989576
Bir şikayet'de benden. İnşallah tez zamanda sesimize ses verirler.
989576
Bir şikayet'de benden. İnşallah tez zamanda sesimize ses verirler.
Başvurumuzu yaptık.. 989574
Allah razı olsun hepinizden, bu ülkede elde edilen hakların hiçbiri lütfedilmedi, mutlaka dişle tırnakla söke söke alınıyor, lakin verirlerken de güya hizmet ediliyormuş gibi lütufkar bir kibirle dilenci sadakasına çevirmeleri kırıcı oluyor, merkezinde insan olmayınca sistemin işleyiş böyle oluyor malesef. Teşekkürler.
bende başvurdum tamamdir
@aslanharun
Üniversite sınavlarının önce açıklanmasının yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir vakit kalmış olması olamaz mı?
İlgi:25.07.2016 tarih ve 177992 sayılı ÖSYM Bilgi Edinme başvurunuz.
4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin 38. maddesi gereği tavsiye ve mütalaa taleplerine ilişkin başvurular bilgi edinme kapsamı dışındadır. Ancak başvurunuzda belirtmiş olduğunuz görüşleriniz ilgili birime arz edilmiştir. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
ÖSYM Bilgi Edinme Birimi
Üzülüyoruz.Kurum ve devlet büyüklerinden anlayış bekliyoruz.
bende yaptım arkadaslar ılgılenceklerını pek zannetmıyorum ama Başvuru Tarihi : 15.08.2016 Başvuru Sayısı : 990108
Başvurunuzu T.C. Kimlik No ve Başvuru Sayısıyla takip edebilirsiniz. Lütfen Kaydediniz.
biz engellilerde birlik beraberlik yok olsa dunyayı ayaga akldıra bılırız o güç bizde var ama bir iki kişiyle olmaz bu işler birlikten kuvvet dogar
Alan Kurum Gönderme Tarihi Gönderen Kurum BİMER 12.08.2016 www.turkiye.gov.tr ÖSYM BAŞKANLIĞI 15.08.2016 BİMER
benimde cuma gönderdiğim yazı bugün ösym iletilmiş.
Birde şöyle bakalım kimi kime şikayet ediyoruz okul müdürüne müdürü şikayet mektubu yazıyoruz
Başvuru Numaranız :991007
![]()
E devlet den cumhurbaskanligina da yazilmasi lazim.
kesinlikle katılıyorum,yaklaşık iki haftadır yazmadığım vekil,bakan kalmadı kimse dönüş yapmıyor devleti devlete şikayet etmek olumlu sonuç vermiyor,artık kafamda oluşan fikir şu ösymde özelleştirilsin,şu tercihlere gerekirse 20-30 lira para ödeyelim ama kurumsal olarak profesyönelce yapılsın,bi gün verilsin o gün açıklansın.