TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 21 / 26 İlkİlk ... 11171819202122232425 ... SonSon
Toplam 389 mesajın 301-315 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Tagi ne yaparsın kardeşim herkez halinden memnun

----------

Bu sitede maalesef böyle konularda kimseden ses çıkmıyor,daha çok bilgi alma,paylaşma ve muhabbet konuları için uygun bir site

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

_üzgün_;
    özürlü gurupların sakatlık derecelerindeki düzeltmaler yapıldı ve son haliyle ekimde çıkacagını bizzat öznur beyden aldım bu bilgi yeterlimi konum olarak bu şahıs gelir idaresi başkanlıgı sakatlık şubesinin yetkili müdürü yani vergi indirimi hak etmiş olanların raporlarında son noktayı koyan.

----------

ciftcioglumustafa;
    özürlü ölçütü sınıflandırma yasası yada yönetmenlik bizim buyasanın deyişmesi yada yönetmenliyin deyişmesi yönetmenlikte yasayla deyişeceyine göre konumumuz yönetmenliyin deyişmesi olmasına ramen kelimeler üzerinde yorum yapmayalım lütfen bu yönetmenlik özürlü idaresi başkanlıgı vede saglıkbakanlıgı vede en son maliye bakanlıgı tarafından yönetmenliyin düzeltilen son haliyle ve ekime kadar süre tanınarak çıkarıldı yetkili agızdan aldıgım bu bilgiyi sizlerle paylaştım benden bukadar başka bilgiside olan varsa yada benim bu verdiyim bilgiyi çürütecek bilgisi olanda varsa buyursun yeterki bir ugraş olsun bir haber ortaya çıksın

Üye
    songulsevinc Avatarı

Gerçek Adı
    SONGÜL
    Son Giriş
    31.03-2022
    Saat
    20:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba;

Tagi bey sürekli yazdıklarınızı ve bu konuyu takip etmeye çalışıyorum.Çünkü bende bu konu ile ilgili olan mağdurlardan biriyim. İki senedirde bu konuyla ilgili bir gelişme yok inşallah sizin yaptıklarınız ve bizim yazdığımız yazılar dikkate alınır ve birşeyler yapma çabasına gidilirde bütün mağdur olan arkadaşlarımız konuyla ilgili mağduriyetlileri giderilmiş olur.

Bu ilginizden dolayı size teşekkürlerimi sumarım.

Üye
    ülgenim Avatarı

Gerçek Adı
    A.Aykut
    Son Giriş
    09.12-2021
    Saat
    13:41
    Yaşadığı Yer
    AKSARAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Tagı ÇEÇE kardeş, yapmış olduğun özverili çalışmadan dolayı seni kutluyorum. Gel gör ki;bizim engelli arkadaşlarımız da iş yok.Herkes sus, pus oturmuş.Birşeylerin kendiliğinden olmasını ya da birileri çalışsın, çabalasın, bizde hazıra konalım mantığıyla hareket ediyorlar. Taşın altına el sokan kimse yok. Bu taşa hep beraber omuz vereceğiz ki yerinden oynatalım değil mi ? Eylem yapalım,Ankara da..Susa, susa bu hallere geldik.. Devlet 2022 maaşını da engellilerin elinden alsa bizimkiler buna da birşeyler demezler...Kaderci bir toplum olmuşuz. Kader de bu da varmış derler gecip giderler eminim..
    Allah sonumuzu hayıra getire.

Üye
    uday Avatarı

Gerçek Adı
    yusuf
    Son Giriş
    27.01-2019
    Saat
    16:20
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

