TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 17 / 26 İlkİlk ... 7131415161718192021 ... SonSon
Toplam 389 mesajın 241-255 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    halaa bir ses seda yok reyhan gazel hanfendiden açıklama bekliyoruz birde telefonla bilgi almak için aradıgımda adımı soyadımı telefon numaramı kayda aldılar heralde şikayetçi sayılarını sayıyorlar ona göre bir yol çizerler artık herkes arayarak kaydını yaptırsın derim ben

Üye
    mevlude Avatarı

Gerçek Adı
    Mevlüde
    Son Giriş
    01.05-2021
    Saat
    14:15
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Ümraniye
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Reyhan Hanım;
    öncelikle çalışmalarınız için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Ben Mutlu Engelli Çeğrı Merkezinde Çağrı operatörü olarak çalışıyorum tahmin edersiniz ki bu konu ile ilgili bize yüzlerce şikayet geliyor. Ama bence en önemli olanı rapor yönetmeliğinin uluslarası ölüçüte göre düzenlendiği söylenirken yurt dışında %60 dereceli rapor alan arkadaşlarımızın Türkiye'de % 25 dereceyle bile rapor alamamalarıdır. Eğer tüm dünyayla aynı ölçütü kullanıyorsak aradaki bu önemli derece farkı neden oluyor acaba? bazı panellerde veya toplantılarda Özida uzmanları ile karşılaşıyoruz ve bize bu durumun kişinin engelinin çalışma gücüne olan etkisinin oranı olarak söyleniyor fakat biz bu durumu kesinlikle engelli arkadaşlarımıza anlatamıyoruz bu durumla ilgilide bir açıklama yaparsanız memnun oluruz.Aradaki bu rapor derecesi farkı yüzünden ( kişi bir ayağını ve bir elini kullanamıyor) ancak %25 rapor derecesi alabildiği için engelli sayılmıyor ama sağlam olarakta işe alınmıyor çünkü bariz olarak engelli olduğu herkes tarafından görülüyor ( görünen köyde kılavuz istemiyor )bütün bunlara güzel bir çözüm bulunacağı inancındayım ben. Teşekkür ederim.

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    09:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sevgili makri ÖZİDA nın başlattığı çalışma nedeni ile başladı tamam bu güzel ancak gerisi neden birtürlü gelmiyor anlamıyorum bu çalışma seçimlerden öncesine rastlıyor acaba bir seçim yatırımı yapmak içinmi eğer öyleyse bir arkadaşım demişti hükumetler çözüm arayan sonuçları,insanların haklarını vermeyi bekletir seçimlerden önce bu haklarını birer nimetmiş gibi sunarak oy oranlarını arttırmaya çalışırlar bu durumda belediye seçimlerinde yoklama çekildi vayki vay genel seçimlere daha 4-5 sene var biz bu süreyi bekleyeceğiz galiba.ben busüreyi beklemek istemiyorum bir çalışma özida tarafından başlatılmışsa sonuçlansın daha ne bekleniyor bunun içinde ben hergün bir mail yolluyorum kendilerine kendimce bende bu başlattıkları çalışmayı hatırlatmış oluyorum

Üye
    serdark Avatarı

Gerçek Adı
    Serdar
    Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

özürlü kimlik krtı çıkartmak için yeni rapor istediler.rapor aldım %33 oldu.bende sağlık kurulu yönetmeliğine dayanarak eski raporun oranı üzerinden özürlü kimliği çıkarttım.
    örnek size.

Yasaklı Üye
    Makri Avatarı

Son Giriş
    02.08-2013
    Saat
    01:02
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

serdark,
    Verdiğin örnekten ne gibi bir sonuç çıkaracağımızı anlayamadım. Hiçbir fonksiyonu olmayan özürlü kimlik kartını alsan ne olur almasan ne olur? Özürlü kimlik kartı almak bir kazanılmış hak değil ki?

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

devlet çoğu yerde raporu % 40 altı olduğu için bütün engellileri engelli saymıyor.hiç olmassa böyle bir belge olması bu tezatı yüzlerine vurmak için güzel olabilir.yoksa tabiki kanuni bir geçerliği yok.

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

delinin biri bir taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramamış bizim meselemizde aynen buna benziyo yasa çıkacak dendi yasayı çıkaracak insan ortada yok yada ne düşünüyorlar 2 senedir yasayı çıkara bilmek için ne şart bilgi dahi verilmiyo heralde tatil yapıyorlardır bu sıcakta tatil yapmak varken kim ugraşıcak özürlülere özürlü sayılması için yasa çıkarmaya

Üye
    MESTAN Avatarı

Son Giriş
    09.02-2023
    Saat
    21:30
    Yaşadığı Yer
    içinizden biri
    Alınan Beğeniler
    36
    Verilen Beğeniler
    7

