Işlem tamam
bu biraz celishkili gibi degil mi, oturanboacim?... sürücü belgesi alamicak kadar az gören kishi, ille de uzun mesafe yürüyemicek kadar veya toplu tashima araclarindan yararlanamicak kadar az görüyo anlamina gelmez ki?... sürücülük konusundaki görme ile ilgili beklentiler bambashka diye düshünüom...
edit;
ooops, yanlish anlamishim ama hatta bu dedigin daha da celishkili gibi; az gören kishi h-sinifi sürücü belgesi alicak ve araba kullanabilicek kadar görüosa uzun mesafe yürüme ve toplu tashimadan yararlanma konusunda behsettigin kadar sorun yashamaz ki?...
Işlem tamam
adreslere tek tek yolladım...
İnşallah sesimiz duyulur
Gönderdim,umarım olumlu bir sonuç alırız.
sizin engelleriniz kaldırılmadıkca hepimiz engelliyiz,umarım hayırlısı olur ben de gönderdim.saygılar
istediğiniz dilekçe örneğini bende gönderdim.
Hayırlısı olur inşallah
Ben de gönderdim
arkadaşlar bende günderdim inşallah yetkililer sesimizi duyar bu hayata her şeyden çok istiyorum bir arabamın olmasını duysunlar artık bizi....
olay tamam sıra şimdi onlarda ....
gönderilmiştir...
Gönderdim inşallah işe yarar. Bence partinin biri yada milletvekillerine bu maddeleri 'kanunlarda değişiklik yapılması hakkında kanun' teklifi yada tasarısı olarak tbmm ye verdirebilirsek net ve çabuk olur.
hayırlı olur inşallah dilegimle gönderdim.
İşlem tamam.