Konuyla ilgili yanlış anlaşılma devam ediyor gibi:
Bundan sonra gönderdiğim mesajım:Alıntı Yapılan Kişi: FEV
- Merhaba,
Forumda tartışmaya konu olan mesajda yer alan bağlantıya tıklasanız, ilgili sayfanın aynen durduğunu göreceksiniz.
Siz sadece 2006 raporları ana sayfasından, eleştiriye konu olan sayfaya olan bağlantıyı kaldırmışsınız. Ama sayfa aynen duruyor:
İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler:
Google'da yukarıdaki sözü aradığımızda (da) sitenizdeki bağlantı aynen çıkıyor: GOOGLE
Ve sitenizdeki sayfa: http://www.engelliler.com/basari/ozu....aspx?rprtip=6
Ve önemli olan bu eleştiri karşısında olumlu tavır alıp, düzeltmek istemeniz. Sayfanın hala kaldırılmamış olöası teknik işlerden sorumlu kişilerin sorumluluğunda. FEV'in doğrudan bir hatası söz konusu değil.
Neyse ki eleştirenler var... Böylece bu tür aksaklıkları da düzeltme fırsatı oluyor.
Bir de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Zaman ayırıp değerlendirebilirseniz çok sevinirim.
Malumunuz İstanbul'da yaşayan engelliler toplu ulaşımı çok sık kullanıyor. Bu kullanım esnasında özellikle İETT şoförleri çok kaba ve saygısızca tutum takınabiliyorlar. Bu konuda çok fazla şikayet ve kötü tecrübe var...
Kör birini tartaklayan, tekerlekli sandalyedeki birini tehtid eden bir şoför:
www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=17183
Tekerlekli sandalye için rampayı indirmeyen bir şoför:
www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=16921
Genel tavırla ilgili bir şikayet:
www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=4036
Bu tür olaylarla karşılaşan arkadaşlarımız şikayetlerini İETT yetkililerine web siteleri ya da telefonlarla iletiyorlar ama, değişen hiç bir şey olmuyor! Tüm olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Değerlendirmeye alabileceğinizi düşündüğüm konu şu: FEV (Belediyeye olan yakınlığını düşünerek söylüyorum) bu tür olayları sahiplenip, engelli kişinin haklarını fiili olarak savunabilir. Şikayetler size (de) aktarılır ve siz de konuyu takip edip, hatalı şoför/çalışan hakkında gerekli uyarı ve işlemlerin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bu mümkün mü? Bizler de FEV'in bu sahiplenişini memnuniyetle izler ve alkışlarız... Ne dersiniz?
Saygılarımla
Bülent Küçükaslan
www.Engelliler.Biz