TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 21 mesajın 16-21 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mahmut Avatarı

Gerçek Adı
    Mahmut Kaplan
    Son Giriş
    19.06-2019
    Saat
    19:17
    Yaşadığı Yer
    Amasya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Prens Mickey Mouse katılıyorum.Geçen bir Devlet Bakanına mektup yazdım senede 3 kez yapılan memur sınavında atamaların genel bir engelli sınavı ile olsun diye.Tabi kendi karşılaştığım zorluklarıda analattım.Cevap alamadım.Bu iş bireysel olmuyor.Böyle bir mücadele yapılırsa ben varım.Diğer yandan bu site hayatımızın bir parçası oldu.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Üye
    mehmetselcuk Avatarı

Gerçek Adı
    Selçuk
    Son Giriş
    25.04-2020
    Saat
    11:17
    Yaşadığı Yer
    Ankara,Bonn
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selam abicim yeni kanun cıkmış cıkmaz olsun bu ne bicim iş ya moreli bozuldu artık 3 yasından buyuk araba getirttiremiyoruz yurtdışından cok kötü oldu bunun üstüne düşelim lütfen oturanboga basbakanlıga nereye gerekıyosa oralara yazılar fılan yazalım bişiler yapalım bu ne biçim yönetim ne bicim hukümet bizi hıc düşünmez oldular !

Üye
    UYGAR Avatarı

Son Giriş
    07.05-2019
    Saat
    16:11
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İnsanca yaşayabilmek adına mevcut hakların devamı ve korunması mücedelesinde ben değil biz olmanın farklılığı engelliler.biz olmakta vardı.Bu alanda destek olan arkadaşları yürekliliklerinden dolayı kutluyorum.Bu siteyi oluşturan Bülent'e ( Oturanboğa ) ve arkadaşlarına da sonsuz teşekkürler.

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    09:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

uzunca bir süredir forma giremedim daha önce buradan çoğu engelli olupta engelli sayılamayan arkadaşların yanında yer almak için yazılar yqazmıştım işe girerken alına belirli oranda raporlar iş emekli olmaya yada sosyal haklardan yararlanmaya gelince birden %40 altına düşürülüyor ve buda komiktir hastaneler arasında bile farklılıklar gösteriyordu.

bugün sabah show tv de sabah mail yolu ile okunan mesajlar var haberlerde bende konu ile ilgili görüşümü yazdım ve inanılmaz ama yayınlandı en azından küçük bir seste olsa sabah yayını seyredenler bir kez daha engellilerin aslıda engelli sayılmadığını duymuş oldu.
    ancak forumda bu konularla ilgili bölümler hep kilitlenmiş forum yöneticileride geçen bu zamanda herhalde umutlarını kesmiş olacaklarki bu bölümler kiltlenmiş.ama bence kilitlenmemeli bu platformda insanların bu konu ile ilgili söyleyecekleri daha çok şey var.

Üye
    saygun Avatarı

Son Giriş
    14.03-2023
    Saat
    10:46
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    0

Hayatta hertürlü zorlukla mucadele veriyorum...araba alırken 1600 üstü alamassın deniyor...askerlik yapamassın deniyor...işe sağlam olarak giremiyorsun...engelli statüsünde giriyorum....ama gel görki emeklilik gelince normal vatandaş gibi emekli olursun deniyor...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...ben demiyorumki 15 senede emekli olalım ama normal vatandaşla aynı statuye koyamassıon beni...eger 50 den %36 ya düştüyse ona göre emekli et benii ...40 ne demek oluyor...

Üye
    hayrettin Avatarı

Gerçek Adı
    hayrettin
    Son Giriş
    30.06-2012
    Saat
    18:25
    Yaşadığı Yer
    manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sitenin bagımlısı oldum TEŞEKKÜRLER BÜLENT BEY VE ARKADAŞLARI EMEĞİNİZE VE YÜREGİNİZE SAGLIK

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12