TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 18 / 26 İlkİlk ... 8141516171819202122 ... SonSon
Toplam 389 mesajın 256-270 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    3,temuz 2009 cuma
    resmi gazete
    yayınladıkları kanunda açıkça yetkili hastaneden alınan sakatlıkraporları kale alınır deniyor derecelerle oynama hakkı yada maliye karışma hakkı geçmiyor ancak sakatlık raporu maliyeye gidecekmi yada ssk yamı gidicek belirtilmemiş maliyeye gitse rapor derecesiyle oynanırmı artık örnek teşkil edecek arkadaşlardan bunu göreceyiz derecelerinde artırılmasınaa deyinmemişler buhaliyle yine birbacagı olmuyan yada birkolu olmuyan yada bir gözü olmuyan yada birbacagı felç yada yada yada sakat sayılmıycak temenlimiz bizleri kapsayan bir yasa çıkarılması

Üye
    diyalizci Avatarı

Gerçek Adı
    OSMAN
    Son Giriş
    06.02-2020
    Saat
    02:54
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

reyhan kardesimiz düşüncene teşekürler. anlatımım şu devlet hastanelerinde rapor alıyoruz zorluklarla inan kuyruk sırasına gerememenin yüzüne raporu sonraki günlere kalıyo. her türlü rapor çıkaran geliyo adam salam salık raporu alıyo oda orda . agır özürlü kardeşlerimmiz için ayrıbi toplatı olsa nasıl olur..

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

15/07/2009cumhur başkanlıgına yazdıgım dilekçenin cevabı bugün geldi. devamlı şikayet etmekten başka yapacak bir şey yok bakalım ne olacak sonumuz:

Sayın Tagı ÇEÇE

İlgi :05.07.2009 tarihli dilekçeniz.

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında elektronik posta yolu ile ilettiğiniz, 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik sebebiyle mağdur olduğunuzu belirten ve mağduriyetinizin giderilmesi için anılan Yönetmelikte düzenleme yapılması konusunda yardımcı olunması talebini içeren ilgi dilekçeniz alınmıştır.

4982 sayılı Kanunun 7. maddesinde yer verilen, "Bilgi edinme başvurusu, başvurulan kurum ve kuruluşların ellerinde bulunan veya görevleri gereği bulunması gereken bilgi veya belgelere ilişkin olmalıdır" hükmü ve 27. maddesinde yeralan, "Tavsiye ve mütalaa talepleri bu Kanun kapsamı dışındadır" hükmü gereğince anılan Yönetmelikte değişiklik yapılması talebinizin anılan Kanun kapsamına girmediği değerlendirilmektedir.

Bununla birlikte, dilekçeniz ilgisi sebebiyle aşağıda tarihi ve sayısı belirtilen yazımızla Özürlüler İdaresi Başkanlığının bağlı bulunduğu Devlet Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığına gönderilmiştir.

Bilginizi rica ederim.

M. Emin KUZ
    Genel Sekreter a.
    Genel Sekreter Yardımcısı

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    09:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

tagi uğraşına ve çabana saygı duyuyorum...
    ama yine laf salatası yapmışlar topu birbirlerine atmışlar bende bir yazı göndereyim buraya birlikten kuvvet doğar.bir de bana yapsınlar laf salatası ))

Üye
    akdenizli81 Avatarı

Son Giriş
    14.08-2018
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

benim önerim şu olacak aldığımız raporlarn her yerde geçerli olması lazım mesela bir raporu bir kurum kabül ediyor bir kurum kabül etimyor.Örnek:benim işe girdiğim rapor ile ben engelli kimlik kartı çıkartamıyorum.ehliyet aldığım rapor ile plakamı engelli plakası yaptıramıyorum. engelli arkadaşlar bakım üçreti için ayrı bakım aylığı için ayrı rapor alıyor.Farlı hastahaneleri bırakın bazen aynı hastaneler bile farklı rapor verebiliyor bence bu karmaşaya bir son verilmesi lazım

Üye
    diyalizci Avatarı

Gerçek Adı
    OSMAN
    Son Giriş
    06.02-2020
    Saat
    02:54
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Perisu) üzürlü daire başkanlıgından aldıgın kart ne amaçlı kullanıyosun? Neden rapor çıkarmamıza gerek yok anlamadım. Bende üzürlü derneyine kayıtlım bulundum ilde ama böyle bi kart konusu duymadım.

