TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 31 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
    Sanıyorum FEV tarafından teknik bir yanlış anlaşılma sözkonusu. Zira biraz önce gelen e-posta mesajında "düzelttik" deniyor... Ama düzelmiş gibi görülmüyor.
    ...
    O zaman resimle anlatırız biz de:

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:41
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Konuyla ilgili yanlış anlaşılma devam ediyor gibi:

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: FEV
    Bülent Bey,

Yanılmıyorsak eleştirilerinize konu olan "İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler" linkiydi. Yani işi reddeden engellilerin kimlik bilgilerinin yayınlanmasıydı. Bu link, 26 haziran 2006 tarihinde görüşleriniz doğrultusunda pasif hale getirildi. Ve halende pasif durumda. Bize sözkonusu link tıklandığında açılan sayfayı print screen yaparak gönderebilirmisiniz?

Sırf eleştirmek adına eleştirmemek konusundaki samimiyetinize inanıyoruz. Aksi durumda zaten eleştirilerinizi muhatap almamızın bir anlamı olmazdı. Ama ithamlarınızı suçladığınız insanlardan doğrulamadan forum üyelerinizi "Sanırım bu konuda yazılan görüşlere itibar etmediler. Bu durumda daha çok arkadaş görüş yazarsa, belki ciddiye alırlar!.." şeklinde yönlendirmeniz bu konudaki samimiyetinize biz nazarında gölge düşürmüştür.

Saygılarımızla,
    FEV
    Bundan sonra gönderdiğim mesajım:

• Merhaba,

Forumda tartışmaya konu olan mesajda yer alan bağlantıya tıklasanız, ilgili sayfanın aynen durduğunu göreceksiniz.
      Siz sadece 2006 raporları ana sayfasından, eleştiriye konu olan sayfaya olan bağlantıyı kaldırmışsınız. Ama sayfa aynen duruyor:
      İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler:

Google'da yukarıdaki sözü aradığımızda (da) sitenizdeki bağlantı aynen çıkıyor: GOOGLE

Ve sitenizdeki sayfa: http://www.engelliler.com/basari/ozu....aspx?rprtip=6

Ve önemli olan bu eleştiri karşısında olumlu tavır alıp, düzeltmek istemeniz. Sayfanın hala kaldırılmamış olöası teknik işlerden sorumlu kişilerin sorumluluğunda. FEV'in doğrudan bir hatası söz konusu değil.
      Neyse ki eleştirenler var... Böylece bu tür aksaklıkları da düzeltme fırsatı oluyor.

Bir de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Zaman ayırıp değerlendirebilirseniz çok sevinirim.
      Malumunuz İstanbul'da yaşayan engelliler toplu ulaşımı çok sık kullanıyor. Bu kullanım esnasında özellikle İETT şoförleri çok kaba ve saygısızca tutum takınabiliyorlar. Bu konuda çok fazla şikayet ve kötü tecrübe var...
      Kör birini tartaklayan, tekerlekli sandalyedeki birini tehtid eden bir şoför:
      www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=17183
      Tekerlekli sandalye için rampayı indirmeyen bir şoför:
      www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=16921
      Genel tavırla ilgili bir şikayet:
      www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=4036

Bu tür olaylarla karşılaşan arkadaşlarımız şikayetlerini İETT yetkililerine web siteleri ya da telefonlarla iletiyorlar ama, değişen hiç bir şey olmuyor! Tüm olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Değerlendirmeye alabileceğinizi düşündüğüm konu şu: FEV (Belediyeye olan yakınlığını düşünerek söylüyorum) bu tür olayları sahiplenip, engelli kişinin haklarını fiili olarak savunabilir. Şikayetler size (de) aktarılır ve siz de konuyu takip edip, hatalı şoför/çalışan hakkında gerekli uyarı ve işlemlerin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bu mümkün mü? Bizler de FEV'in bu sahiplenişini memnuniyetle izler ve alkışlarız... Ne dersiniz?

Saygılarımla

Bülent Küçükaslan
      www.Engelliler.Biz
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Seydunay
    Misafir Üye
    Seydunay Avatarı

FEV in sitesini yeni inceleme olanağı buldum.Ve kişilerin adı soyadı, ev telefon numarası bilgileri var.

