işlem tamam hayırlı olur inşallah
işlem tamam hayırlı olur inşallah
bende gönderdim değerli arkadaşlar umarım sesimizi duyarlar
turkiyede sesimizi duyabilecek siyasetcilerin olduguna inanmak istiyorum nede olsa hayat bir umut dünyası inşallah olur tek istegim bu
İnşallah dikkate alırlarda bu sorundan kurtuluruz.
Metinde motor gücü ile ilgili bölüm olsaydı.
hayırlı olması dileğiyle
Hayırlı olur inşallah
ben iki defadır b sınıfı için basvurdum ama alamadım mecburen şimdi h sınıfını alacam.tamam bende yolladım. bu konuyu gündeme getirmeniz benide sevindirdi sevgili oturanboğa.
evet arkadaşlar çok güzel başlangıç yapmışsınız. bunu biraz genişletsek olmaz mı? bence engelli otomobillerinin almış olduğu yakıtlardaki vergilerden de muaf sayılmasını ekleyebilirsiniz. çünkü biliyorsunuz; Türkiye'deki yakıttaki vergi, dünyanın hiç bir yerinde bu kadar yüksek değil. bu durumuda yazınıza eklerseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
ÖZÜRLÜ MEMURLAR DERNEK BAŞKAN YARDIMCISI
ALİ KAYA (Ortopedik engelli)
gönderildi bimer@basbakanlik.gov.tr inşallah taleplerimizi karşılarlar
arkadaşlar dün bir sorun yaşadığım için msj geç saatte gönderebildim . kendi adıma anne ve kızkardeşimin ismiylede gönderdim ( onlarda engelli) yani msj iletildi BİMERDEN YANITRE bugün geldi.
BAŞVURU TARİHİ 15.04.2009 BAŞVURU SAYISI 118033
BAŞVURUNUZU BİMERDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
bu msj başka sitelerde yayınlayabilirmiyiz? destek için iyi olur diyorum
GönderdimUmarım iyi sonuçlar alırız
![]()
yüreğine sağlık oturan boğa derdimize tercüman oldun.ben de çok sıkıntı yaşadım.büyük bir sorumluluk duygusuyla gönderdim.teşekkürler
Bana Başbakanlıkdan şöyle bir cevap geldi.Siiznle paylaşmak istedim..
BAŞVURU TARİHİ 15.04.2009 BAŞVURU SAYISI 118005
BAŞVURUNUZU BİMERDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
arkadaşlar uzun zamandır üye olmama rağmen fırsat bulup gözatamıyordum siteye.konuyla ilgili dilekçeyi ben de tüm ilgili yerlere gönderdim.umarım beklentilerimiz doğrultusunda gelişmeler görürüz