Bende yaptım inşallah faydası olur
987174
Bende yaptım inşallah faydası olur
987174
987298 - gönderildi, Allah razı olsun bizler için çalışanlara..
Ülkenin gündemi kimsenin umurunda değil mi ya? Darbe yapılmaya çalıştılar! hatta ülkemizi bölmeye bitirmeye çalıştılar! Devletin tüm kamu kurum ve kuruluşlarına sızan teröristler ayıklanmaya çalışılıyor! Biraz gecikme yaşanmış diye yaygara koparmak bana hiç normal gelmiyor.
cicikıs;
bence öle deme.. elbette herkes duyarlıdır..ancak bu konuda engellilerin talebi haklı.. her sınavda hemen açıklanır,hatta açıklanma tarihleri verilir ama bu sınavda onlar hep es geçilir.işte o zaman engelliler insan değilmi diyorlar..deselerki şundan dolayı açıklanmadı,o zaman amenna..elbette bu sitede kılını kıpırdatmadan birileri bişeyler yaparken buralarda yaygara koparanlar oluyor..ama onlar anında belli oluyor.Mesela bazılarıda vardır ki yapılan onca yeniliği kolaylığı bir yanlışla silip atıyor.Ne yaptılar bugüne kadar diyebiliyor.Onlar ayrı bir kafa..burda ana tema sınav sonuçları yada tercihlerin açıklanması noktasında hep belirsizlik olması..onun haricinde sanırım kimsenin bir isyanı yok gibi..en azından bu konu altında..
Başbakanlık İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz isteğiniz alınmıştır.
Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip
sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz.
Başvuru Numaranız :988258
Başvuru Tarihi : 15.08.2016 Başvuru Sayısı : 988257
hakkımızda hayırlısı olsun.ıkı dk mızı almıyor arkadaslar.
Başvuru Sayısı : 988310 , birlik olmaksa sonuna kadar GüNAYDIN...![]()
@cicikıs
Tabiki umrumuzda. Peki bizden sonra tercih süresi biten üniversite tercih sonuçları neden bizden önce açıklanıyor? Bizden sonra sınavı olan kpss lisansa girenlerin branş sıralamaları açıklanıyor bizimkisi neden açıklanmıyor? Diğer sınavların soruları aynı gün yayınlanıyor bizimkisii neden 1 ay sonra yayınlanıyor ve üstelik bizim sınavın yapıldığı zaman herhangi bir olay yokken.
Başvuru Sayısı : 988757
Arkadaşlar geç olsun , güç olmasın ya. Ben bu sene tercih yapamadım ama kaç puanla kimler nereye yerleşicek bende merak ediyorum. Umarım hakedenler istediği yere yerleşirler.. Hakkınızda hayırlısı olsun.
988610 başvuru yaptık. Hadi hayırlısı bakalım
Boşa başvuru yapmayın tavsiye almıyolarmış benimkine cevap geldi.
(887868) Başvuru numaram
989284
Boşa başvurmuyoruz bu kadar insanin isteklerini dikkate almak zorundalar devlet ne için var bu kurumlar ne için var bize hizmet etmek duzen getirmek icin bizim isteklerimizi dikkate almak zorundalar ulkemiz devletimiz zor zamanlar yasiyor olabilir evet haklısınız ama 2 milyondan daha fazla kişinin tepkisini cekmemek icin hemen sonuçlar açiklaniyor ama engelli vatandaşlarin tepkisi kimsenin umrumda degil bu gidişata dur demek için başvuruda bulunalim cevap bekledigimiz gibi olmasa bile hic degilse tarafimiz niyetimiz belli olsun.