Sadece çalışmayı reddeden engelliler değil, eğitim programına katılan engelliler, İşyerleriyle iş görüşmesi yaptırılan engelliler( burada benim bilgilerimde var), mazeret bildirip eğitime katılamayan ancak iş görüşmesi yaptırılan engelliler, eğitim programına katıldığı halde iş görüşmesine gelmeyen engellilerinde isimleri ve ev telefon numaraları sitelerinde mevcut.

FEV bu bilgileri yayınlayarak çok büyük sorumluğu da kabul etmiş oluyor. Beni iş kur aracılığıyla aramışlardı ve iş görüşmesinden yaklaşık iki ay sonra bir dernekten aranmıştım. Bu da 8 ay önceydi. Hayatım boyunca hiçbir dernekle alakam olmadığı için şaşırmış ve bilgilerimi nereden bulduğunu sormuştum.işkurdan aldıklarını söylediler. Ve defalarca aynı dernekten arandım.

İşkurun amacı sadece işverenlerle iş arayanları bir araya getirmek değil midir? İş kur işverenler dışında özel bilgileri kimselere vermemesi gerekir ki burada yaptığı çok büyük yanlıştır.

İkinci olarak aklıma şu soru gelebilir. Ben iş kuru arayıp da x derneğine bilgilerimi verdiniz mi diye sormadım ama FEV in sayfasında zaten bu bilgiler var. O bilgiler (özellikle ev numarası için söylüyorum ) çeşitli amaçlarda kullanılabilir. Örneğin X derneğinden reklam için aranmak gibi...belki de telefon ve adım soyadımı FEV den aldılar. bunu ispatlayabilirler mi? Veya bir başka yerden, dernekten arandığımda bunu bana nasıl kanıtlayacaklar?

Bir iş başvurusunda bile kişisel bilgiler gizli tutuluyor..

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: FEV
    Bülent Bey,

Yanılmıyorsak eleştirilerinize konu olan "İşveren Kabul Ettiği Halde Çalışmayı Reddeden Engelliler" linkiydi. Yani işi reddeden engellilerin kimlik bilgilerinin yayınlanmasıydı. Bu link, 26 haziran 2006 tarihinde görüşleriniz doğrultusunda pasif hale getirildi. Ve halende pasif durumda. Bize sözkonusu link tıklandığında açılan sayfayı print screen yaparak gönderebilirmisiniz?

Listeye iki kişi daha eklenmiş!...

Eğer bu liste pasifse, 26/06'dan itibaren 6 kişi listeye nasıl oldu da eklendi.. Eğer bu 6 kişi eklenmişse "pasif"in anlamı nedir?

Derdimizi anlatabilmek için video-konferans düzenlememiz gerekecek herhalde.. :evil:

Bu tür listelerin tamamının etik olmadığını ve kaldırılmasını istiyoruz..

Üye
    kaderb Avatarı

Son Giriş
    20.10-2022
    Saat
    16:16
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yaa inanamıyorum :x
    insanların haberi olmadan nasıl böyle bir saçmalık yaparlar
    adamlar telefon numaralarına kadar herşeyi yazmışlar.
    bu liste biran evvel kaldırılmalı.

Üye
    efkan Avatarı

Son Giriş
    22.10-2011
    Saat
    00:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

resmen rezillik ya cok sacma bir iş görüşme si oldugu zaman hep o iki kişi arasında kalır .....cok ayıp etmişler cokkkkkkk

Üye
    dilemma Avatarı

Gerçek Adı
    Dilek
    Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    12:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    12

acaba diyorum bir tür intikam alış mı yaptıkları.Yada "madem bizim bulduğumuz işi reddettiler, çeksinler cezalarını,kimse de iş vermesin bunlara" psikolojisi mi!!!

iş-kur'un iş davetiyesiyle bir çok iş görüşmesine gittim ve birçoğunu da reddettim. elbette bunların bir kısmı yol sorunumun doğmuş olmasından kaynaklıydı. bir tanesiyse, görüştüğüm kişinin bana" hareketli olabilecek misin, bizim işimiz hareketlidir. mesela koşar adımlarla yürüyebilecek misin" demesiydi. bunun gibi komik de olabilen nedenler.

ben zaten engellileri savunması gereken bu tür engelli derneklerinin nasıl oluyorda devamlı bize düşmancasına tavırlar takındığını bir türlü anlayabilmiş değilim. :roll:

Üye
    Fuzulim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sizlere 3-4 yıl önce Erzurum Büyükşehir Belediyesinde şahit olduğum bir anımı aktarmak istiyorum.
    Bir arkadaşımın odasında oturuyorduk. Oda da başka insanlarda vardı. Birisi zile basıp çay istedi. Aradan 15 dakika geçmesine rağmen çaylar bir türlü gelmemişti. Derken içeriye elinde tepsiyle çay tutan engelli bir arkadaş girdi. Titreyerek yürüyordu. Alnından terler akıyordu. Elindeki tepsiyi bir masaya koyup tepsi üzerinde bulunan çayları teker teker titrek hareketlerle yavaş yavaş masalara dağıttı. Bu işi yaparken çok yorulduğu ve zorlandığı yüzünden belliydi. Adeta işkence çekiyordu.
    Bu engelli arkadaş ekmek parası için her gün yüzlerce sağlam insana çay taşıyor, onlara hizmet etmeye çalışıyordu.
    Vasıf ve eğitim olarak masa başında oturup akşam mesainin bitmesini bekleyen hizmet verdiği sağlam insanlardan farkı olmayan bu engelli arkadaşın durumuna çok üzülmüştüm. Oysa bu arkadaşın masa başında oturması gerekirdi. Hiç bir vasfı olmasa dahi bir haftalık eğitimle bilgisayarla yazı yazması öğretilebilir ve masa başında yazıcılık görevi verilebilirdi.

Hiç kimse fiziki durumuna uymayacak şekilde işlerde çalıştırılan engelli insanlara iş verdik diye meydanlara çıkıp reklam yapmasın.
    İşsizlik ve çaresizlik içinde olduğundan dolayı temizlik, hizmetcilik gibi fiziki güç gerektiren işlerde çalışmayı mecburen kabul eden engelliler, büyük zorluk ve ızdırap çekmektedirler.
    Sakat bir insana çalışamayacağı şartlarda iş bulup, sonrada kalkıp sakatlar bu işi beğenmiyor diyen insanlar, ellerini vicdanlarına koyup bir kez daha düşünsünler bence.
    Sağlam bir insanın bile zorlanarak yaptığı, çalışmak istemediği bir işi sakat bir insan pekala beğenmeyip çalışmak istemeyebilir. Bu durumu eleştiren kişilerin sakatlarla ilgili faaliyeti bulunan hiçbir kurum, kuruluşta veya dernekte görev almamaları hatta kınanmaları gerekir.
    Fiziksel Enggelliler Vakfın da çalışıpta engellileri eleştiren insanlara diyorumki:
    Engelli insanların iş beğenmediğinden bahsedeceğinize önce siz yaptığınız işi beğenin. Sizin göreviniz engelli insanları zor durumda bırakmak değil, onlara yardım etmektir. İstesenizde budur istemesenizde. Yok ben istemiyorum diyorsanız o zaman o yerleri boşuna işgal etmeyiniz. Lütfen oraları terkedip siz kendinize iş arayınız.

Üye
    abalı Avatarı

Gerçek Adı
    osman
    Son Giriş
    05.12-2015
    Saat
    13:21
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

OTURAN BOĞA ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞİN ACABA CEVAPLAR BENDE MERAK EDİYORUM CEVAPLARI BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN
    TŞK
    ABALI

Seydunay
    Misafir Üye
    Seydunay Avatarı

dün akşam bir mail yazmıştım ve sağolsunlar mailime yanıt verdikleri gibi isteğimi de yerine getirmişler..

ilgili yazışmayı aynen aktarıyorum...

Merhabalar,

Öncelikle bahsetmek istediğim ve rahatsızlık duyduğum konuya değinmek istiyorum. http://www.engelliler.com sayfanızda 2005 ve 2006 raporları mevcut.

özümüzle üretiyoruz projesine bir şey diyemeyeceğim çünkü o proje de bir çok engelli arkadaşlarımız iş buldu ama 2005 ve 2006 linkinde (http://www.engelliler.com/basari/ind...rlar_yeni.aspx ) faaliyet raporları bölümünde engelli arkadaşlarımızın kişisel bilgilerini yayınlamaktasınız.Adı Soyadı ve telefon numaraları , hangi iş yerleri ile görüştükleri tek tek yazıyor. Özellikle de telefon numarası çok özel ve kişisel bir bilgidir. Bu konuda gizlilik prensibini uygulamanız gerekirdi.