ben kayseriden yazıyorum bizim burada torpilin olmazsa hapı yuttun buranın memurlarında ne din var ne iman özürlülerin ise hiç değeri yok yapılması gereken işin geciktiyse ve sende araştırdıysan işin kötü hem hakaret işitiyorsun hemde bak fazla kurcalarsan işin hiç olmazzz gib isinden tehdit alıyorsun
    ÖRNEK: rapor aldım tüm prosüdürü tamamlayana kadar göbeğim çatladı emekli oloacamya elimiz para görecek
    bir engel çıkardılar orayı aşamıyorum içerde suan 4 maasım birikti alamıyom çünki torpilim yok
    epikiriz raporunu doktorum el yazısı ile yazmış bu daktilo ile yazılacakmış sağlık kurulu inat ediyor daktilo doktor inat ediyor klinik ortamında el yazısı olur simdiye kadar kabul ettilerde şimdi niye kıllık yapıyorlar diyor
    anam agladı ne doktora printirdan epikirizi yazdırabildim nede sağlık kuruluna bu el yazısı epikirizi onaylatabildim
    kayseri valisine varana kadar yardım istedim özürlü olmak ne kötüşey kimse parmağını bile oynatmıyor
    lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun yol gösterin lütfennn
    artık bıçak kemiğe dayandı kendime zarar vermekten korkuyorum

Üye
    ciftcioglumustafa Avatarı

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    17:41
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Tagi Bey,
    Ben yaklaşık 10 yıldır bu işle uğraşan biriyim..
    Yasa ile falan herhangi bir alakası yok bu işin. Yönetmelik ne diyor.. "Kazanılmış haklar korunur .. diyor değil mi.. Ben 10 yıldır Vergi İndirimi alan biriyim..
    Maliye Bakanlığına göre engelliyim.. SGK ya göre sağlamım. Çünkü beni emekli etmiyorlar. Yeni rapor istiyorlar.. biliyorsun yeni tarihli rapor oranlarını da da kuşa çevirdiler.
    Eğer Yönetmelikte Kazanılmış haklar korunur.. Yeni tarihli rapor almaya gerek yoktur diye Başbakanlıkca bir genelge gönderilse Kurumlara sorun ortadan kalkar.
    Yani emeklilik açısından problemlerin çoğu Kanundan değil, Kurumların emekli etmek istememelerinden kaynaklanıyor.. Yorgunu yokuşa sürüyorlar anlayacağın.
    Yeni tarihli rapor olayına gelecek olursak,
    % 12 gibi engelli bulunan Ülkemizin sanırım engelli sayısı fazla geldi ki, Kurumlar 1 gecede yönetmelik değiştirerek en azından % 5-6 ya düşürüverdiler engelli sayısını.
    Yukarıda yazdığımında kanunla ilgisi yoktur.. 2006 tarihli özürlülük ölçütü yönetmeliğinin değişmesi sorunu kökünden çözecektir.
    Vergi İndirimi için Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulunun iptal edilme ise haklısınız Kanunla olur sanırım.
    Saygılar

Üye
    duymazay11 Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    14.05-2022
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    Bilecik/Söğüt
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

arkadaşlar bende az önce hastaneden geldim.
    Vergi indirimi için başvurmuştum.Geçtiğimiz cuma heyete girmiştim.
    bugün sonucu almaya gitdim bana vermediler.Hiç bir şeyde söylemediler.Çok şaşırdım.Biz direk mal müdürlüğüne gönderecez dediler.Raporda ne yazdığını da öğrenemedim.Moralim çok bozuldu.Bunda saklanacak ne var anlamadım gitdi...

Üye

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba duymazay11;

İlgili Yönetmelik gereğince Vergi İndirimine esas sağlık kurulu raporları şahıslara verilmez.. Söz konusu raporlar Hastaneye sevk için müracaat ettiğin yere gönderilir..
    Bu rapor ordanda eğer % 40 ve üzerinde ise nihai karar için Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kuruluna, eğer rapor oranınız % 40 ın altında ise İlgili Kurumca size olumsuz yazı gönderilir

Üye
    duymazay11 Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    14.05-2022
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    Bilecik/Söğüt
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Merhaba ciftcioğlumustafa
    En azından merakımı gidermek için birşeyler söyler diye hususi hastaneye kadar gitdim.
    Demek ki senin dediğin gibi ben veya çalıştığım belediyeye yazı bekleyecem.
    Ne yapayım sabredecez.
    ben bir an önce sonucu öğrenip E sınıfı ehliyeti mi H sınıfına çevirmek için baş vuracaktım.
    Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

2006 Yılında çıkarılan Özürlü cetveli sırf özürlü sayısını azaltmak için çıkarılmış bir YÖNETMELİKTİR.O kadar çok haksızlıklar yapılmış ki hazırlayanlar ve onaylayanların İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE DUYUYORUM.O CETVELİ HER OKUYUŞUMDA O KİŞİLERE O KADAR GÜZEL ANIYORUM Kİ KULAKLARI ÇINLAMAYI BIRAK KEMANLAR ÇALIYORDUR.
    BU CETVEL DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECEDE BU KİNİM DEVAM EDECEKTİR O MALÜM KİŞİLERE.

