@Mavidenizim
Ana hesabı nasıl değiştirdiniz acaba?
@Mavidenizim
Ana hesabı nasıl değiştirdiniz acaba?
@Down Kızlı Baba uygulamada arama bölümüne hesap ekleme yazın, ekleme çıkarma sekmesine girin, kartı seçin, açılın ekranda hesap tipini virman seçin, altta hesabın yanında tik işaretini kaldırıp devam deyin ve onaylayın sonra tekrar en baştan işlemleri tekrar edin bu sefer hesap tipi ekranında iki hesapta görünür ordan yeni hesabı seçip devam deyin ve işlemi onaylayın..
@Down Kızlı Baba
Menü - banka kartlarım - kart ayarları - hesap ekleme \çıkarma - ana hesap sekmesine basıp virman hesaptaki tiki kaldırın. Geri dönünce her iki hesapta görünür. Ana hesap yapmak istediğiniz hesabı seçip onaylayın.
@Mavidenizim
Siz, hesap internet şubede kapalı gibi bir uyarı aldınız mı bunları yaparken?
@Down Kızlı Baba
Hesabı öncesinde şubeden karta ve mobil bankacılığına açtırdık. Onu yaptırmadıysanız olmayabilir.
Merhaba raporum bu sene süresiz oldu bakıcı parası alıyorum şehir değişikliği İstanbul'dan Ankara'ya göç yapacağım kuruma bilgisini verip merak ettiğim oradan tekrar heyete girer miyim bu süreç çok zor geliyor raporum süresiz.
Ashb tarafından yeni açılan 5006 ek nolu hesaba diğer hesabımdan para aktarmak istedim yani hesaplarım arası virman yapmak istedim ama yeni açılan hesapta işlem kısıtı var diyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi işlem kısıtı ne demek?
valla annemın benden dolayı bakım maaşı aldıgı icin işlem kısıtı komuşlar yeni hesap acması kötü oldu bu evde bakım maaşları hesabı
@afyonlu_biz03
Yani işlem kisiti ne demek evde bakim maasi kesilmiş olabilir mi daha önce bu hesaba para aktardım diğer hesabımdan