TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 17 mesajın 16-17 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    baray Avatarı

Son Giriş
    30.09-2012
    Saat
    12:25
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar
    Dedemin evde bakım aylığı taşındıkları için dondurulmuş. ikametgah değişikliği dilekçesi vermişler sanırım eve gelip tekrar bakıcaklarmış ne kadar sürede tekrar alabilirler bilgisi olan varsa paylaşabilirmi zira tek geçim kaynakları bu maaş

Bir de dedemin yaşlılık aylığı 2007 de bağkur kaydı gerekçesiyle kesilmişti ve şu anda almıyor ama bugün evrak takibine baktım ve şöyleydi
    2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu
    Ödeme Tarihi : 20/2./06.1 Ödeme Durumu :
    Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 434.35
    Online Ödeme Açıklama : İLK AYLIK BAĞLAMA Son Maaşı(1 Aylık) : Aylık almamaktadır.
    online ödeme tutarı diye bir miktar var ve açıklamasında ilk aylık bağlama yazıyo acaba bu para neden gözüküyo bilgisi olan var mı?bir de durumu pasif

Üye
    kaderimsee çekerim.. Avatarı

Gerçek Adı
    Recep
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    N/A
    Alınan Beğeniler
    273
    Verilen Beğeniler
    593

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşlar ben evde bakım aylığı için müracaatta bulundum ama heyet halaa gelmedi ne zaman gelir bu heyet ? geldiklerinde zorluk çıkarıyolar mı?
    zaten biz hak ettiğimizi evraklarla teyit ediyoruz..heyeti bekliyoruz şimdi..geldiği günün ertesi gününe hemen yatıyo mu bankaya maaş?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12