bu işten en çok benimgibi işitme engelliler muzdalipti çok faydalı olur işallah gönderdim bende
bu işten en çok benimgibi işitme engelliler muzdalipti çok faydalı olur işallah gönderdim bende
Işlem tamamdır
eleshtiriyi okiynca bi "hö?" cikiverdi agzimdan ama cevaba bakinca oturanboga da ayni spontan tepkiyi vermish olabiliceni düshünerek rahatladim(yoksa kriptografik anahtarini bulmamizi istedigin cok önemli bi mesaj miydi bu, bogambogam??
)
ve hatta faizsiz krediyle dahi olsa araba alamicak durumda olanlara (tahsil süresi boyunca, veya araba alabilecek duruma gelinceye kadar) devlete ait (hatta cogunlukla sifir kilometre) olan araba örencinin sinirisiz kullanimina sunulabilir, sigortasi da herhangi olasi bi tamiri de ödenebilir... neden olmasin?
... oluyor böyle sheyler... yakita gelince; benzin fishi degil de (araba alabilicek durumda olup olmamaktan bagimsiz olarak) okul ve ev arasindaki mesafeye göre hesaplanan, arabanin ufak tefek bakimi icin ihtiyac duyulabilicek miktari ve sosyal yashama katilmayi da göz önünde bulundurarak belirlenen götürü (umarim dogru kelimedir; sözlükten baktim) bi miktar, sakatligi yüzünden arabaya ihtiyac duyan örenciye her ay ödenebilir... ben dört yil boyunca ("betriebskostenpauschale" ismi altinda) her ay aldim bu parayi ama okulu haddinden fazla uzatinca -bence hic de haksiz olmayarak- kestiler tabe
... bi de ödenen miktar sömestr tatillerinde düshürülüodu biraz ama kesilmiodu...
oturanboga gibi ben de öylesi talepler icin (hele ki) taksim'de slogan atmaktan mutluluk duyarim, hem de cok... cünkü her an, her yerde, her konuda sürekli söylenildigi gibi "egitim shart, abi !!!"
...
sevgiler..
Biraz geç kaldım ama bende gönderdim.
Mesajınıza bende katılarak ilgili yerlere gönderdim.İnşallah ilgililer bu taleplerimize duyarsız kalmazlar.
Tamamdır gönderdim. Bu arada vbulletine geçilmiş güzel olmuş bencede.
bende gönderdim. hayırlısı olur inşallah.....
hayırlı olması dileğiyle bende gönderdim.
Hayırlı olması dileğiyle,bende gönderdim.
Hayırlısı olur inşallah. bende gönderdim
girişiminiz için ve benide haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim,umarım işe yarar tüm adreslere yolladım
Çok güzel düşünülmüş inşallah hayırlısıyla taleplerimiz gerçekleşir
Maillerime daha sık bakmalıyım.
Belirtilen adreslere yolladım, ilaveten msn deki arkadaşlarıma da.
Sayın oturanboğa bizim güzergahta iett duraklarında oturulacak yer yok, bununla
ilgili de ben bir girişimde bulunmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
haklı olabılrısın ama meclıs baskanıda bır engellı babası oldugu ıcın ve hanımıda emeklı bır avukat ve engellıler ıcın bır cok yardım kurulusunda calısmıs oncu olmus bır ınsan.. onlarıda arkamıza almak bence bıze ıkı kat daha guc saglar cunku onlarda bızım gıbı halımızden anlayabılecek ınsanlar..