19000 üyesi olan bir siteyiz.Üyelerimizin tümünün duyarlı olmasını beklemekteyiz.
4. madde en temel talebimiz rekumrekum. Diğer talepler o zeminde değerlendiriliyor zaten. Bence ayrıca bir vurguya ihtiyaç yok. Tabii yanlış anlaşılma olamaz mı, olabilir. Neleri yanlış anladı bu devlet, bunu mu anlamayacak!Ama, hele bir konu ilgili kurumların dikkatini çeksin, eminim hem bu başlığa göz atarlar hem de birileri bizimle iletişime geçer... Şimdilik böyle devam edelim...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
19000 üyesi olan bir siteyiz.Üyelerimizin tümünün duyarlı olmasını beklemekteyiz.
tamamdir ozaman, bogambogam, yolladim gitti...
ama madem buraya da göz atarlar diosun, o zaman 4. maddeden shunu da anlasinlar lütfen; ille de kendime araba almak, üzerime kaydettirmek zorunda kalmiym, herhangi bi yakinimin arabasina tertibat taktirip kullanabilme imkanim olsun... shu an buna mani olan, senin bu 4. maddedeki ayrimin yapilmamasi mi yoksa shu "sakat statüsünde tescil" meselesi mi bilmiom ama bunun önünün acilmasi bicok insan icin ferahlik olur diye düshünüom... en azindan benim icin; tr'ye geliom, etrafta bi sürü araba varken hicbirine tertibat taktirip kullanamiom - araba da kiralayamiom - bashkalarinin keyfine baglanip kaliom...
Bende gönderenler arasındayım.Hayırlısı Olur İnş.
Ben Görme engelli olmama rağmen arkadaşlarımla destek veriyoruz.Ve toplu mesaj yollayacağız.İlgili makamlara.Bu mücadeleyi başlatan Bülent abiye selamlar
Bende yolladim arkadaşlar beklediğimiz haberler gelir inşallah
NC190, sağolun kardeşim.
Yalnız, metindeki 12. madde sizleri de kapsayacak bir taleop içeriyor. Tamamen görmeyenler evet halen vergi muafiyetli araç alabiliyor, ama az görenler alamıyor malum. Bizim 12. madde ile dile getirdiğimiz düzenleme olursa, bu %90 şartı kaldırılacak ve onun yerine "sakatlığından dolayı sürücü belgesi alması mümkün olmayan" kriteri getirilecek. Şöyle yani:
12- Sakatlığından dolayı sürücü belgesi alması mümkün olamayan kişiler adına, sakatlık oranı her ne olursa olsun vergi muafiyetli otomobil satın alınabilmelidir; varolan %90 oran sınırı kaldırılmalıdır.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bende varım
işlem tamamdır bülent abi
İşlem tamam![]()
sayın oturanboğa h sınıfı ehliyetli biri olarak bende gönderenlerdenim...
Formdaki tüm arkadaşlar.
Araç alma niyetiniz olmayabilir veya bu konu sizi ilgilendirmeyebilir. Ancak bu bir girişimdir ve ne kadar çok katılım olursa neticeye o kadar çabuk ulaşılabilir.
Bu nedenle hepimiz katılalım ve güçümüzü gösterelim.
Buradan bu sayısal güçle alacağımız sonuç yarın başka bir girişimimiz içinde bize güç verecektir.
Selamlar....
bende yolladım inşallah hayırlı olur arkadaslar
gönderdıklerımızı inşalah dıkare alırlar katkı sunan herkese tşk?