Acaba sizin ev telefon numaranız herkesin kolayca ulaşabileceği bir yerde yayınlansa bundan rahatsızlık duyar mısınız ki ben çok rahatsız olacağınıza eminim. Birde adın soyadın da var... Çok büyük bir risk bu... o liste de benimde bilgilerim yayınlanmakta...yarın obür gün herhangi biri tarafından rahatsız edilirsem bunun sorumluluğunu da almış bulunmaktasınız..

Sizden ricam benimde adım dahil diğer bütün engellilerin adı -soyadı ve telefon numaralarını kaldırmanız..

Bir liste tutacaksanız eğer bu sadece sayısal olsun ve iş yerlerinin ismi yazsın. hangi iş verenlerle kac engelli görüşmüş bunları yazın. isim vermeniz şart değil.

Bir gün bu nedenden ötürü sizi suclamayı hic istemem çünkü bende projenizi taktir ediyorum inanın. ama dediğim gibi bir gün yasal olarak suclu duruma düşüp de vakfınıza ve projenize zarar gelmesini istemiyorum...

Benim bu ricam orada isimleri yazan diğer kişilerinde ricası olduğuna eminim. sayfanızda isimlerinin telefon numaralarının yayınlandığından haberleri olsa kesinlikle isimlerinin kaldırılmasını isteyeceklerdir..

Umarım bu isteğimi ve ricamı dikkate alırsınız...

Saygılarımla...
    gelen cevap...

Emailiniz için teşekkür ederiz. Fiziksel Engelliler Vakfı olarak, projelerimizi kamuoyunun gözleri önünde yürütmeyi ve şeffaf olmayı amaçladık. Bunun en önemli nedeni ise, engellileri istismara yönelik, ya da iyi niyetli ama kötü kurgulanmış ve başarısızlıkla sonuçlanmış projelerden dolayı gerek kamuoyunda gerek engellilerimiz arasında oluşmuş güven kaybını ortadan kaldırmaktı.

Yönelttiğiniz eleştiriyi her iki projede de bize ileten engelli sayımız sizinle 5 kişi oldu. Bundan önceki eleştiriler genelde işi reddeden engellilerin bulunduğu bölüm üzerineydi. Biz de söz konusu bölümü pasif hale getirerek sadece sayısal bilgiyi vermeye başladık. Şu andan itibaren de tüm linkleri pasif hale getirerek sayısal kısmı yayında tutmaya başladık.

Biri üzücü, diğeri sevindirici 2 nokta var:

Üzücü olan her iki projede işi reddedenlerle birlikte şu ana kadar toplam 740 engelliye iş imkanı sunulmuş ve hiçbir projede olmadığı kadar başarı elde edilmiş. İyi niyetimiz tüm açıklığıyla ortada iken buna rağmen eleştiriliyor olmamız üzücü olan nokta.

Sevindirici olan şu ki, eleştirilmemiz bir eksikliğimizden yada başarısızlığımızdan dolayı değil tufah da olsa şeffaf olmaya çalışmamızdan dolayı.

Bir de endişemiz var. Gece gündüz, kar kış demeden İstanbul'un her iki yakasında mekik dokuyarak bir engelliyi daha kendi kendine yeter hale getirmek, bir engelliyi daha topluma kazandımak ve hayata döndürürmek için bu işe emeğinin yanı sıra ruhunu da katan proje ekibi arkadaşlarımızın bu şekilde ki eleştirelerle heyecanlarını ve şevklerini kaybetmeleri.

Bize düşen, kaygı ve endişelerinize saygı duymak. Ve bunun gereğini yerine getirmiş bulunuyoruz.

