benim bir yakınım alıyor ve sadece aralık 2022 görünüyor.
benim bir yakınım alıyor ve sadece aralık 2022 görünüyor.
Tamam hocam öğrenmek istediğim buydu. Bizde de öyle aralık 2022 gözüküyor. Şimdiye kadar Ocak 2023 sisteme girilmesi ve şubat 15 den sonra da yatırılması gerekiyordu. Ama Ocak 2023 hala sisteme girmemiş iptal mi edildi diye tereddüte düştüm.
Dün mü baktılar hocam saolun tekrardan
evet daha hala aralık gözüküyor normalde 7 sine kadar ya silinirdi yada yenisi gelirde ama bakalım değişti belki
@Skolyoz23
dün baktım. yani sisteme girilmemiştir. çünkü ocak ayını da aldı yakınım.
nasıl yani zamlı maaşını almışmı? bölge neresi? 15 inden önce yatmıyor çünkü bizde
Ödeme günleri sabitlendi diye biliyorum.Ocak ayında olduğu gibi artık her ayın 14 ünde aynı anda yeni açılan ASHB yardım ödemeleri hesabında olacaktır..E-devlet e gelince bende 7 aydır gözükmüyor lakin her ay yardım ödemem hesabıma yatıyor.
tamam bekleyip göreceğiz o zaman en son 13 ünde yatmıştı bizim cuma olduğu içindir herhalde
Biz aralık ayını aldık zamsız. Zamlı halini şubat 14 den sonra alacağız aksilik olmazsa
Evde bakım ödemesi Bursa yatmis arkadaşlar
Gaziantep'te yatmış
Deprem nedeni ile Evde Bakım Aylığı Alan, Bakıma muhtaç hastalarımızın ödenekleri erken yatırılmış olup 10.02.2023 saat 01:30 itibari hesaplarına yatmıştır, iyi günlerde harcamanızı dileriz.
e devletten mi bakmıştın
İstanbul yattı