TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 31 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Aşağıdaki konu güncelliğini kaybetmiştir. Lütfen dikkate almayın.
    Şu anda sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

• 15 Ek'm 2006 Not
      Aşağıda konu edilen eleştirimiz karşılık bulmuş ve şikayet ettiğimiz unsurlar FEV'in Sayın ilgilileri tarafından ortadan kaldırılmıştır.
      Sivil toplumun görüşlerine kulak verdiği için FEV yetkililerine, kişi ve/ya kurumların hatalı olduğunu düşündüğü eylemlerine karşı ses verdiği ve ortak hareket etme bilincini gösterdiği için tüm Engelliler.Biz üye ve ziyaretçilerine teşekkür ederiz.

Engelliler.Biz

Geçen gün ANET haber grubunda görmüş ama unutuvermiştim, bugün Babür abi hatırlatınca, konuyu gündeme almak istedim.

THY işe alımlarında da adı geçen Fiziksel Engelliler Vakfı'na ait web sitesinde "İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler" başlıklı bir liste yer alıyor ve bu listede kişilerin tüm bilgileri yayınlanıyor.
    Bunun üzerine FEV'e aşağıdaki soruları ilettim. Cveapları çok merak ediyorum.
    Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• To: bilgi@fev.com.tr
      Sent: Sunday, June 25, 2006 18:32

Sayın bay/bayan,

Sitenizde yer alan "İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler" başlıklı sayfanız konusunda merak ettiğim birkaç soruyu cevaplandırmanız umuduyla size yazıyorum.
      İlgili bağlantı: http://www.engelliler.com/basari/ozu....aspx?rprtip=6

1- Bu bilgilerin yayınlanması ile ne amaçlanmaktadır?
      2- Bu kişilerin özel bilgilerini yayınlamak etik açıdan doğru ve yasal mıdır?
      3- "Bu kişiler iş beğenmedi" demek, bu deşifre ediş, tek yanlı ve yargısız bir infaz olmuyor mu? Madem böylesi bir deşifre söz konusu, o halde aynı sayfada işi reddeden kişilerin reddediş gerekçeleri neden yayınlanmıyor?
      4- Bu zor ekonomik koşulların yaşandığı günlerde insanlar bir işi reddediyorsa, bu reddediş gerekçelerini araştırmak ve koşulları daha uygun hale getirmek için çabalamak konusunda bir çabanız var mı?
      5- Herkesin işi kabul ya da red etme hakkı yok mudur? İnsanları "iş bulduk, gir çalış"a mecbur etmek ne kadar doğrudur?

Bu konularda kamuoyunu aydınlatıcı cevapları paylaşırsanız çok sevinirim.

Çalışmalarınızda başarılar ve güzel günler dilerim

Saygılarımla

Bülent Küçükaslan
      www.Engelliler.Biz

Nil Acar
    Misafir Üye
    Nil Acar Avatarı

Ben FEV'den gelecek yanıtları merakla bekliyorum olacağım!..
    Özellikle de bu iki soruya verilecek yanıtlarla ilgileniyorum...

3- "Bu kişiler iş beğenmedi" demek, bu deşifre ediş, tek yanlı ve yargısız bir infaz olmuyor mu? Madem böylesi bir deşifre söz konusu, o halde aynı sayfada işi reddeden kişilerin reddediş gerekçeleri neden yayınlanmıyor?
    4- Bu zor ekonomik koşulların yaşandığı günlerde insanlar bir işi reddediyorsa, bu reddediş gerekçelerini araştırmak ve koşulları daha uygun hale getirmek için çabalamak konusunda bir çabanız var mı?
    Cevapları bizimle paylaşırsınız umarım!..

Kolaylıklar
    nil

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Eline sağlık Bülentçim, :wink:

Yaa benim anlamadığım böyle bir liste neden tutuluyor, hadi tutuyosun internetten ne amaçla yayınlıyorsun? Dosya dolabın mı yok? :evil:

Merak ettiğim bir konu da: FEV Nereye Koşuyor?

Diğer tartışmada FEV'i yere-göğe sığdıramayan arkadaşların da görüşlerini bir alsak, diyorum. :twisted:

Üye
    banderas Avatarı

Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

babür abicim öpüyorum ellerinden gerçi yaşlı degilsin ama neyse ben adı geçen kurumun çok ta eleştrilecek işler yapmadıgını söyledim bu siteyide çok seviyorum engellilere hizmet veren diğer bütün siteleri kurum ve kuruluşlarıda .

