TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 5 / 8 İlkİlk 12345678 SonSon
Toplam 112 mesajın 61-75 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    selime Avatarı

Son Giriş
    02.07-2007
    Saat
    17:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    "Ben torpilimi buldum girdim, siz de başınızın çaresine bakın" demeyecekler tabi ki. Onların yapması gereken açıklama bu sertifikayı ne zaman, nereden almışlar, kendilerinde hangi şartlar aranmış. Bilelim ki, ona göre itirzlarımızı söyliyelim.

Üye
    banderas Avatarı

Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

YA ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR YARARLANANLAR YİNE ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZ YANİ BİZİZ THY NİN KIRK YILIN BAŞINDA İNSANİYETLİĞİ TUTMUŞ 100 ENGELLİ ARKADAŞIMIZI İSTİHDAM ETTİRECEK İSTER BEYAZ AY İSTER KIRMIZI AY İSTER YEŞİL AYDAN ALSIN BU İNSANLAR İSTANBULDA ÇALIŞMAK ZORUNDA İŞTE İSTANBULDA BENCE SORUN YOK HİÇ OLMAZSA ONLAR YARARLANSIN KİMSEYİ İMANSIZLIKLA SUÇLAMAMAK LAZIM KİMİN İMANLI KİMİN İMANSIZ OLDUGU BELLİ OLMAZ HAKISIZLIK YOK BENCE ÇÜNKİ ENGELLİLERİN ZATEN BİR HAKKI YOKKİ HEP GÖZ BOYAMA ONLAR

HEP KANDIRMACA BUNLAR GÖSTERMELİK NAYLON HİKAYELER BUNLAR BU TOPRAKLARA HANGİ HÜKUMET GELİRSE GELSİN 1 YARAR YAPACAKSA 10 DA ZARAR YAPACAKTIR ÇARK BUDUR SİSTEM BUDUR HİYERARŞİ BUDUR BUNU HERYERDE YAŞADIK YAŞIYOR VE GÖRÜYORUZ BEN İCRAATE BAKARI KİM YAPARSA YAPSIN ALLAH RAZI OLSUN YAPMAYANDANDA YAPANDANDA HERKESİN HESABI AYRI YAPILACAKTIR TABİRİ CAİZSE HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILACAKTIR.

Üye
    banderas Avatarı

Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

güzel kardeşim

benim bahsetmiş oldugun iş yapan bir kaç dernek varsada onlarıda karalamayalım dediginiz gibi tanıdık engelli arkadaşlardan alıpta yönlendiriyorlarsa ki bahsi geçen 100 kişi hepside tanıdık degildir ben neden üzerinde duruyorum biliyo9rmusun ben adı geçen dernege cv mi kaç ay önce faxlamıştım işyerimde sorun vardı ayrılacaktım beni tanımazlar etmezler yahu ben kimbilir kimim %60 raporum var vallahide billahide bir kere dernege gitmemişim kimseyle bir tanışıklıgımız yok adamlar lise mezunuyum bilgisayar sertifikam var diye çagırdılar belki oda çünki üniversite mezunu birçok arkadaşlarımız var lütfen hemen çalışan bir iki dernegimizi incitmeyelim.

hükumetlede alakası yoktur bence saldım demişsin çayıra mevlam kayıra burda konuştugumuz engelli arkadaşlarımız yabancı degil bende çok işsiz kaldım ama bu derneklerin vakıfların sayesinde iş sorunu falan kalmadı işkurumlarıda çalışıyor ama nereye kadar neyse sen yinede sakin ol bence arkadaşım yinede hakkını burda savun insan hakları denen birşey var tabiki fikrini görüşünü belirt konuş yazış ama az daha düşünelim bence bu ülkede kayırmacılık kadrolaşma olayı yok demiyorum var tabiki hemde alası var

Üye
    selime Avatarı

Son Giriş
    02.07-2007
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

76 yorumdan çıkan sonuç şudur ki, hiç kimse bişey bilmiyor, klavyesi olan yazıyor. THY yeniden 100 engelli istihdam edecek olsa ve Türkiye genelinde duyursa 5000 kişi başvuruda bulunsa, bu 5000 den 4900 kişi elense ki, mecburen elenecek, kabul edilen 100 kişinin yine torpille girdiği ilan edilip 4900 kişinin hakkı yendiği iddia edilecek.Bu da demek oluyor ki yeni alımlar için benim bir ön hazırlık yapmam gerekiyor,onun için de şu istihdam edilenlerden birini bulup nasıl bir torpil bulmuş onu öğreneceğim :lol:

Üye
    _Zafer_ Avatarı

Son Giriş
    05.09-2009
    Saat
    12:11
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bahsi gecen sertifikalar halk eğitimden veriliyor.bazı arkadaslar böyle bir sertifika yok dediler ama iyi arastırmadan kimseyi elestirmeyelim seklinde bir yorumum vardı hatırlarsanız.
    bir deli bir kuyuya bir tas atmıs kırk kisi uğrasmıs cıkaramıyor
    bület bey bu deli sizinde aklınızı bulandırmıs olmaliki o tası cıkarmaya soyundunuz.
    tabi tas olayı espri.bir kamu kurumuna birkac engelli girdi yada girecek ama burdan sunu söyleyeyim bu yüz engelliden biri siz olsaydınız elestirecekmiydiniz simdi bana eveeeeeeeeeeet derse biri yalan söyler.kusura bakmasın cünkü burda bu yorumların yapılmasının tek sebebi bu yüz kisiden biri olmak hevesi değilmi elbette.
    yani biz insanlar bazı seyleri elestiririz ama bize olsa doğrudur deriz.bunlar yanlıs seyler arkadaslar.daha öncede yazdım
    bu tarz calısan dernek ve vakıfları küstürmeyelim bugün ona yarın bana diğer gün bir baska engelliye faydalı olmak icin var bu dernekler.
    herkese hayırlı günler diler saygılar sunarım

Üye
    Engellektuel Avatarı

Gerçek Adı
    Gomez Addams
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Avrupa Yakası
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    181
    Blog Mesajları
    21

Arkadaşlar
    uzu n süredir girmiyorum siteye inanın şaşırdım kaldım

THY FEV AKP bağlantısı kurmuş kimileri
    nasıl bir mantık engelli istihdamında öncü birçok arkadaşımızı işe sokmuş bir vakfa nasıl bir leke atılıyor

leke diyorum evet
    çünkü bu vakıf benide THY alımları için aradıı
    taa çorumlardan geliip THY yr gircektim
    ancak engelim alıncağım iş konumuna uygun olmadığı için yine fev tarafından
    bakın Yine Fev Tarafından başkja bir işe yerleştirildim

üstelik bilenler var aranızda bu tur siyasi bilmemne vs gibi şeyleri düşünerek isttihdam yaratmaya yaratan bir vakıf olsaydı feni aramazlardı ilgilenmezlerdi

Bu sitede ve site üyesi ollmayan fev sayesinde iş sahibi olmuş birçok arkadaşımız yer almakta
    fev bunları nasılmı işe sokuyor nedenmi sokuyor
    özrümüzle üretiyoruz diyor FEV

başka söze gerek varmı
    arkadaşlar bizzler adına birşeyler yapan ve gerçekten başarılı olan bu vakıf hakkında lutfen daha duyarlı olalım

THY de şu an fev sayesinde işe girmiş arkadaşlarım var
    ve bunlar i nanın sizin bahsettiğiniz gibi

AKP- FEV bağlantısı vs olmayan kişiler

Kaldıki burada bir çok arkadaşımız birç ok olumsuz yazı yazmış
    sorarım onlara FEV i bir kez olsun ziyaret etmişlermi vs
    Ki FEV i tanıyan kişilerin kesinlikle bu tarz olumsuz yazılar yazmayacağına inanıyorum

inanın bu yazıyı okuyunca üzülldüm
    FEV gibi bizler adına yararlı olmaya çalışanlarınb u denli bir karalamaya maruz kalması beni

Son sözüm

TEŞEKKÜRLER FEV
    Ben dahil bir çok arkadaşımın iş bulmasına yardımcı oldugu için teşekkürler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

THY, her uçuşta, yüksek bürokrat ve milletvekilleri için belli oranlarda kontenjan ayırır (bu resmi midir yoksa görünmez kural mıdır bilmiyorum). Bu kontenjanlar uçuşun son dakikasına kadar boş tutulur. Amaç, milletvekili ya da bürokratların olası -ve acil- uçuş taleplerini karşılayabilmektir...