Üye
    perenay33 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    21.05-2022
    Saat
    09:24
    Yaşadığı Yer
    mersin china
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

benım sahsı gorusum ne o yonetmelık cıkar nede bu insanlar rahat eder hiç .nancım yok iki sene içinde ne kanunlar cıktı benım devlete guvenım yok hemde hıcbır konuda yabancı uyruklu olsaydık butun işlerimizi daha cabuk ve kendileri yapardı maalesef t c lıyız

Üye
    uday Avatarı

Gerçek Adı
    yusuf
    Son Giriş
    27.01-2019
    Saat
    16:20
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar gösterdiğiniz yakın ilgi gözlerimi yaşarttı tsk ederim hepiniz nede çok yardımseversiniz

Üye
    bulnes Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent Özçelik
    Son Giriş
    16.12-2021
    Saat
    13:05
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    16

Sayın Uday Arkadaşım,
    İlgisizliğe dem vuruyorsun da neden vuruyorsun.
    Tamam doğrudur yeri gelir bazen ilgisizlik olur.Ama haklı sebepler olması lazım.
    Mesela buradaki başlık sağlık kurulu raporları ile ilgili öneriler başlığı.
    Burada öneriler sunabilirsin, sorunlarına çözüm bulamazsın.
    Neden böyle yazdı diye geçmiş yazılarını araştırınca şahsınız burada emeklilik işlemleri için bana yardım edin gibi bir yazınız üzerine yazdınız sanırım.
    Bunu bence uygun bir başlık altında veya (yoksa) kendiniz bir başlık açıp yazabilirdiniz.
    Eh o zaman hala ilgisizlik var ise, işte o zaman yazın bu yazıyı.
    Sakın yanlış anlamayın ben bir şeyleri veya birileri savunmak için yazmıyorum.
    Yeri geldi mi en sert muhalefeti de yaparım (CHP yanımda solda sıfır kalır )

Üye

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: _üzgün_ Mesajı Gör
    sayın çiftçioğlu mustafa bey siz emekli olmak için müracat ettinizdemi sizden tekrar ropor istediler merak ettim çünkü bende vergi indiriminden yararlanıyorum 2003 tarihinden beri bende emekli olmak istersem tekrar rapor mu isteyecekler.
    Sadece son zamanlarda değil, yaklaşık 7 yıldır emeklilik için uğraş vermekteyim.
    Sonuç hiç değişmedi.. 2006 tarihinden önceki yönetmeliğe göre yaptığım emeklilik başvurusu, 5434 Sayılı Yasanın 39/j maddesine takıldı.
    Bu defa 5510 sayılı yasa geldi.. Yeni yaptığım emeklilikte 2006 tarihindeki yönetmeliğe göre alınmadığı gerekçesiyle reddedildi..
    Yazıyorsam bom boş yazmam..
    Saygılar

Üye

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    _üzgün_;
    Sitemim size değildi. Bazı kişiler malesef boş konuştuğumu zannediyorlar.. O nedenle söyledim..yanlış anlamaya neden oldu isem..özür dilerim..
    Gelelim size..657 ye tabi olarak çalışıyorsanız.yani memiursanız. 2006 tarihi öncesi almış olduğunuz raporların hiç bir önemi yoktur. Emekli sandığınca..
    Eğer İşci olarak istihdam ediliyorsanız..O konuda tam bir bilgim yok doğrusu. Benim alanın 5434 Sayılı Yasanın 39/j maddesi ile ilgilidir.Yani Memurların bu tür durumlarını bilebilirim.
    Eski raporle yada Vergi İndirimi ile emeklilik için müracaat ederseniz.. Sizden yeni tarihli rapor almanız halinde durumunuzun değerlendirileceğine dair bir yazı gelecektir..
    Saygılar

Sayfa 21 / 26 İlkİlk ... 11171819202122232425 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 28.06-2009, 19:57
  2. 03.04-2009, 17:49