TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mahmutyılmaz Avatarı

Son Giriş
    03.05-2012
    Saat
    16:41
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    iyi akşamlar bankadaki bir miktar paramızla kısmetse bu zamanlarda annemin üzerine dükkan almayı düşünüyoruz annem bakım maaşı alıyor ben özürlü maaşı alıyorum aralıkta 986 alacağım birde 220 tl ve 250 tl olmak üzere 2 tane kira gelirimiz var kendimiz 300 tl kirada oturuyoruz babam başka şehirde cezaevinde onada gönderiyorum izne de geliyor
    1-) babam evde bakım maaşında gelir hesabına dahil edilirmi?hiç sormamıştım shçek e öğrenmek istiyorum
    2-) eğer babam gelir hesabına dahil edilmezse dükkanı alsak boş kalsa kiraya vermesek yinede maaş kesilirmi
    3-) eğer babam gelir hesabına dahil edilirse kiraya versek alacağımız dükkanı en fazla ne kadara vermemiz gerekiyor kiraya
    220 tl ve 250 tl kiralar
    aralıkta 986 tl alacaz 2022 yi
    ve bakım maaşı 3 soruma yanıt yazabilirmisiniz?
    özellikle KALEM ABLA VE BÜLENT BEY başta olmak üzere forumdaki arkadaşlarda bildiği üzere yanıt verebilirmi?

Üye
    mahmutyılmaz Avatarı

Son Giriş
    03.05-2012
    Saat
    16:41
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bankadaki bir miktar paramızla kısmetse bu zamanlarda annemin üzerine dükkan almayı düşünüyoruz
    220 tl ve 250 tl kiralar
    986.75 tl (2022 özürlü maaşı)
    evde 2 kişiyiz dükkan alsak ama kiraya vermesek bakım maaşımız kesilirmi?

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    2022 aylığının 1 aylık tutarını 330 desek, 330+220+250= 800 aylık gelir görünüyor.
    Babanın cezaevinde olması yerleşim yerini değiştirmiyor. Dolayısıyla aynı hanede varsayılır. Bu şekilde bakmakla yükümlü birey kapsamındadır.
    Kişi başına düşen aylık gelir üç kişi için 1200 TL'yi geçmemelidir.
    Hesaplarınızı buna göre yapın.
    Baban cezaevinde oldugu için bu nadir bir durum oldugu için bulundugunuz il/ilçe sosyal hizmetlere de sorun. Olur ki konu hakkında fikirleri yoktur görüş alma imkanları olur. Unutmayın babanızın yerleşim yeri cezaevine girmekle değişmez.
    Sosyal hizmetlerden babanızın bakmakla yükümlü birey kapsamında oldugu konusunda görüş alın öncelikle. Bunu teyit etmeden şimdilik hareket etmeyin. Gelişmelerden haberdar edin muhakkak.