Tartıştığımız konuyla bağlantısına gelirsek; ben bu kontenjanı reddetmiyorum. Reddettiğim şey, tüm koltukların işgal edilmesi! 100 kişilik uçakta 100 koltuk da FEV'e ayrılamaz! Ve ben, uçağa binsem de bu yanlışı söylerim...

Uçağa binen kişiler, sadece gitmek istedikleri yere varabilmek kaygısındalar. Bu anlamıyla onları eleştiremem tabii. Ama havaalanında, o uçağa binmesi yaşamsal önemde olmasına karşın uçağa alınmayan binlerce kişinin uğradığı haksızlığı ve yaşadığı hayal kırıklığını haykırmak da insanlık görevim. Ve "düzen böyle" diye hakızlığı normalleştirmeyi/sıradanlaştırmayı da reddediyorum!
    Bu 100 koltuğun biletini haksız rekabet/karaborsa mantığıyla birilerinin eline veren de, bu biletleri ellerinde tutan ve diledikleri kişilere veren kişi ve kurumlar da HAKSIZDIR!

Aykan, sanırım bu başlığa yazılan mesajları okumaya zamanın olmadı... Dilersen bir oku; göreceksin ki burada ne FEV'le ne de AKP ile ilgili bir eleştiri yok. Dahası burada FEV ya da AKP bilançosu da yapmıoruz. Ve kimse FEV/AKP iyidir/kötüdür demiyor. En azından benim mesajlarımı okursan ve görüş yazarsan belki bizler de aynı şekilde alkışlarız FEV'i, bu THY işe alımlarındaki durum için?!

Sorular ve eleştiriler yukarıdaki mesajlarda var, o yüzden tekrarlamayacağım, sadece bir ara-toplam sorusu sorayım:
    THY'de işe girmek için FEV'de cv'mizin olması şart mı?
    Evet'se cevap, bu "evet"i kimin söylediğini görmek isterim? Hayır'sa cevap, o zaman ikinci bir soru;
    THY'nin ilanına karşılık alınan 100 personelin kaçı FEV sertifikası/aracılığı ile işe başlamış?
    Öyle ya, herhalde FEV dışında bu işi yapabilecek binlerce insan vardır ve bunlar da müracaat etmiştir THY'ye!?
    Ve son olarak;
    THY bundan önce işe aldığı Rezervasyon ve Telefonla Satış Memurları için verdiği iş ilanlarında da "MEB Onaylı İş ve İnsan İlişkileri Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak" şartını öne sürmüş müdür?

Benzer sorular/cevaplar: http://www.engelliler.biz/forum/view...=136662#136662

Amacım sormak ve öğrenmek. Cevap gelmediği için de eleştiriyorum.
    Herkesi tatmin edecek bir cevap örneği mesela:

"Bahsi geçen ilan için FEV bünyesinde eğitim verilmiştir. Bu eğitim sonucunda 50 kişi işe başlamıştır."

ve devamında gelmesi gereken THY açıklamasına bir örnek:

"Bahsi geçen ilan için 50 kişi FEV sertifikasıyla, 50 kişi de çeşitli kurumardan alınan sertifikayla işe başlamıştır
    Not: Bu kadro için daha önce verilen ilanlarda da aynı sertifika önkoşul olarak istenmiştir"

Var mı böyle bir cevap?!
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    _Zafer_ Avatarı

Son Giriş
    05.09-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

burda yazdıklarım neden yayınlanmıyor yanlı bir sitemi burası bende engelliyim fikirlerimi paylasıyorum fakat son yazdıklarım yayınlanmadı.sayın oturan boğa sizden bir acıklama bekliyorum
    siz hem demokrasiden bahsediyorsunuz fakat buna kendiniz uymuyorsunuz.sizin demokrasi anlayısınız buysa benim söyleyecek birseyim yok sadece saygı duyarım.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

Mesajlar konuyla alakasız ve saf siyasi saldırganlık içerirse, anında ve koşulsuz silinmeye devam edecektir...

_Zafer_'in silinen mesajından örnekler:
    "bu ülkede dev solcuların ülkeyi satanları elestirmesine benzetiyor ve gülüp geciyorum", ""fakat bu ülkede her bölücü birey bir tartısma gördüğünde hemen atlayıp olayı siyesete döker", "bu vatan bizim ya sevin ya terkedin öyle ağzı olan konusuyor olmasın"....

