ben de yolladım umarım bu birliktelik örneği bizi amaçlarımıza ulaştırır herkese selamlar saygılar!!!
ben de yolladım umarım bu birliktelik örneği bizi amaçlarımıza ulaştırır herkese selamlar saygılar!!!
cesar39, ileti Meclis başkanına da gönderilebilir tabii. Ama bu gönderilecekler listesini seçerken doğrudan konuyla ilgili kişi ve kurumlar olsun istedik. Zira konunun Meclis'le bir ilgisi de yok...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bende yolladim
işlem tamam hayırlısı olsun
İş oraya kadar gelse zaten kimse engellemez ki... Yeter ki oraya gidene kadar bürokraside bi irade oluşsun
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Emaili gönderdin benim sorunumda elimden ve bana vergi muhafiyeti uygulamıyorlar. yani sakatlar arasında bile ayırdım yapıyorlar. yok sağ bacağından sakat olan adam ötv indiriminden yararlanır elinden sakat olan yararlanamz diye bu konununda gündeme getirilmesini rica ediyorum. Saygılarımla selamlar.
Tüm hepsine gönderdim umarım olumlu sonuç alınır
Arkadaslar bende yolladım bugun.
Umarım ilgililerin gozleri iyi gorur kulakları iyi duyar.
Sevgiyle kalın
TÜM DOSTLARA SELAM OLSUN.
''bende gönderdim sayın oturanboğa keşke motor sınırlandırlımasınında kaldırılmasını isteseydiniz'' alıtıdır. Maksat yerini bulsun.. selamlar.
bende gönderdim. umarım sesimizi duyarlar ve bir girişimde bulunurlar.
Gereği yapılmıştır.