Saygılarımızla

FEV

Üye
    ismet tanış Avatarı

Gerçek Adı
    ismet tanış
    Son Giriş
    07.02-2013
    Saat
    20:01
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

şimdi bilen biliyor ama yinede değineyim.Ben eski bir hükümlüyüm ve çalışmış olduğum yerlerede 13 senedir hep işkur yolluyor.Gittiğim yerler genelde tipimi beğenmez korkarlar yada sebebi ne olursa olsun almak istemediği için uygun bir iş bulunamamıştır diyerek geri yollanmışımdır-ki-bu ve bunun gibi iş yerleri eski hükümlü yada engelli vatandaşları çalıştırmak zorunluğundadır.Yani işlerine gelmiyor bizim gibi arkadaşları çalıştırmak.
    Ben hiçbir zaman gittiğim işyerini kabul etmeme lüksüne sahip olmadım çünkü çalışmak zorundaydım ama maalesef çalışmalarımıza ekmeğimizi alnımızın teriyle kazanmamıza hep bir yerlerden engel çıkmaya devam etti ediyorlarda.
    Şimdi asıl mesele bu anlaşılması güç olan ama insanlara hayırlı olan bu kanunu yaratanlara uygulamadan doğan güçlüğü zorlukları ve zorlukları çıkaranları anlatmak lazım hesabı bunlardan sormak gerek diye düşünüyorum..
    Birde işin en anlaşılması güç yanıda şu.İşe ihtiyacı olan engelli arkadaşlarımızı işçi ihtiyacı olan işyerine iş başvurusu yapan vatandaşlara yardımcı olabilmek ve işe girmelerini sağlamak için ikamet ettikleri yerlere en yakın işe yollamakla yükümlüyken işkur elinden geldiğince en uzak yerlere yollamak gereğini duyuyor zorluklarda işte burdan başlıyor.
    Bence FEV de bu adresleri işkurdan almıştır fakat bunları kendi sitelerinde yayınlamaklada hiçte iyi bir şey yapmamışlardır onların yaptıkları insanı küçük düşürmektir.Mademki işkur FEV bu isimlerle ilgili yazışmaları istiyor o zamanda bazı bilgileri kısıtlayarak onlara yardımcı olması gerekken tam adres ve telefonları vererek hem yanlışlıklar içerisine düşmüş hemde o insanları rencide etmiştir.Yazıklar olsun böylesi sitelere ve kendini engelli dostu gibi görenlere..

Üye
    Cagatay09 Avatarı

Gerçek Adı
    Cagatay
    Son Giriş
    12.08-2010
    Saat
    23:41
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

oturan boga..hepsini bir yana madem bu vatandaslarimiz desifre ediliyor..üstüne üstlük kaldirdik pasif yaptik demelerine ragmen hala daha listeye ekleme aktif olarak devam ediyorsa madem öyle keske sunuda söyleseydiniz.. o engellilere kötü davranan hirpalayan tartaklayan yada hakkimizin cignenmesinde araci olan sahsiyetlerinde isimlerini ev numaralarini adreslerinide verselermis yaa... bakalim o zaman onlarin kini verecekler mi..?

Bunda düsünülecek hic bir sey yok resmen adamlar "iste bu insanlar bizim araciligimiz ile verilen isi begenmediler" deyip leke sürmek intikam almaktan baska ne olabilir.. Amac digerlerine ibret vermekmidir? yada bak biz bunlari böyle yaptik sizide yaparizz akilli olun diye üstü kapali santajmidir..Artik bu adamlar bizim icin yaptiklari herhangi bir projeye biz nasil güvenip inanip destekleyebiliriz ki...

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Epeydir bakmıyordum. Bugün ilgili linke baktığımda söz konusu sayfaların iptal edilmiş olduğunu gördüm. Eh.. yanlışın neresinden dönülse kârdır, denmiş.

Böylece, bu tepkimizin doğruluğu ve başarısı tescil edilmiş oldu..

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:41
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Burada konu edilen eleştirimiz karşılık bulmuş ve şikayet ettiğimiz unsurlar FEV'in Sayın ilgilileri tarafından ortadan kaldırılmıştır.
    Sivil toplumun görüşlerine kulak verdiği için FEV yetkililerine, kişi ve/ya kurumların hatalı olduğunu düşündüğü eylemlerine karşı ses verdiği ve ortak hareket etme bilincini gösterdiği için tüm Engelliler.Biz üye ve ziyaretçilerine teşekkür ederiz.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    ismet tanış Avatarı

Gerçek Adı
    ismet tanış
    Son Giriş
    07.02-2013
    Saat
    20:01
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bende FEV yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.Ne mutlu bize.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon