naz ağustos ayı yatmadı hala düzenli bir gün yok senin anlayacagınAlıntı Yapılan Kişi: NAZZ
günler belirsiz yani artık bu sıkıntı yaratmaya başladı insanlarda
naz ağustos ayı yatmadı hala düzenli bir gün yok senin anlayacagınAlıntı Yapılan Kişi: NAZZ
günler belirsiz yani artık bu sıkıntı yaratmaya başladı insanlarda
teşekkürler ahmet bey bunu yarın sosyal hizmetlere özellikle soracam
bence bu sadece 2022 maaşları için gecerli yani evde bakım aylığı ile alakası yok ama yinede araştırmakta fayda var
balıkesir geçen ay (ağusos)1eylülde yattı işallah bu ay bayram öncesi yatar
belki bayramdan önce yatar belli olmaz benim tahminim
benıst sınoptan cektım
arkadaşlar agustos ayı bakım maaşı nekadar çektiniz
450 ytl çektik yer şanlıurfa
fackry eylül ayınımı cektin arkadaşım
ağustos ayının parası
izmirde henüz maaşını alan varmı
Bakım maaşları takip aden ay içerisinde yatırılıyor. Eylül maaşları Ekim ayı içerisinde yatar.
Gecikmeler olabiliyor tabi. Bunun nedeni ise ödemelerin Valilik aracılığı ile yapılıyo olması. Sosyal Hizmetler Kurumu düzenlediği ödeme bilgilerini valiliğe sunuyor, valilik onaylıyor vs. Tabi Valiliğede devlet tarafından gerekli ödeneğin gönderilmiş olması gerekiyor.
arkadaşlar şimdi sosyal hizmetleri aradım saat 14:00 16 .09 .08 cuma veya pazartesi samsun un bakım parasının yatacağını inşallah tüm hak edenlerinkide tüm illerde sorunsuz yatar dediler ama 2 maaş mı tek maaş mı belli değil biliyorsunuz samsun ağustos parasını alamadı ayrıca forumda NAZZ diye bir bilgisiz var onun bu aceleciliği telaşı nedir anlamış değilim engelli derneklerine gelince derneklerin ne işe yaradığını bilmiyo madem ne diye üye oluyosun kimseyi zorla kimse üye yapamaz bu bu kadar