TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    o_alperen4 Avatarı

Son Giriş
    28.09-2012
    Saat
    20:22
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Engelli çocuğum adına bi araç almayı düşünüyorum. fakat eşim evde bakım maaşı alıyor. bende bankadan kredi çekersem alacağım araç fiyatı 31.000 tl ötv inmiş hali bakım maaşımız kesilir mi . bankadan kredi çektiğim de aylık ödemem 770 tl . bu çekeceğim krediye ailem yardımcı olacak. kısacası ben kredi çekersem bakım maaşımızı iptal ederler mi ?. bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim .

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    09.06-2023
    Saat
    17:21
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    643
    Verilen Beğeniler
    292

Kredi çekerseniz Evde Bakım aylığınız kesilir mi?
    Araç alırsanız Evde Bakım aylığınız kesilir mi?

Bu iki sorununda cevabını buradan kimsenin net olarak vermesi mümkün değil, her ilde/ilçede değişik uygulamaların olduğunu görüyoruz. En doğru yol, il/ilçe sosyal hizmetlere sormaktır. Yazılı olarak oradan alınacak yanıta göre hareket edilmeli...

Araç çok lüks değilse ve araçtan gelir elde etmeyecekse kesilmez diyoruz, ama araba alır almaz maaşı kesilenleri de biliyoruz. Çünkü, çekilen kredi dahil beyan edilmeyen bir geliri işaret ediyorsa ve ilgili kurumlar tarafından bu tesbit edilirse ve beyan edilen gelirden başka beyan edilmeyen gelirler de tespit edilirse hakkınızda yasal işlem yapılır.

Üye
    o_alperen4 Avatarı

Son Giriş
    28.09-2012
    Saat
    20:22
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    TSK Ederim mesajınız için kısmet hanım