TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    zenginseref Avatarı

Son Giriş
    27.10-2011
    Saat
    00:21
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Devlet bakımevinde kalmakta olan kardeşimin yüzde doksan üzeri raporu mevcut.Bu kardeşim adına ötv den muaf araç alabilir miyim?veya alırsam kardeşimi kaldığı bakım evinden çıkarırlar mı?saygılarımla.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Kardeşiniz bir bakım merkezinde kalıyorsa mahkemeden kısıtlanma kararı ve bir bakım evine yerleştirme kararı alınmış demektir. Vesayet altındadır. Bu konuda vesayet makamından izin almanız gerekir sanıyorum, tam bilmiyorum bu durumu. Bu konuyu vasisi kimse onunla değerlendirir konuşursunuz ya da konuyu tam ögrenirsiniz.
    Alınan araçtan gelir sözkonusu olmayacaksa sorun yok, gelir sözkonusu olsa bile yasal sınırı geçmiyorsa yine sorun olmaz. her halukarda aldıgınız taşıtı sosyal hizmetlere bildirmeniz gerekir. Kardeşiniz, alınan araçtan dolayı sırf bu sebeple bakım merkezinden çıkartılmaz.
    Gelir kriterleriniz sınırı aşarsa ve bakım merkezinden çıkartılmasını gerektirecek şartlar oluşursa çıkartılır.

Üye
    karakaya Avatarı

Gerçek Adı
    Musa
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:49
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    2
    Blog Mesajları
    5

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Evinde bakmadığın/bakamadığın kardeşinin,ÖTV Muafiyetinden faydalanmak mı istiyorsun? Ben mi yanlış anladım?