NOT: SADECE SADECE SADECE KONUYLA İLGİLİ MESAJ VE GÖRÜŞ YAZILSIN LÜTFEN.
    BU BAŞLIK BİLE VATAN HAİNİ YAFTALAMALARIYLA KİRLENİRSE, YAZIK DERİM!
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    _Zafer_ Avatarı

Son Giriş
    05.09-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

özür dilerim ama yazdıklarımdan aldığınız alıntılara tek basına bakıldığında elbette öyle görünüyor ben tamamen konuyla bağlantı kurarak yazdım.siz nasıl algıladınız anlamıs değilim.

herkese iyi calısmalar dilerim.saygılar

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

05.06.2006 günü Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde THY'ye sorduğum sorulara bugün THY'den gelen cevap (Soruları cevabın üstüne kırmızı renkle ekliyorum):

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: TÜRK HAVA YOLLARI
    Sayın Bülent KüçükAslan,
    06.06.2006 tarihli e-mail birimimize ulaşmıştır.

[Soru 1: THY, bu ilandan önceki 'Rezervasyon ve Telefonla Satış Memuru' iş ilanlarında (da) "MEB Onaylı İş ve İnsan İlişkileri Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak" şartını aramış mıdır?

Soru 2: Bu ilandan önce THY bünyesinde kaç Rezervasyon ve Telefonla Satış Memuru çalışmaktadır? Bu çalışanların kaçı -adı adına- "MEB Onaylı İş ve İnsan İlişkileri Eğitim Sertifikası"na sahiptir? Bu sertifikaya sahip olan memurlar bu sertifikalarını işe alınmadan önce mi elde etmişlerdir, yoksa işe alındıklarında THY tarafından mı eğitilmişlerdir?]

Ortaklığımıza daha önce alınmış olan Rezervasyon ve Telefonla Satış memurlarında bahsi geçen sertifika istenmemiş ancak, günün şartları ve yapılacak işin gereği gözönünde bulundurulduğunda, "İş ve İnsan İlişkileri Eğitimi" alan adayların Ortaklığımızca istihdamı uygun görülmüştür.

Ayrıca; Ortaklığımız gerek mesleki gerekse de davranış eğitimlerini hem kendisi vermekte hem de Ortaklık dışı kurumlardan da eğitim desteği alabilmektedir.

[Soru 3: Bugüne değin THY eğitimlerini kendi bünyesinde mi vermiştir? Bu hizmeti dışarıdan satın aldıysa, hangi hizmet için hangi kurumlarla çalışmışlardır?]

Bilgi edinmek istediğiniz iki numaralı madde ise; 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu?nun, (7 ve 23 maddeleri )Kurum içi düzenlemeler Maddesi?nin;

?Kurum ve kuruluşların, kamuoyunu ilgilendirmeyen ve sadece kendi personeli ile kurum içi uygulamalarına ilişkin düzenlemeler hakkındaki bilgi veya belgeler, bilgi edinme hakkının kapsamı dışındadır. Ancak, söz konusu düzenlemeden etkilenen kurum çalışanlarının bilgi edinme hakları saklıdır.? hükmüne girmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.
    THY
    Halkla İlişkiler Müdürlüğü
    Bilgi Edinme Birimi
    Sizce bu cevap, "Bu ilanı, bu sertifikayı şart koşarak, sadece ve sadece FEV'dekiler müracaat etsinler diye çıkardım"ın bürokratik ağızla söylenişi değil mi?
    Evet, bu ilana sadece FEV'den gönderilen kişiler müracaat etmiş ve işe alınmıştır. Ve böylece binlerce kişinin işe müracaat etmesi bile engellenmiştir. Bu mudur adalet?!
    Elbette yasal olarak THY istediği şartları belirler ve elbette işler kılıfına uygun yapılmıştır, ama en azından vicdanlarda iş öyle kolay değildir.
    Bu ilan tam bir danışıklı döğüştür!
    Bu ilan verildiğinde kimlerin işe alınacağı belliydi. İlan, eleman aramak için değil, FEV'in belirlediği 100 kişinin işe alınması için verilmiştir!
    Bu kadar basit!

Üye
    Pegasus Avatarı

Son Giriş
    10.12-2018
    Saat
    01:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    53
    Verilen Beğeniler
    20

Bu cevaba bakınca üzülmemek elde değil.

Çünkü bir kurumun halkla ilişkiler birimi öncelikle stratejik bir yönetim modeli benimsemelidir ve bu model paydaşların karşılıklı memnuniyetini esas alır.