Yıllardır oturtulmuyan bi sistem uygulamalardaki keşmekeşlik mağdur olan yüzbinlerce insan umut dünyasında tekrar bindik bi alamete bekliyoruz bakalım son 5 yılda top peşinde koşan adamlara 1 milyar dolar harcayan külüplerin vergi borcunu affeden devletimiz inşallah çalışma hayatında fiziken çok büyük zorluklar çeken engellilerin haklarını yontmaya kalkmaz çünkü sorunun temeli hak verme deil TAMAMEN EKONOMİK arkadaşlar yoksa meclisteki vekillerde bence mağduriyeti çok iyi biliyo ama bu düzende bize düşen bizim hakkımız olan pastayı başka kaynaklar yiyor.Bizim burda sağlık kurulu raporları ile ilgili öneride bulunmamız teferruattan öteye geçmez sanki devletin kademeleri bu sorunları gercekte bilmiyomu.Son zamanlarda insan hakları demokrasi toplumsal eşitlik diye inleyenler engellilerin durumunu görmüyomu tek gözü görmüyenin kolunun yarısı olmıyanın bacağı kesik olanın çalışma hayatında ve devlete vergi ödeme aşamasında diğer sağlıklı kişilerle bir tutulmasının neresi insan haklarına sığar devlet devlet milyar doları çöpe atan külüplerin vergi borcunu silerken bönkörde bize gelincemi yok cari açık yok ödemeler dengesi fasa fisosuna baş vuruyo Bu başlıkda benim yapacağım öneri şu kadar olur bu insanların tokadı hiçbişeye benzemez sürdüğünüz saltanatta sizi kurtarmaz.

Üye
    perenay33 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    21.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    mersin china
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

arkadaslar 2 gun sonra meclis tatıle gırıyormus bizim iş yine bahara kaldı heralde

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

allah ta onların mühim işlerini bahara bırakır inşallah

Üye
    sevic Avatarı

Gerçek Adı
    sevinc
    Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    20:26
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

18 yaşında %40 raporu aldım ve gün geçtikçe kötüleşiyor fakat şu an 40 yaşında olmama rağmen benim engellilik yüzdem resmen iyileşir gibi düşürüldü bunun yanısıra doktorlar yanında ilgilenilmiyor görünüşe bakıp muayenesiz kontrolsüz derece veriyorlar,doktorların nöroloji ve fizikten vermiş oldukları dereceleri yok sayıp ortapediden alınmış dereceye bakarak muamele yapıyorlar.Vergiden muaf olmak istiyor ve bir kere alınmış engel derecesi raporunu tekrar tekrar almak zorunda kalmak istemiyorum.Lütfen artık bu durum sona ersin.

Üye
    efsane1 Avatarı

Son Giriş
    26.11-2011
    Saat
    22:46
    Yaşadığı Yer
    sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

T.C. Resmi Gazete

2022 maaş bağlama usulune uygulanacak karar 03/07/2009 tarihinde yürürlüğe girdi.
    Fakat bu konuda net bilgi verilmemiş,maliyeye raporlar gidecek mi,erken emekli olmak için tekrar maliyeden indirim hakkı elde edilmesi gerekli olacak mı,yeni yönetmeliğe göre alınan raporlar tekrar maliyeye gidecek mi? net değil.Anlayabilen yorumlayabilen arkadaşlardan bu konuda bilgi rica ediyorum.Yoksa acilen meclis tatile çıkmadan yaptık oldu cinsinden hiç bir gelişme olmayan öylece yayınlanmış bir genelge mi

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: efsane1 Mesajı Gör
    T.C. Resmi Gazete

2022 maaş bağlama usulune uygulanacak karar 03/07/2009 tarihinde yürürlüğe girdi.
    Fakat bu konuda net bilgi verilmemiş,maliyeye raporlar gidecek mi,erken emekli olmak için tekrar maliyeden indirim hakkı elde edilmesi gerekli olacak mı,yeni yönetmeliğe göre alınan raporlar tekrar maliyeye gidecek mi? net değil.Anlayabilen yorumlayabilen arkadaşlardan bu konuda bilgi rica ediyorum.Yoksa acilen meclis tatile çıkmadan yaptık oldu cinsinden hiç bir gelişme olmayan öylece yayınlanmış bir genelge mi
    bu tarihli verdiğiniz resmi gazete linkinde 2022 ye ait bir karar göremedim madde numarası kaç acaba ?

Üye
    mevlude Avatarı

Gerçek Adı
    Mevlüde
    Son Giriş
    01.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Ümraniye
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Üye
    ciftcioglumustafa Avatarı

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    17:41
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben o resmi gazeteyi inceledim.. Ancak belirtmiş olduğu sayfada sözünü ettiğimiz yönetmelik değil.. başka bir yönetmelik var

Sayfa 17 / 26 İlkİlk ... 7131415161718192021 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 28.06-2009, 19:57
  2. 03.04-2009, 17:49