TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 10 / 26 İlkİlk ... 6789101112131420 ... SonSon
Toplam 389 mesajın 136-150 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ergün Avatarı

Gerçek Adı
    ergün
    Son Giriş
    17.01-2022
    Saat
    16:45
    Yaşadığı Yer
    didim
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    sn.başbakanın bugün canlı telefonla katıldığı programda,konuyla ilgili umutlu bilgiler çıkardım.haydi hayırlısı diyorum.

Üye
    fahir68 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2010
    Saat
    09:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

1994 yılında işe girerken aldığımız %48.3 lük rapor emekli işlemlerimiz için kabul edilmediğinden yenisini çıkaralım bakalım yüzdelik değerlerimiz ne olacak dedik ve ankara atatürk eğitim hastanesine başvurduk. bir göz tamamen görmez ve diğeride 1.00 % 40 lık raporu alamazsınız dendi. erken menapozdan kemik erimesi,safra kesesi taşları,depresyon,boğazda nodüller vs ne bulduysak yazdıralım yüzdelik değer yükselsin tek emekli olalım.3 günlük bir koşuşturma yoğun bir tempo sonucu tam 1 ay sonrasına gün verdiler heyete. mayısın 7 si girdik heyete depresyonumuz var diyoruz dr arkadaş bu geçmez diyor e erken menepoz ve buna bağlı yüksek kemik kırılması riski kemik kırılmamış ki diyor.safra kesemiz taş dolu alınması gerekiyor ve aldıracağız diyoruz yok içeride doktorlar da birşey bilmiyor birbirlerine seslenerek soruyorlar şu girermi bu girermi yüzdelik dilime. orada birşey dikkatimi çekti sanırım doktorlarca tanıdık biriydi adamın sağ bacağında platin varmış aksaması falan yok,hemen bizden önce girmiş çıkmış arkasından doktorlar yorum yapıyor du. % 40 mı verelim % 50 mi (sanırım indirimli araba almak için alacakmış raporu) neyse bizim göz haricinde birşeyimizi kabul etmeyip kapıdışarı ettiler 1 hafta sonrayada gün verdiler.( büyük olasılıkla % 40 ın altında olacak) rapora.tabii bizim aklımızda sorular tek bacağında platin olan ve aksamayan bir adama % 40 mı 50 mi verelimler ve biz ve bizim gibilerin ne tür sakatlığı olursa olsun bir türlü laik görülüpte alamadığımız düşük oranlı raporlar. saygılarımla

Üye
    tunç ballı Avatarı

Son Giriş
    15.03-2013
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba zandedersem deprosyana yüzde veriliyor ama 1 yıl sonra kontrol edilip kesin karara varılıyor.özürlü cetvelinde deprosyon olarak adlandırılmamış ama sinir sistemi bozukluğu bölümünün uyku ile ilişkili bozukluluklar kısmında not düşmüşler ve depresyonun kendi bölümünde değerlendirilir demiş oda zandedersem nevrotik stresle ilgili bozukluklar bölümünde değerlendirilip yüzde veriliyor ama doktorlar maalesef bunları bilerek atlıyorlar

Üye
    reys Avatarı

Son Giriş
    08.03-2022
    Saat
    14:22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sayın, TAGI ÇEÇE bende sizin gibi dizaltı rapor mağduruyum % 45 raporum % 34 0ranına düştü Başbakanlık, Çalışma bakanlığına, Lokman AYVA, Cumhurbaşkanlığına yazılar ve faks ve e-posta Çektim dediğiniz gibi rapor oranı iki hafta içinde çıkacaksa madurluğumuz giderilecek inşanllah burada yazınızda bahsettiğiniz (doktor tarafından tek kanedyen kullanmak) şartı ne oluyor açıklama yaparsanız sevinirim duamız sizinle teşekkürler.

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşım heyete girdiyinde ortapedi doktorun karşısına bir adet koltuk deyneyiyle giriyorsun devamlı kullanıyormusun dendiyinde evet diyorsun koltuk deyneksis yürüyemediyini ifadeediyorsun heyette deyerlendirmede dizaltı bacagına %38 koltuk deyneyiyle yürümenede ayriyeten%10 ortalama %44 olarak özürlü sayılıcaksın ben dahil

Üye
    reys Avatarı

Son Giriş
    08.03-2022
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

teşekkürler

Üye
    fero Avatarı

Son Giriş
    21.04-2021
    Saat
    14:01
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar arkadaslar.
    Kurumlar sorunları okumakla ve çözümler bulmakla yükümlüler.
    Yook oyle zamanımız yok okumaya falan!!!
    Bu arada bu sitede hakları için yada bazı yanlışların bazı eksiklerin iyileştirilmesi adına kac kişi Tagi arkadasmız kadar bagırıyor soylermisiniz?
    Yani bir sitem yada hakların iyileştirilmesi adına insanlar 100 yada 1000 kere yazabilirler. Herkesin hakkı var.Haaa!! rahatsız olan varsa zamanını bunları okumaya harcamaz olur biter.
    Bana gore Tagi arkadasım bu konuda daha refleksi daha sonuçlanası haberler bekledigi için bize gore cok aşırı yazıyor giibi geliyor bizlere!! Daha cok çeken insana 100 kere yazmak yetmeyebilir. Lutfen bu konuda birbirimizi kırmayalım.Herkesin emegi var bu işte.Rahat durmaman konusunda seni tebrik ediyorum Tagi arkadasım.
    Hepiniz sevgiyle kalın

Üye
    AZİZKAYA Avatarı

Son Giriş
    25.07-2014
    Saat
    21:38
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

raporu %40'ın altında kalanlara da kademeli olarak emeklilik hakkı verilmelidir.

