gelir arkadaşım bu konuda çok katılar 20ytl için bile kabul edilmeyen var!!!
herkeze merhabalar ben yeni üyeniz
benim de sorunuma cevap gelirse sevinirim. zihinsel özürlü oğlum için evde bakım ücretine başvurdum. %70 ağır özürlü. Bir sene sonra geldiler fakat evdeki gelir 40 ytl fazla çıktı. aylık bağlanmaz dediler! çocuğun maaşı üç aylık 808 ytl, beyimin maaşı 650 ytl, kızımın maaşı 341 ytl ,ret cevabı gelir dedile.r 40ytl için ret cevabı gelir mi?!
şimdikten teşekürler
gelir arkadaşım bu konuda çok katılar 20ytl için bile kabul edilmeyen var!!!
peki tekrar başvuru yapabiliyormuyuz ayrıca oturduğumuz ev benim üstüme engel olurmu
Görünen gelirinizi düşürterek dilediğiniz zaman yeniden başvuru yapabilirsiniz.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Alıntı Yapılan Kişi: emine44
şimdi gelirler aylık ortalama çocugunuzun 270
babanın 650
kızınızın 341
yani kişi başaına gelir 305 liradan fazla oldugundan size bakım maaşı vermezler yine müraccaat etseniz yine reddederler ev kirada olmadıgı için evde oturdunuz için ve bi gelir teşkil etmedigi için sorun evden olmaz ama aylık kişi başına düşen gelir kriterinden vermezler..