Bugün engellilerin yararına kim birşey yaparsa onuda alkışlarım yine sözümdeyim o kurum bence 10 numara .
    araçları beyenmeyebiliriz ama amaç-lar net ve bellidir.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

FEV'den şimdi mesaj geldi. Yapıcı bir mesaj... Birazdan kendilerine cevap yazacağım.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Fiziksel Engelliler Vakfı
    Sayın Bülent Bey,

Öncelikle sitemize ve projemize gösterdiğiniz ilgi ve engelli istihdamına gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.
    Fiziksel Engelliler Vakfı olarak öncelikli hedeflerimizden biri engellilerimize yönelik istihdam çalışmaları yürüterek engellileri kendi kendilerine yeten, ekonomik ve sosyal açıdan bağımsız bir birey haline getirmektir. Engelliler için kurulmuş birçok dernek ve vakıf farklı alanlarda hizmetler üretmenin gayreti içerisindedirler. Engellinin yaşamına pozitif birşeyler katmanın gayreti içerisinde olan herkese de şükranlarımızı ifade etmek isteriz.

Sorularınıza gelince;

1- Bu bilgilerin yayınlanması ile ne amaçlanmaktadır?

Özürümüzle Üretiyoruz Projesi bir engelli istihdam projesi olmasının yanısıra engelli istihdamının önünde yatan sorunları ve istatiksel bazı verileri de elde etmeyi hedefleyen bir projedir. Raporlar kısmına tıkladığınızda engelli istihdam çalışmalarının sonuçlarının girilmesiyle otomatik olarak istatistiksel veriler elde edildiğini görebilirsiniz. Burada amaç sorunların tespiti ve bunlara yöenlik çözümler üretmek ve engellilerle ilgili istatistiksel ihtiyaçlara projemiz kapsamında ışık tutmaktır. Ancak biz farkında olmadan birşeyler amaçlandığı şeklinde bir anlam ortaya çıkıyorsa bunu bizimle paylaşırsanız seviniriz. Mantıklı ve iyiniyetli her görüşe açık olduğumuzu belirtir, böyle bir durumda önerinizi değerlendirip gereğini yapacağımızı bilmenizi isteriz.

2- Bu kişilerin özel bilgilerini yayınlamak etik açıdan doğru ve yasal mıdır?

Öncelikle bu konuda bilgilerini yayınladığımız engellilerden bugüne kadar bize bir tepki gelmedi. Çünkü proje kapsamında değerlendirmeye alınan engelli arkadaşlarımız kendilerine proje kapsamında verilen hizmet ve istihdamları için harcanan emeği yaşayarak görüyorlar. Böyle bir tespitten sonra bunun arkasında bir art niyet olmadığını bilmiş olmamalılar ki hiçbir tepki almadık.

3- "Bu kişiler iş beğenmedi" demek, bu deşifre ediş, tek yanlı ve yargısız bir infaz olmuyor mu? Madem böylesi bir deşifre söz konusu, o halde aynı sayfada işi reddeden kişilerin reddediş gerekçeleri neden yayınlanmıyor? Tek yanlı ve yargısız infaz olmuyor mu?

Projemiz bir istihdam projesidir. Ne kimseyi yargılıyor, ne sorguluyor, ne de mahkum ediyoruz. Böyle bir yetkimiz de yok. Sadece objektif bir çalışma yürütmeye çalışıyoruz. Bunun ıspatı linkini verdiğiniz aynı sayfa da "Ağır şartlar sürerek engelliyi kabul etmeyen işyerleri", "Randevu alınarak gidildiği halde engelli ile görüşmeyi reddeden işyerleri"nin isimleri de yer alıyor.

Reddediş gerekçeleri neden yayınlanmıyor?
    Şu an sahip olduğunuz kaygılarınızın asıl bu gerekçeleri yayınlarsak haklılık payı kazanacağını düşünüyoruz. Çünkü ağırlıklı olarak işi reddeden engelliler asgari ücretle çalışmak istememeleri ve servis yokluğundan dolayıdır.

