
    29.06-2019
    Saat
    23:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bilmiyorum artık çok mu paranoyakça düşünüyorum ama hiç açıklanmayacakmış sanki unutturulacakmış gibi gelmeye başladı bana inancımı yitirdim resmen bunca yazmaya çizmeye tepkiye karşı cevap vermeye tenezzül bile etmeyen karakter bunu yapabilir düşüncesindeyim.

Üye
    aslanharun Avatarı

Gerçek Adı
    Harun
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

@ziranbola
    Peki diğer sınavların soruları aynı gün yayınlanıyor bizim sınav sorularımız neden 1 ay sonra yayınlandı? Bizden sonra yapılan kpss linsansın branş bazında sıralamaları açıklandı bizimkisi neden açıklanmıyor?

@ra198606
    Maalesef arkadaşım bu dediğini anlamayan/anlamak istemeyenler var.Hep fetö diyorlar başka bir şey demiyorlar. Benim bildiğim atandıktan sonra kişi hakkında araştırma yapılır. Bazı arkadaşlar şöyle sanıyor anladığım kadarıyla tercih sonuçları açıklansın hemen işe başlanacak. Tercih sonuçları açıklanacak sonra istenilen evraklar atanan kurum sitesinde açıklanacak , sonra onlar atanan kuruma verilecek ve atanan kurumdan haber beklenecek. Herhalde işe başlamamız yıl sonunu bulabilir.

Üye
    okens Avatarı

Gerçek Adı
    Okan
    Son Giriş
    03.08-2018
    Saat
    12:43
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

arkadaşlar sonuçlar için bu twit'in altına yazarmısınız? fazla kişi olursak Bennur Karaburun konu ile ilgili açıklama yapacaktır.
    https://twitter.com/BKaraburun/statu...318720?lang=tr

Üye
    bayz Avatarı

Son Giriş
    09.01-2020
    Saat
    12:48
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Siz de girin de meşgale olsun arkadaşlar, vakit geçmiyor.
    ösym atamalari yapmiyorsa, o zaman biz yapalim - Memurlar.Net - Forum

Üye
    ziranbola Avatarı

Gerçek Adı
    Cevdet GENÇ
    Son Giriş
    23.09-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ziranbola Mesajı Gör @aslanharun

Üniversite sınavlarının önce açıklanmasının yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir vakit kalmış olması olamaz mı?

Sonuç olarak bu yerleştirmeleri sistem yapıyor. Komutu giriyorsun ekrana yansıyor. sanki sonuçları kağıtları ellerine alıp tek tek şunu şuraya bunu buraya yerleştirelim demiyorlar. Bunda da bir hayır var ama beni asıl üzen binlerce engelli arkadaşımızı insan yerine koymuyorlar, lafta toplumun bireyleriyiz ama uygulamada faşist bir anlayış hala devam ediyor düşünce; nasılsa engelliler ha bugün ha yarın. ama unutulmasın ki mazlumun ahı da ha bugün ha yarın bir şekilde çıkar bir çok kamu alanında yaşlıların engellilerin önceliği varken neden işin içine rızkımızı kazanmak için hakkımız olanı istemeye gelince en son sıraya atılıyoruz anlamış değilim. bir arkadaşımız demişki dikkate almıyorlar boşa yazmıyın ... elbette almadıklarını anladık alsalardı zaten bugün bu form bu başlık altında açılmazdı....OZAMAN KENDİMİZİ DİKKATE ALDIRALIM GEREKİRSE AYINI İSTEĞİ 10 SEFER 20 SEFER YOLLAYALIM ... BEN ŞAHSİ BAŞVURU OLARAK C.BAŞKANLIĞINADA YAZDIM .. henüz dönüş olmadı ama olacak bir sonrakine olacak. Belki ben atanamam ama belki başka bir arkadaşım bir an evvel rızkını kazanır bu dava bizim ve bundan sonra gelecek olan (Allah Kimseye vermesin temennim o yönde) engelli arkadaşlarımızın davasıdır hepinize saygılar

@aslanharun Peki diğer sınavların soruları aynı gün yayınlanıyor bizim sınav sorularımız neden 1 ay sonra yayınlandı? Bizden sonra yapılan kpss linsansın branş bazında sıralamaları açıklandı bizimkisi neden açıklanmıyor?

Aslanharun dedim ya bizi insan yerine koymuyorlar diye. Açıklamayı tam okursan zaten tepkimi verdim sende ver ama bana değil ilgili yere. İsteseler Akşam sınav biter, sınav açıklama yasağı kalkar, yasak kalktıktan sonra 60 dk içinde açıklayabilirler. Sonuç olarak hangi kurum ne kadar eleman alacağını bildirmiş. kaç kişinin tercih yaptığı da belli ve önceden sınavda kimin kaç puan aldığı da belli geri kaldı programı çalıştırmak. haaa biri çıkıp derse ki engelli tercihlerinden sonra yazılım ekibi oturup özel tercih programı yazıyor yerleştirmeler öyle yapılıyor ona eyvallah bunu anlarım ama bu sadece insanları gülümsetir. ben bu saatten sonra konuyla ilgili sadece boş vermişlik arıyorum

Üye
    engeldeğil Avatarı

Son Giriş
    06.07-2019
    Saat
    22:50
    Yaşadığı Yer
    çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Şu anda twitterda etkinlik yapıyoruz, siz de katılın!

#EkpssSonuçlarıAçıklansın @OSYMbaskanligi @suleymansoylu @BKaraburun @tcbestepe

Üye
    aslanharun Avatarı

Gerçek Adı
    Harun
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

@ziranbola

Ben ilgili yerlere yazdım inşallah dikkate alırlarda bir an önce açıklarlar.

Üye
    ATOM KARINCA Avatarı

Gerçek Adı
    Ayşe
    Son Giriş
    04.01-2023
    Saat
    23:19
    Yaşadığı Yer
    3364954
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    15

Sonuç bekleyen herkes için hayırlısı olsun. İşe yaraması temennisiyle. Başvuru Sayısı: 998737

Üye
    oldpoet Avatarı

Gerçek Adı
    onur
    Son Giriş
    02.12-2019
    Saat
    14:28
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ösym Bilgi Edinme Biriminin cevabı;

Üye
    veysellabvettek Avatarı

Gerçek Adı
    veysel
    Son Giriş
    12.06-2022
    Saat
    19:44
    Yaşadığı Yer
    sivas
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Sırf savunmak için darbe diyen arkadaşların bu sorulara cevap vermesini bekliyoruz.

Yasaklı Üye
    darkjusticer Avatarı

Son Giriş
    15.10-2020
    Saat
    19:36
    Yaşadığı Yer
    ---
    Alınan Beğeniler
    56
    Verilen Beğeniler
    63

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Ozz

Bende de aynı düşünceler var. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki anlatamam... Bu ülkenin doğru dürüst sağlam temeli bile yok maalesef. Ülke yöneticileri dün tükürdüklerini bugün yalar vaziyetteler, hani demişler ya "Kılavuzu karga olanın...". İnsan neye güveneceğini neye inanacağını şaşırıyor.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 2345678910 SonSon