TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 25 / 26 İlkİlk ... 15212223242526 SonSon
Toplam 389 mesajın 361-375 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ülgenim Avatarı

Gerçek Adı
    A.Aykut
    Son Giriş
    09.12-2021
    Saat
    13:41
    Yaşadığı Yer
    AKSARAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Onların vereceği hak şurda dursun. Elimizdeki hakkı aldılar,vicdansızlar.Bunlarda vicdan,merhamet,adalet, hak, hukuk hiçbir şey yok. Varsa yoksa kendileri için çalışıyorlar. Bizim bürokrat takımı da onlara yalakalık yapma derdinde. Tabi günümüz yalakalık devri. Yalakalığı en iyi yapanı belli bir mevki ve noktalara getiriyorlar. Bizim hakkımızı yiyenler utansın. Tabi utanacak yüzleri varsa.Utanmak için de bir yüz olması lazım.Tagı ÇEÇE kardeşimize katılıyorum, doğru söylüyor. Ama ve lakin doğru söyleyeni sevmezler..Çünkü çıkarlarına ters geliyor.Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız.Haklarımızı vermeseler de.. Yılmak yok..

Üye
    Osman_Topaloglu_25 Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    14.04-2015
    Saat
    16:33
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hak,hakkı diye bir şey olmadığını düşünüyorum paran varsa haklısın yoksa ne hakkı.3 kez hastaneye rapor için gittim o kadar eziyet verici bir işlemki 1 haftada halledemiyorsun 1 rapor alma 2,5--3 Ay sürüyor.ben koltuk değneği ile yürümeye çalışıyorum.artık siz düşünün ne çektiğimi.koştur oraya koştur buraya,Yok Emg,Yok Röntgen ama sonuç koca bir hüsran,morel bozukluğu bir raporda %19 diğeri %20 diğeri %19 -- 2001 yılında aldığım raporda %40 ve ogünden bu güne dahada ilerledi yürüme bozukluğu % 45-50 olmalı iken % 19-20 veriyorlar raporları.doktorlara soruyorum;yapacak bir şey yok kanun ne diyorsa o deyip geçiyor.ama bakıyorum sadece ayaktan özürlü olan kişilerde ve görme özürlü olan kişilerde oranlar düşüyor diğer arkadaşların çoğuna ropor pozitif veriliyor eski raporlarına göre.

----------

Bir kaç yere dilekçe yazdım çoğusundan cevap gelmedi cevap gelen yerlerden ise brokratik cevaplar aldım yani çözüm olmayacak cevaplar.Özürlüler idaresinden bir ağabayi beni aradı gayet güzel açıklamaya çalıştı ama sonra ne dese iyi ;- Emekli olup ne yapacaksın çalış işte bak bizde çalışıyoruz diye teselli verimeye çalıştı.
    ama unuttuğu bir şey var normal bir vatandaş 40 yılda yıpranıyorsa,bizler 15-20 yılda onlar kadar yıpranıyoruz.Devlet benim % 45 raporumu % 19 a düşürürse ben nasıl istihtamdan faydalanacağım nasıl iş bulacağım onu bir araştırmak lazım yada iyice düşünmek lazım.Elimde koltuk değeneki ile bir işyerine % 19 raporluyum diye başvurunca beni işe alırmı sizce.. almaz niye çünkü istihtamdan faydalanmıyor isen, normal iş yapmalısın yapamıyorsan,işe almazlar almıyorlar. evet bugün elimizde 2006 yılından önce aldığımız 1998 yönetmeliğine göre olan raporlarımız var onlar ile tüm haklardan faydalanıyoruz ama yarın değişecek derlerse ne yapacağız...???

----------

Anlamadağım bir hususta şuki Devlet Beni 1998 yönetmeliğine göre aldığım süreklidir ibaresi olan raporum doğrultusunda İşkur,Ulaşım vb. haklardan yararlandırıyor hiç bir problem çıkmadan ama vergi indirimine gelince olmaz !! yeni rapor almalısın diyor bu bir çelişki değilmi sizce yazık değilmi neden bunca özürlü kişiyi bu yüzden madur ediliyor anlamış değilim...böyle olunca su istimaller dahada armış olmazmı,ne yapıyor madur olan doktora para(rüşvet) veriyor işini hallettirmek için birisi almasa diğeri alıyor parayı ve hallediyor işini,bu ve buna benzer olumsuzlukların önü dahada açılmış olmazmı.ben öyle düşünüyorum...bir su istimal diğerini.biri diğerini, böylece devam edip gidiyor....

Üye

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    14.04-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben 15.05.2009 tarihinde müraacat ettim,12.06.2009 tarihine kadar polikilinik muayenelerini oldum, 01.09.2009 tarihinde heyete girdim 11.09.2009 da rapor aldım bu sizce kısa bir zamanmı ??!

