Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, bende tüm adreslere mail gönderdim...
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, bende tüm adreslere mail gönderdim...
KARDEŞLERİ NE ETTİYSEM BAŞARAMADIM, ADRESLER EKLİ DEĞİL, VİRGÜLLE AYRILMALIDIR GİBİ, ENGELLERLE KARŞILAŞTIM. GÖNDEREMEDİM.
GÖNDERMEK İSTEDİĞİM METNİN ÖNÜNE AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİDE EKLEMEK İSTEMİŞTİM AMA, BECEREMEYİNCE, BURAYA BİR NOT GÖNDEREYİM DE FİKİR ALAYIM DEDİM. YARDIM EDİN LÜTFEN.
Muhterem büyüklerim, % 49 işitme engelli bir memurum. Diyanet işleri Başkanlığı Kayseri Müftülüğü emrinde. 5434 sayılı kanunun 39/j maddesine göre emekliliğimiz zaten "Göreve girişlerinde" ibaresinden dolayı engelleniyordu. şimdi hazırlanmakta olan tasarıda tümden hakkımız yok edilmek isteniyor. durumun düzeltilmesi için gayretlerinizi istirham ediyorum. 1986 da memuriyete başladım. 1987 de askerlikten de çürüğe ayrıldım. bir umut emekli olma hakkımız var diye beklerken yapılan bizleri tamamen karamsarlığa itmektedir.
Durumuzun göz önane alınmasını saygılarımla arz ederim.
SİTEDEKİ KAMPANYA MAİL YAZISINI DA WORD'A KOPYALADIM ONU EKLEYECEKTİM.
Ayrıca 39/j madde; 657 Sayılı DevletMemurları Kanununun değil,
5434 Sayılı Emekli sandığı Kanununun bir maddesidir. düzeltirseniz sevinirim
Saygılarımla[/quote]
kendi yazımda da belirtmiştim. 657 sayılı devlet memurları kanunu değil, 5434 sayılı kanunun 39/j maddesi olacak.
BİR HAMLE DAHA YAPMAK İSTEDİM, BU SEFER TAMAM, TAM (12) DEN GÖNDERDİM.
Merhaba;
Hepimize Hayırlı olsun. Artık ne kadar mail, o kadar düşünme olayı başladı.
Bakalım özürlü olan arkadaşlarımız bu emeklilik mevzuuna ne kadar duyarlılık gösterecek ve ne kadar mail yollayacak.
Bence son tren kalkıyor bu gar'dan.....Ve giderse bir daha dönüşü çok zor olur
KARDEŞ SİTELERDEN BİRİNE DAHA BU OLAYI HABER VERDİM. HAYDİ TEK VÜCUD OLMA ZAMANI,
GÖNDERDİM MAİLİ.UMARIM ETKİLİ OLUR.YAPABİLECEK BİŞEY OLSA KEŞKE ONUDA YAPSAK.![]()
Ben de verilen maillere gönderdim tepkimi. İşe yaramaz gibi düşünsek te biz yine de elimizden geleni yapalım da artık yöneticilerimiz ne yapar onu da göreceğiz..
Çok haklısın, Oturanboğa! Ben de hepsine yolladım, inşallah yanlıştan dönerler!
İlgili yerlere mailli attım, umarım ses getirir. Katılan tüm arkadaşlara duyarlılığından dolayı teşekkürler.
Saygı ve sevgilerimle.
islem tamam hadi hayirlisi
bende metnı kopyalayıp yazan adreslserın hepsine gönderdim
inşalalh bişey çıkar :cry:
Sevgili YARGIC,Alıntı Yapılan Kişi: YARGIC
Bu siteden böyle bir girişim beklemek, taşıyabileceğinden hayli ağır bir yükü yüklemek olur. Bunun altından kalkamaz! Çünkü; her ne kadar, zaman zaman, "ete kemiğe büründük" gibi söylemlerde bulunulsa bile, burası en nihayetinde "sanal ve bağımsız" bir sitedir! Bu tür hareketlerdeyse birlik ve beraberlikten çok daha farklı ve önemli şeyler gereklidir.
Böyle organizasyonlarda internet, belki bir araç olarak kullanılabilir. 90'lı yılların sonunda idi sanırım, İngiltere'de, internetteki haber grupları ve e-mail sistemi yardımıyla bir protesto mitingi düzenlenmişti ve İngiltere'nin dört bir yanından gelen kişilerin oluşturduğu kalabalık öylesine büyük olmuş ki, mitingi düzenleyenler bile şaşırmışlar.
Diyeceğim o ki;
1- Orası İngiltere. Kişilerin bilgisayara ve internete ulaşmaları, o yıllarda bile şimdiki Türkiye'den çok çok kolaydı!
2- O mitingi düzenleyenler engelSİZdi!
Bu nedenlerle; olmayacak şeyler için değil de olabilecek şeyler için kafa yormak, daha olumlu sonuçlara yol açar, diye düşünüyorum. :wink:
Benim şimdilik aklıma gelenler:
1- Tüm engelli sitelerine ulaşarak ortak bir sanal platform oluşturulur. Yapılacaklar burada karara bağlanır ve uygulanır,
2- Tüm internet medyası ve gazetelerin köşe yazarlarına mail atarak, konu hakkında bilgilenmeleri sağlanır ve destekleri istenir.
Teşekkürler Bülent güzel bir yazı yazmışsın.
Mail gönderdim mutlakada sonuca ulaşacağımıza inanıyorum.
Daha çok destek gerekiyor haydi arkadaşlar sizde bir mail atın.
mustafa7636883 ve kameraman_63 uyarınız üzerine -geç de olsa- gerekli düzeltmeyi yaptım ve 657-39/j'yi 5434-39/j yaptım.
İnsan bazen bakar ama görmez ya, ben de o misal oluvermişim...Özür dilerim.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...