Bizler şu anda bu kurumun paydaşı durumundayız ve bu ilişki şeklinden memnun olduğumuzu söyleyebilecek tek kişi, aramızdan bu işe yerleştirildiğini söyleyen arkadaşımız...

"Yersen yoğurt içersen ayran" demiş ya atalarımız, işte öyle bir cevap verilmiş. Bir kamu kurumunun halkla ilişkiler biriminden böyle bir cevap gelmesi bu kurumun nasıl yönetildiğinin anlaşılması açısındanda oldukça öğretici...Halkla ilişkiler karşılıklı faydayı esas alan bir yönetim ve iletişim sistemidir; bir propaganda sistemi değildir. THY halkla ilişkileri bunu unutmuş anlaşılan.

Fakat üzülünmesi gereken bir diğer noktada aramızdan belkide samimi bir şekilde başvurup bu işe yerleştirilen arkadaşımızın bu durumu kendisi gibi üç beş kişinin dışında buraya yerleştirilen yüzde doksanlık taraftarı görmezden gelmek için kullanması oluşturuyor. Siz belki samimisiniz ama bu yerleşenlerin çoğu- çoğu olmasınada gerek yok tek bir kişi bile olsa değişmez- eğer bir takım ahbap çavuş ilişkileriyle buraya alınmışsa bu sitede bu duruma tepki gösterilmesinden daha doğal bir şey olamaz.

THY den gelen cevap klasik bir "takke düştü kel göründü" durumunun alenen ilanından başka bir şey değildir.

Üye
    selime Avatarı

Son Giriş
    02.07-2007
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili Oturan Boğa, yaptığım küçük bir araştırma neticesinde öğrendim ki, Fev bir vakıfmış ve vakıflara üye olmak söz konusu değilmiş. Peki bu durumda Fev,kendisine üye olmayan 100 engelliyi, istihdam etmek için THY' ye göndermişse nasıl bir menfaat söz konusudur?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

GÜÇ sevgili selime, GÜÇ! "Yem dağıtmaya" muktedir güç olduğunu göstermek!.. Bundan daha büyük bir çıkar/kazanç olabilir mi?

Bu ilan verildiğinde kimlerin işe alınacağı belliydi. İlan, eleman aramak için değil, FEV'in belirlediği 100 kişinin işe alınması için verilmiştir!
    Bu adil mi sence?
    Sence bu ülkede o işe ihtiyaç duyan ve dahası o işin gereği eğitimi ve becerisi olan bu 100 kişiden başka kimse yok muydu? Ne olacak onların hali?

Üye
    dilemma Avatarı

Gerçek Adı
    Dilek
    Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    12:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    12

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Anlamadığım şey şudur ki, bazı arkadaşlar, engelli alımı yapan kurum, kuruluş ve bazı derneklerin (ki derneklerin işe alımlarla ne ilgisi vardır,ilgisi olmalı mı bu da muamma) bize lütfederek bu işi yapıyorlarmış izlenimini vererek yorum yapıyorlar.

arkadaşlar, engelli işe alımı işkur ve bazı kurumlarca açılan sınavca o kurum tarafından yapılır. bunun kanunda yeri vardır. onları küstürmeyelim vs gibi yorumlar işin duygu sömürüsü kısmı bence. gereksiz...! bize lütfetmiyorlar çünkü.

hiçbiri babasının hayrına işe almıyor bizleri. almak mecburitetindedir,alır. ama doğru yollardan alır, ama kanunsuz yollardan alır ki, sağlıklı insanlar karşılaştıkları haksızlıklara nasıl karşı çıkabiliyursa hayatın her aşamasında, biz de kafamızı karıştıran her haksız durumun peşine elbet düşeceğiz. bunda anlaşılmayan ne var anlamıyorum.

ve garibime giden diğer konu, bazı arkadaşların FEV ile bağlantısı. bu kurum hakkında çok detaylı bilgilere sahipler. işlerinin yoğunluğu, orada çalışan personel sayısına kadar. Ben (o zamanki adıyla) iş ve işçi bulma kurumu vasıtasıyla sınavla bankaya yerleştirildim, ama işçi bulma kurumunda kaç personel çalışıyor, ne kadar yoğunlar vs gibi detaylarını bilmem...

bilmem anlatabildim mi?!!!

Sayfa 5 / 8 İlkİlk 12345678 SonSon