Daha da önemlisi burda engellilerin birbiriyle kaynaşmasının mücadelesi
başarıyla verilmiştir.
Geçmişte bu bölümde yer alan ve mücadelesini verdiğimiz -ilk anda aklıma gelen- bazı konular:
* Özürlüler Yasası'nın çıkması için 4000'e yakın elektronik dilekçe yolladık
* İlgililere binlerce e-posta göndererek, SSK ve Bağ-Kur'un omurilik felçlileri mağdur eden (jelli sonda vermeme) uygulamasından vazgeçilmesini sağladık.
* Kamuya Alınacak Engelli Personel Sınav Yönetmeliği'nin düzenlenmesi ile ilgili görüş belirttik. Ve ilgililere binlerce e-posta gönderdik.
* Özürlüler Yasası ile ilgili olarak öneriler sunduk
* Kent yaşamında engellenmemek için Belediyelere mesajlar yolladık ve görevlerini hatırlattık. Böylece bir duyarlılık oluşmasına katkı sağladık.
* Yeni Türk Lirası'nın görmeyenlere uygun yapılması için ilgililere e-posta gönderdik.
* Orman Bakanlığının olumsuz açıklamalarına karşı bildiri yayınladık ve kamuoyu oluşmasını sağladık.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Daha da önemlisi burda engellilerin birbiriyle kaynaşmasının mücadelesi
başarıyla verilmiştir.
hayatın zorluklarına karşı insan mücade içindedir... ama birlik mücadelesinden yoksunuz gibi... sözlerimiz / eylemlerimiz ulaşamayacak kadar kısık sesli gibi...
birazdaha sıkı çalişmamiz lazim ya su engelli memur sinavini 1kerede ve ösym yapsin toplu halde ve bu konuda müthiş bir kampanya başlatmaaaaliyiz gerekli yerleri e_posta atmaliyiz.
site yöneticisi bülent abim benimde elimden gelen birşey olursa mail falan herkese atarım bütün çevreme arkadaşlarıma falan böyle bişeymi?
Engelli kardeşleriizin her zaman birlik olması bizim bu mücadelimizin en önemli aşamasıdır birlik olduktan sonra bir çok hakkımızı sadece korumak için değil almak içinde mücadele veririz. Hak verilmez alınır...
Kararlılığınızın devamını dilerim.
Tabiki bizlerde bilinçlenerek,yapılan tüm konularda ve olacaklarda birlikte mücadele ederek sonuçlara ulaşılır. Tüm bilgi verilen konular için teşekkürler.
geçenlerde engelliler.biz sitesinin gücünü belirterek, derneklerden bile daha aktif olduğumuzu yazdığımda bazı arkadaşların tepkisi ile karşılaşmıştım.. bakın ÖT vergisinin kaldırılmasında biz'in etkisi nasıl da açık görülüyor.. bir dernek bunu başarabilir miydi merak ediyorum..
Sitenin engelli insanlara kazandırdığı cok seyler var diyebilirim.Mesala bu site özürlü insanları birbirlerine kaynaştırarak kişilere özgüven duygusunu aşılıyor.Kişilerde kendine güven artabiliyor.Tesekkürler ENGELLİLER.BİZ
Bu sitede olan bircok insan gibi bende paylaşım duygularımı geliştirdim .Bu alan o kadar serbest ki özgürce yazılıp bir şeyler paylaşıyorsun insanlarla. Mesela özgürce özrümü paylaşabiliyorum.ESEN KALIN........
Birlik ve beraberliğin yegane catısı burası arkadaşlar.........![]()
türkiyede engellilerin yaşamını kolaylaştırılacak hiç bir şey yapılmıyor malesef
haklısın ahmet kardeş hükümetimiz engelilere çok şey yaptı mesela onların oranlarla oynayıp hepisini sağlam göstermesi gibi.arkadaşlar sevin hepiniz sağlıklı ve sağlamsınız hadi hep birlikte olimiyaplara 100 metrede hız rekoru kırmaya.
evet ağlamayana meme yok yani hepimizi birer dilenci konumuna sokuyorlar.zaten aynı muameleyi sağlamlarada zaten dilenci muamelesi yapılmıyormu.haydı el birliğiyle dilenelim.
eeeeeee buişler böyledir hükümetimiz bizler için yasa arkasına yasa çıkardı ammaaaaaa
gel gelelim bu yasadan kimsenin haberi yok uygulayan hele kimse yok .örneğin 2022 den faydalanan bazı arkadaşlar yeşil karta müracat için gittikleri kaymakamlık makamlarından malesef elleri boş çıktı hak etmelerine rağmen onları size yok denilip evlerine yollandı.peki hani yasalar
Ben bu site üç gündür takılıyorum ve çok güzel bir site olduğunu düşünüyorum fırtasını buldukça sık sık girip yapılan yorumları okuyor cevaplar yazıyorum...ama buradada çok güzel eylemler ve kararlar alınmış güzel tartışmalar yapılmış...bu siteyi kuran oluşturan arkadaşlardan allah razı olsun...
burada dolaşırken çok mutlu oluyorum...çalışmalara devam edelim ve bu savaşı kazanalım...