[FONT=Verdana]ben türkiyedeki tüm özürlüler ve kendi şahsım için bu dilekceyi öneri amaçlı sizlere gönderiyorum.[/FONT]
[FONT=Verdana]Evde Bakım maaşları ile ilgili uygulumalarınızda bize göre yanlışlarvar.ve bizi aile içinde eşit haklardan mahrum edip anne baba ve kardeşlerimize karşı ezik duruma düşürüyor. Nedeni ise aile gelir kriteri hesaplaması. 18 yaşını Bitirmiş ağır, bir özürlünün kendine ayit asgari ücretin 2/3 kadar geliri yoksa evde bakım maaşı özürlüye verilmeli. Annem babam bana bakmak istemeye bilir bana para harcamak istemeye bilir. Farzedelimki evde çalışan kardeşimiz var kardeşimiz parasını bize vermek istemeye bilir ki bu endoğal hakkı. Kendi parasını özürlü kardeşine neden versin. 18 yaş altındaki özürlülere şimdiki uygulama yapılabilir anne baba bakmak zorunda. Ama 18 yaşını bitirmiş bir insana kimse bakmak zorunda degil. SİZDEN RİCAMIZ 18 YAŞINI BİTİRMİŞ BAKIMA MUHTAÇ ÖZÜRLÜNÜN KENDİNE AYİT BİR GELİRİ YOKSA AİLE BİREYLERİNİN GELİRİNE BAKILMADAN ÖZÜRLÜYE BAKICI OLACAK KİŞİYE EVDE BAKIM MAAŞI VERİLMELİ.
OTURAN BOĞA BÜLENT ABİ MESAJIM BU BAŞLIKTA KALSIN ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR DİĞER KONULARA PEK GİRMİYOR MESAJI GÖRMÜYORLAR.. VE DİGER ARKADAŞLAR: bu öneriyi m-eil olaarak yetkili kurumlara yolayın. SGK. SHCK. ÖZÜRLÜLER DAİRE BAŞKANLIĞI. BAŞBAKANLIK BİMER. YOLLAYAN ARKADAŞLAR BURAYA YAZSIN
[/FONT]