Üye
    zahara Avatarı

Son Giriş
    15.01-2022
    Saat
    21:18
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

uzuvları tamamlanmış organizma sıfatındaki heyet uzmanları..engelliye nazik davranın..

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bizler artık kaderimize terkedilmiş birer bireyleriz ancak sadece oyzamanında hatırlanarak birtakım vaatler verilerek bizleri şuanki durumumuzda kaderimizle başbaşa bırakanlar utansınlar keyfi kanunlar çıkararak bizleri madur eden zihniyeti bozuk insanları buradan kınıyorum yazıklar olsun

Üye
    gursa Avatarı

Son Giriş
    22.05-2017
    Saat
    16:41
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaslar bana ne hıkmetse cetvelde yazan oranı bıle vermıyorlar yazmayanı nasıl verecek bu zıhnıyet merak ettım.cok ımkansız.herseyı onlar bılıyorlar ya.baska bılen yok. bızım okumamız yazmamız yok. sadece onlar bılır.

Üye
    E.KOMŞUCU Avatarı

Gerçek Adı
    ERTAN
    Son Giriş
    22.08-2020
    Saat
    07:39
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

saygun
    tebrikler benim istediğim bir yorumu yapmışsınız.

----------

perisu;
    perisu kardeşim o kart hepimizde var.üzerinde sürekli ibaresi yok.zaten o kartı alırken vermiş olduğumuz raporda sürekli ibaresi yazıyor.gerçi sürekli yazsada farketmiyor.ne vergi indiriminden yararlanıyorsun,ne malülen emeklilikte nede sürekli iş kaybından dolayı erken emeklilikte.bu kart bu resmi dairelerde geçmiyor.bizede lazım olan esas budur.geçmesidir.

----------

ciftcioglumustafa;
    evet eski raporları 6 ay sonra kaldırıp yakıyorlar.bilmiyorlarki biz onları çıkartmak için ne çabalar sarf ediyoruz.resmen anamız ağlıyor.eyvah yanlışmı yorumladım acaba şimdi "ananıda al git" demesinler bana.çözüm şudur bilgisayar sisteminde saklanmalıdır bizim bilgilerimiz.tc kimlik nosu veya ssk nosu gibi..v.s numaralarla sistemde saklanmalı.istenildiğinde yazıcı(printer)den bir nüsha alınmalı bence..

----------

eshat;
    eline sağlık güzel yorumlamışsın.6 ayla sınırlı tutulacaksa niye süreklidir ibaresi yazıyorlar değilmi?süreklidir yazmasınlar benim kaybettiğim gözümü geri getirsinler ben razıyım.5-10 senede askerliğe razıyım."21 gün değil".bir gözüm görüyor diye %40 vermiyorlarmış.25-30 veriyorlarmış.yahu dünyayı %50 göremiyoruz.%50 görüyoruz.işçiyiz çalışırken devamlı kazaya müsait oluyoruz.hemde sağ göz.devamlı çarpışma,düşme offf.

----------

BelginCan;
    tebrik ederim çok güzel yorum yazmışsınız.teşekkürler.

----------

mesut.özbey;
    değerlendirmeniz çok güzel.bu yazayı bizmi istedik.niye bize soruyorlar.ve çıktıktan sonra bize hiç bir faydası olmuyor.çıkartmasalardı keşke böyle bir yasayı.çevremde benimle beraber çalışan özürlü arkadaşlarım emekli oldu.biri topuğundan rahatsızdı,diğerinin kolu kısaydı.ikiside emekli oldu.arabaları bile var.bize hiç bir şey yok.......

Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bunlar bu yasaları niye çıkardı? sosyal güvenlik kurumunu zarardan kurtarmak için.bir iktidar sosyal güvenlik kurumlarından nasıl kar bekleyebilir ki.sgk. kurumlarında kar etmeyi düşünürsen bundan halk zarar görür.ayrıca kar mı bekliyorsunuz,şehirlerdeki fabrikalara özellikle tekstillere köy ve ilçelerden otobüs otobüs sigortasız fason işçi getirilip çalıştırılmasına niye göz yumuyorsun.bu durumu herkez biliyor,ama işverenin kazancı olduğu için iktidar göz yumuyor.istese çok rahat önler.

Üye
    E.KOMŞUCU Avatarı

Gerçek Adı
    ERTAN
    Son Giriş
    22.08-2020
    Saat
    07:39
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sessiz harf;
    bravo aynı şeyler banada söylendi.fakat gerçeği çıkmadı.lütfen bu konuda bizlere yardımcı olsunlar.taşrada köylerde yüzlerce binlerce özürlü vatandaşımız var.onların her seferinde köyden indim şehre...... yapmamaları için o kartın muhakkak her yerde geçerli sayılması gerekmektedirki.bir kerede gidip alsınlar.yazıkki onlar iş bulup çalışamıyorlar bile.inanın bazen neyi hakettiğime bile karar veremiyorum "yaşamayımı,ölmeyimi" hak ediyorum.bizim istediğimiz en az15-20 yıl çalışıp 3600-5000 gün prim ödemeyip emeklil olabilmek.çalışırken özürlüsün emekliliğe geldimi sağlamsın.hadi ben vergi indirimindende vaz geçtim.devlet için daha iyi dağilmidir.kasasına benden her ay en az 100tl kalıyor.yapın bir düzenlemede şu insanları özürlülüklerinden dolayı bir kazaya kurban gidip ebediyyen malül bırakmayın.zaten kelle koltukta çalışıyoruz.iş yeri ortamı,trafik,sosyal hayat vs cabası...

Üye
    HEXE06 Avatarı

Gerçek Adı
    hülya
    Son Giriş
    30.07-2017
    Saat
    18:43
    Yaşadığı Yer
    AYDIN -Kuşadası
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

bu ülkede özürlü olmak cok zor... ben 1 yıldır özel sirkette calısyorum ve diyaliz hastasıyım 2023de emeklı olacakmısım acaba görebilecekmiyim bilemiyorum....... sanki bize cok haklar veriliyormus gibi 15 yıla çıkarıldı emeklilik süresi

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    09:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sevgili arkadaşlar bu sorunları birer cümle ile bimer'e de yazarsanız buradaki arkadaşlardan başkası da duymuş olur. adresi bilmeyenler google a bimer yazarsa çıkan sayfada sağda ''başvuru yap'' butonu var ona tıklayın çıkan forma sorunlarınızı yazın en azından başlarını ağrıtın devlet büyüklerimizin.

Üye
    ulusoy Avatarı

Son Giriş
    25.08-2014
    Saat
    08:31
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Benimde 6 yaşında bir oğlum var .Fiziksel olarak gayet normal bir çocuk ama hala konuşamıyor ve bilişsel olarak gelişme geriliği, öğrenme güçlüğü var..Ve rapor alırken tüm doktorları geziyoruz noroloji ve psikiyatriye geldiğimizde günlerce sürünüyoruz.doktorun insiyatifine kalmış gibi hissediyoruz kendimizi..Bu 3 raporumuz ve martta tekrar bitecek raporumuz şimdiden acısı düştü içimize ailecek.Söz dinlemeyen ve kalabalıktan sıkılan bir çocukla o aşamalardan nasıl geçtiğimizi bir ben birde Allah bilir.Bir kolaylık olmalı..Hastane raporu alırken devlet hastanesinin psikoloğu sırf sorumluluğu yüklenmemek adına üniversite hastanelerine yönlendirmesi tam bir muamma..üniversite hastanelerin 2-3 ay sonraya randevu vermesi başka bir dert.Biten rapordan dolayı eğitimin kesilmesi başlı başına bir sorun ben bu çilelerin azalmasını isitiyorum artık...

Sayfa 18 / 26 İlkİlk ... 8141516171819202122 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 28.06-2009, 19:57
  2. 03.04-2009, 17:49