Üye
    Engelsizbiz Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet ÖNDER
    Son Giriş
    27.05-2021
    Saat
    21:02
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    39

sadece emeklilik hakkı degil engel oranına gore bir sabit denklem belirlenip buna gore diger haklardanda engel yuzdesine gore kısmı yararlanmaları saglanmalı bence!(Ornek : %40 =1 ise %20=0,5 gibi) pratiktede ornegin sehirler arası ulasımda %40 Engelli yarım biletle seyehat ediyorsa %20 engelliye %25 indirim gibi! Ama bunlar sonraki asama ilk once raporlar bir kere ve surekli ise kalıcı hale getirilmeli bu olmadan digerleri ancak islerin iyice karısmasına neden olucaktır.!(surekli olmayan raporlardada bu kısmi engellilik uygulanmamalı cunku karmasaya neden olucaktır!)

Üye
    sunaf Avatarı

Son Giriş
    25.06-2012
    Saat
    11:51
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Reyhan Hanim ben gorme ve optopedik ozurluyum.gorme oranim 0.O5(her iki goz icin).oortopedik ozurum(cucelik boyum 1.35; parmaklar kut kapanmaz) Benim istegim ozurluler arasindaki saglik raporuyla ilgili farkin kaldirilmasi ve oranlarin tekrar degistirilmesi ....
    1.1.35 boy normal gorulup ozur orani 0mis
    2.gorme alanim O a yakin olmasina ragmen gorme oranim %63
    3.eger benim gorme oranim tam olmus olsaydi H sinifi ehliyet alip otv ve mtv den yaralanabiliyordum
    iki ozurumun olmasinin cezasinimi cektiriyorlar bu nasil bi yasadir?
    bilgilerinize
    saygilarimla

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

renk körlüyüde özürlülük derecesi kapsamına girmesini istiyorum çünki renkleri ayırt edemiyorum benim gibi milyonlarca özürlü var ek puan destek bundanda alırsak işimiz birazdaha kolay olur diyerekten talebimi deyerlendirmeye alırsanızsa memnun olurum reyhan hanım

Üye
    UZAKLAR Avatarı

Son Giriş
    20.03-2023
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    60

Bu konuyu şöyle değerlendirmek lazım. Ülkemizde sağlık kurulu raporu en çok hangi işler için veriliyo.

1-Memur yada İşçi olarak bir işe başlarken.
    2-Özürlülük Oranı Tesbiti-2022 Sayılı Kanun-Evde Bakım Aylığı
    3-Özel tertibatl otomobil ve Ehliyet
    4-Tabanca-Tüfek Kullanım Raporu
    5-Genel Sağlık Durumu

Öyle bir olmalıki elimizde işte tüm bu en çok alınan özellikde olan sağlık kurulu raporu gerektiren işlemleri karşılamalı.

Üye
    saygun Avatarı

Son Giriş
    14.03-2023
    Saat
    10:46
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    0

benim anlmadıgım benimde tek ayak protez hemde diz üstü..doktor bunu yazmasına ragemn benim rapor nasıl oluyorda diz altı 34 iken 20 ye düşürüyor..doktor 44 veriyor ankara 20 yapıyor..dizaltı 34 iken benim 20 ye düşürülmem cok buyuk bir sorun işareti....

Üye
    reys Avatarı

Son Giriş
    08.03-2022
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Özürlülük haklarımız verilene kadar ben (e-posta) göndermeye devam edeceğim.

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    reyhan hanım dan ses seda hala yok isteklerimizi deyerlendiriyormu acaba inşallah yeni yasada geçerli bir hal alır

astım teşisinde pirincik testi yani deri testi tanı konmasında geçerli sayılsın diyer testlerde hastalıgımın tanısı konamamakta sadece deri testinde alerji astım teşisi kona biliyo akciyer filmi temiz sft testide temiz kangazları testide temiz doktora sordugumda sen alerjiye maruz kalmanda hastalıgın ortaya çıkıyor evtozları akarlarına karşı kokuya karşı hamam böceyine soguk algınlıgına karşı alerjin görünüyor buda deri testinde ortaya çıkıyor deri testine göre tanıyı koyuyor doktorum alerji astım bıronşit ankara yeni yasaya göre konulan tanıyı deri testine göre kabul etmesi yeni yasada geçerli hal alması birde renk körlüyünüde yeni yasada dereceye konulması gerektiyini talep ediyorum çünki ışıga dahi maruz kaldıgımda gözlerim kamaşıyor hiçbir yeri göremiyorum renkleri ayırt edemiyorum kısacası sundugum iki maddeyi deyerlendirmeye alınırsa özürlüler için önemli bir adım olacak saygılarımla tagı çeçe

Sayfa 10 / 26 İlkİlk ... 6789101112131420 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 28.06-2009, 19:57
  2. 03.04-2009, 17:49