Üye
    perenay33 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    21.05-2022
    Saat
    09:24
    Yaşadığı Yer
    mersin china
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

ya 1 yıl olsun ama adil olsun muhım olan hakkını alabılmek

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bimere şikayette bulundum saglık bakanlıgını buşekillde büllentbeyde pıretesto amaçlı yazışmalarda bulunsa bence bir kıpırdama olur süreç açısından

saglık bakanlıgı neden özürlü ölçütü sınıflandırma yasasını onaylamıyarak bekletiyo gelir idaresi başkanlıgı ve özürlü idaresi başkanlıgı görüşlerini sundugu halde kararı neden onaylamıyo bizlere neden çile çektiriyo bir an önce bu haksızlıga dur denmesi gerekir haklarımız neden gasp ediliyo bir bacagım yokken sakat sayılmıyorum umudumuz saglık bakanlıgının onaylanmasını beklediyimiz yeni düzenlenmiş olan yasada onuda 2 senedir bakanlık rafta bekletiyo onaylamasını acilen saglayın haklarımız daha fazla gasp edillmesin saygılar tagı çeçe

Üye
    fero Avatarı

Son Giriş
    21.04-2021
    Saat
    14:01
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Mrb arkadaslar
    Bazı arkadaslar Tagi arkadasım için 'balmı surduler' senidemi susturdular' falan diyo burda.soylermisiniz aramızda kac kişi taaa Ankaralara gitti bu konuda bir sonuc elde etmek için? Tabiki once kendsi için gitti:Ama bizim bilgi almamız konusunda olumlu olmadımı? Bu ve buna benzer engellerimizde bizim için bilgi alacak'bu konularda başlangıç olacK sekilde mucadele veren ve verecek olan her kim olursa olsun'şimdidn sukranlarımı sunuyorum. Arkadaslar birsey yapamıyorsanız bari dalga gecmeyin bu konularda emek harcayanlara.mutlu gunler dilerim

Üye

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    14.04-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ben Tagı ağabeyi ye öylesine takıldım ! ne var bunda. biz burda herşeyimizi paylaşmadıktan sonra niye bu foruma gireyimki.? Demi ama !
    Kimseylede dalga falan geçildiğine inanmıyorum özellikle ben kendi nefsimden aşağı kimseyi bilmem.Dalga geçtiğim tek kişide kendi nefsimdir.
    Tagı ağabeyi her zaman ateşli yazışmalarından bildiğim için, kendisini öyle sakin,teslim olmuş şekilde kaderci görünce samimiyetine güvenerek takıldım. Fero Can...

Üye
    perenay33 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    21.05-2022
    Saat
    09:24
    Yaşadığı Yer
    mersin china
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

dogru soyluyorsun tagı yazmayınca bende merak edip mesaj bile yazdım ne oluyor dıye ama bıraz daha olculu olsak daha ıyı olur kelımelerı seçelım lutfen

Üye

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    14.04-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ölçüsüz ne var pereney33 ?
    ağzına bal sürmek ne demek ? ölçüsüz bir kelimemi ? sence !!!
    bak ben söyleyeyim bu deyimin anlamını:
    Ağzına Bal Çalmak/Sürmek = ( küçük vaatlerde bulunarak, tatlı sözler söyleyerek, birini kandırmak,inandırmak oyalamak )
    Ne var bunda ?

----------

Neyse boş verin bunlarıda varmı şu rapor işinde bir ilerleme ? haberi olan varmı ?

Üye
    emr-osm Avatarı

Gerçek Adı
    osman
    Son Giriş
    28.05-2012
    Saat
    09:56
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

zihinsel ve ruhsal özürlüler mülakatla işe girsin sınav kalksın

Üye
    zekireis Avatarı

Gerçek Adı
    Zeki Muhammet
    Son Giriş
    29.09-2017
    Saat
    13:46
    Yaşadığı Yer
    Rize
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben sizlere bişey sormak istiyorum acaba eski aldığımız sağlık raporlarında sakatlık durumu yazıyordu yanında da sürekli diye yazıyordu bu raporu 6 ayda bir yenileyeceksen ve her yenilemede oran düşecekse böyle heyetin böyle kanunun içine tüküriyim ben bunların ettiği hangi dine hangi ülkeye hangi mezhebe sığar bu ülkede herşeyin faturası engellilere kesilmekden ne zaman vazgeçilecek böyle bir saçmalık varmı ya

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

halen çok yogun bir şekilde nasıl yogun şekilde çalışılıyorsa oda ayrı bir tartışma ama yasayı biçimlendirmişler her an çıkabilir ama 1 sene sonra ama 1 gün sonra bizdeki devletin çalışma şekli bu hantallık agır süreçle ilerliyor çıkacak yasa sürecin işleyişi kimkime dımdıma
    şekilde ilerliyerek çıkacak buyasa

Üye

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    14.04-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Özürlülerin bu maduriyeti bir şekilde gündeme gelmedikçe çözük yolu kısalmaz.
    Ben bir şey önereceğim ! Hep birlikte paylaşarak bu konu hakkında bir yardım çağrısı hazırlayalım ve bu çağrıyı tüm medya kuruluşlarına,ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına ulaştıralım birazda ısrar edersek,sanırım çözüm için bir nevi yol katedilebilir.

Üye
    ya umutlarda biterse Avatarı

Gerçek Adı
    nazım
    Son Giriş
    16.02-2017
    Saat
    15:18
    Yaşadığı Yer
    ankara/pursaklar
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bence uzman kadrosu bulunanan nitelikli özel hastanelerinde sağlık raporu verebilmesine olanak sağlanmalı hepimizce malum bazı özel hastaneler çok başarılı işlere imza atıyor alt tarafı bir heyet ropuru'numu düzenleyemeyecekler.. suistimallere fırsat verilmeyecek şekilde düzenleme yapılarak bu işi halledebilirler

Üye
    ıysgreen Avatarı

Gerçek Adı
    orhan
    Son Giriş
    13.08-2013
    Saat
    09:35
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşlar sorunlarımızı birşekilde medyaya duyurmamız gerekiyor ankarada toplanıp meclis önünde eylem yapalım

Sayfa 25 / 26 İlkİlk ... 15212223242526 SonSon

LinkBacks (?)

1. 28.06-2009, 19:57
  2. 03.04-2009, 17:49