Yukarıda belirtilen ağırlıklı reddediş gerekçeleri için çözüm üretme çabalarımız var. Ulaşım ve servis sorunu nedeniyle işi reddeden engelliler için kendilerine en yakın iş yerleri ya da servisi olan yerlere yönlendirme yaparak çözmeye çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu belirtmekte yarar var. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen projenin ilk ayağının ilk 2 ayında iş görüşmesine götürülen 115 engelliden işi redden engelli sayısı 45 iken projenin 2. ayağı olan "Özrümüzle Üretiyoruz Projesi" nde ilk iki ayda işverenle buluşturulan 155 engelliden işi reddeden engelli sayısı sadece 31. Ancak bu sorunun önüne tümüyle geçmek asla mümkün değil. Çok iyi şartlarda iş imkanını reddeden arkadaşlarımızla da karşılaştığımızı belirtmekte yarar var.

5- Herkesin işi kabul ya da red etme hakkı yok mudur? İnsanları "iş bulduk, gir çalış"a mecbur etmek ne kadar doğrudur?

Herkesin işi kabul ya da red etme hakkı tabiki vardır. Ancak engellilerin istihdamını şart koşan bir yasa mevcut. Bu yasa, başka birçok ülkede olmadığı kadar engellilere istihdam fırsatı sunuyor. Engellilerimizinde kendilerine sunulan böyle bir fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiği kanaatindeyiz. Sonuç itibariyle engelsiz insanlara da sunulan koşullar engellilerden farklı değil. Kaldıki bazı işyerleri engelsiz insanları işten çıkartmak suretiyle engelli istihdamı gerçekleştirmek zorunda kalıyor. 3 vasıfısız okur yazar engellimizi daha önce de temizlik tecrübeleri olduğu için bir temizlik firmasına yönlendirdik. Sabah saat 7'de başlayıp öğleden sonra saat 15.00 bitecek bir iş. Bu iş için engellilere önerilen ücret 500YTL + SSK+Yemek ve Servisti. Malesef engellilerimiz bir kamu kurumunda istihdam istediklerini belirterek işi kabul etmediler.

Konunun diğer bir boyutu ise iş çevrelerinde oluşmuş bulunan "engellinin işe yaramayacağı ve verimli olamayacağı" yönündeki önyargısıdır. Bu önyargıyı ortadan kadırmak kendisine sunulan iş ne olursa olsun kabul ederek her işin üstesinden gelebileceğini gösterecek engellidir. Projemizde engelli - işyeri uyum çalışmasını maksimum çalışarak engelliyi engel, eğitim, vasıf ve iş tecrübelerine göre yönlendiriyoruz. 8 ayda 560 engellinin işe kabulünü sağlama başarısı da bundan kaynaklanmaktadır.

Bülent bey, kusursuz ve eksiksiz bir çalışma yürüttüğümüz iddasında değiliz. Ama çok iyi bir çalışma yürüttüğümüzü rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun kanıtı da yine projeye ilk eleştirinin bugün sizin kanalınızla gelmiş olmasıdır.

Eleştiri ve önerilerinize her zaman açık olduğumuzu belirtir engellilerimizin yaşamına somut çözümler getirme noktasında sizlere de başarı, huzur ve sağlık dolu günler dileriz.

Saygılarımızla,
    FEV

Üye
    banderas Avatarı

Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

sn oturanboğa fev in farklı bir açıklama yapmasını zaten beklemiyordum.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

FEV'e şimdi şu mesajı yazdım:

• Merhaba,

İstihdama yönelik çalışmalarınızı övgüye değer buluyorum doğrusu. Gerçi THY işe alımlarıyla ilgili olarak eleştiride bulundum ve orada THY + FEV olarak çok hatalı davranıldığını düşünüyorum ama, yine de doğru bulduğumuz çalışmaları alkışlamak da boynumuzun borcu.

İşi kabul etmeyen kişilerin özel bilgileriyle birlikte internette yayınlanması bence çok yanlış.
      Listede yer alan kişiler bu yayımdan haberdar mı, onu da bilemem doğrusu. Ama ben tamamen dışardan gören biri olarak şunu kolayca söyleyebilirim ki, o sayfaya bakan kişiler, "iş beğenmeyen" kişiler hakkında hiç de iyi şeyler düşünmüyor ve ilk anda, size ilettiğim kaygıları/soruları düşünüyorlar.

Bence o sayfa, "... kişi, ....[ki bu gerekçeler çok önemlidir]...... gibi sebeplerden dolayı, kendilerine önerilen iş tekliflerini kabul etmemişlerdir." şeklinde değiştirilse çok daha doğru ve güzel olur.

İstatistiki açıdan veriler zaten elinizde.. Orada bir sorun yok. Ama internet sitesindeki yayın sadece bilgilendirme amacı taşımalıdır. Bu bilgilendirmede kimin hangi işi kabul ya da reddettiği önemsizdir. Önemli olan sonuç ve bu sonuçtan ortaya çıkan deneyim ve yeni açılımlardır.

Çalışmlarınızda başarılar, kolaylıklar ve güzel günler dilerim

Saygılarımla

Not: bulent, bence sürekli aynı hatayı yapıyorsun. Burada (da) tartışmaya konu olan şey FEV değil! Tartışmaya konu olan şey, FEV'in böyle bir bilgiyi yayınlamasının doğru olup olmadığı. Örgütler/kurumlar/kişiler binlerce iş yapar, karar alırlar. Bunların içinde doğrular da vardır, yanlışlar da. Bizler de doğruları alkışlarken, yanlışları eleştirr ve düzeltilmesini isteriz. Bu birilerini kötülemek değildir.
    Sen de FEV'i övmek yerine, tartışmaya konu olan şeyle ilgili görüş yazarsan bence çok daha doğru olur (tabii övgü yazma demiyorum. ne istersen onu yaz... benimki sadece not).

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

FEV eleştiriyi değerlendireceğini yazdı:

Sayın Bülent Bey,

Katkı ve destekleriniz için bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız. Önerilerinizi dikkate alacağımızı belirtir, duyarlılığınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,
    FEV
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    alis Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Kendisine sunulan iş imkanlarını reddeden sağlam kişileri neden yayınlamıyorlar,neden sadece engelliler,hayır böyle bir niyetimiz yok diyip tam tersini yapmak da neyin nesi oluyor?TEV'in arkadaşımıza açıklama yapması duyarlı olduğu anlamına gelmez,herkesin kabül ve red hakkı doğaldır.İş sorununu çözmeye çalışırlarken,çıkan başka sorunlarıda çözme zorunlulukları vardır.Şikayet etme değil. :x

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

FEV'in sitesinde bu liste/sayfa hala duruyor. Sanırım bu konuda yazılan görüşlere itibar etmediler. Bu durumda daha çok arkadaş görüş yazarsa, belki ciddiye alırlar!..
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    aferits Avatarı

Gerçek Adı
    Ferit
    Son Giriş
    08.07-2020
    Saat
    15:05
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    0

Adı üstünde fiziksel engelli. Siz bu vatandaşın ulaşımını sağlayamıyorsanız yaptığınız işin bir kıymeti kalmıyor.

Ben yıllarca servissiz çalışmak zorunda kalan topal biri olarak o kadar
    çok sıkıntı çektimki anlatamam.

Fiziksel engelliye bulacağınız iş mutlaka fiziksel engelini zorlamayacak bir iş ve iş yeri olmalıdır.

Ben iş buldum girmedi demek sadece abesle iştigal,
    Bunu internet sitesinde açık açık yayınlamak terbiyesizlik,
    Hiç itiraz eden tepki gösterem çıkmadı demek en hafif deyimle sorumsuzluktur.

Engellite istihdam zorunluluk ise bu zorunluluk devleti ve işyerlerini kapsar,
    Yoksa engelliye iş buldum gir çalıi diye engelliye bir zorunluluk getirmiyor.

Çok büyük hata yapmıisınız sadce erdem gösterip özür dileyin ve bu işleride bilenlere bırakın.
    Saygılarımla.

Üye
    Grafiker Avatarı

Gerçek Adı
    Fatih
    Son Giriş
    03.06-2010
    Saat
    01:44
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Gelen cevabın isimlerin yayınlanması dışında ki bölümlerin geleceğe yönelik olumlu buluyorum.Bülent küçükaslan'ın söylediğine katılıyorum.İsimler yayınlandıysa NEDEN'leride yayınlanmalıydı..

Üye
    Sema Avatarı

Gerçek Adı
    Sema
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    11:57
    Yaşadığı Yer
    A.
    Alınan Beğeniler
    290
    Verilen Beğeniler
    166
    Blog Mesajları
    28

Bütün İş ilanlarına "gizlilik prensibi esastır" şeklinde dipnot düşülürken, FEV böyle saçmalığını neden yapmış olabilir diye düşündüm. Aklıma , Türkiye İş Kurumu'na kaydı olup , iş davetiyesi gönderilenlerin yalnız 3 red hakkı olduğu ve Türkiye İş kurumu'ndan kaydı silindiği geldi. Bu şekilde işi kabul etmeyenler deşifre edilip 1 haklarının öldüğü ilan edilmekte.

Öncelikle Türkiye İş Kurumu 'nun bu uygulaması hakkında yeni bir düzenleme yapılmalı. Çünkü engelliler sadece bu kurum aracılığı ile işe girebilmekte.

Tüm dünya "İnsan Kaynakları Yönetimi" adında bilimsel uygulama ile istihdam yaparken bizimkiler hala bakkal usulü çalışıyorlar. :x

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
    FEV eleştiriyi değerlendireceğini yazdı:

Sayın Bülent Bey,

Katkı ve destekleriniz için bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız. Önerilerinizi dikkate alacağımızı belirtir, duyarlılığınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,
    FEV
    Bu cevaptan sonra 4 kişi daha eklemişler listeye. :evil:

Bu saçmalığa hangi akla hizmet devam ediyorlar, hâlâ anlayabilmiş değilim. Sema'nın düşündüğü gibiyse Türkiye İş Kurumuyla halletsinler işlerini.. Bu başka kişileri ilgilendirmez ki..

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sanıyorum FEV tarafından teknik bir yanlış anlaşılma sözkonusu. Zira biraz önce gelen e-posta mesajında "düzelttik" deniyor... Ama düzelmiş gibi görülmüyor.

From: BİLGİFEV
    To: Engelliler.Biz
    Sent: Monday, July 10, 2006 6:50 PM

Bülent Bey,

Arkadaşlarımızın uyarısı doğrultusunda sitenizde yürüttüğümüz proje ile ilgili geçtiğimiz günlerde de konu edilen "İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmaya Reddeden Engelliler" linki görüşleriniz doğrultusunda 26 Haziran 2006 tarihinde pasif hale getirilmiş olup sitede sadece sayısal olarak görünmektedir. Dolayısıyla bu konuda bir yanılgı söz konusu olduğunu ifade eder, "Sanırım bu konuda yazılan görüşlere itibar etmediler. Bu durumda daha çok arkadaş görüş yazarsa, belki ciddiye alırlar!.." şeklinde ki ifadenizin üzücü olduğunu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
    FEV
    Bu mesajın ardından FEV'e şu mesajı yazdım:

• Merhaba,

Yanılıyorsam elbette ki özür dilerim, ama alıntıladığınız mesajı foruma yazmadan önce de baktım, şimdi sizin mesajınızdan sonra da baktım ve ne yazık ki sizin "pasif hale getirilmiş olup sitede sadece sayısal olarak görünmektedir" sözünüzün doğruluğunu teyit edemedim.
      Sitenize girdiğimde, bahsi geçen adresteki eleştiri unsurlarının hala varolduğunu görüyorum. Sanırım teknik bir yanılgı söz konusu. Aşağıdaki bağlantılara göz atarsanız göreceksiniz.
      www.engelliler.com ==> 2006 Raporları: http://www.engelliler.com/basari/ind...rlar_yeni.aspx
      Oradaki tüm bağlantılar aktif ve hepsinde kişisel bilgiler yayınlanmaya devam ediyor...

Elbette ki tanışmıyoruz ve bu bir iletişim sorunu yaratabilir. Ama sizleri temin ederim ki hiç bir zaman eleştirmek için eleştirmem ve siteyi de böyle kaba bir tarzda kullandırtmam. Ben sadece yanlış gördüğüm konular hakkında görüş yazıp, düzeltilmesi için çaba sarediyorum o kadar. Amaç, olabilecek en doğruya ulaşmak...

İşlerinizde kolaylıklar ve güzel günler dilerim

Saygılarımla

Bülent Küçükaslan
      www.Engelliler.Biz

Sayfa 1 / 3 123 SonSon