İstanbul yattı Anadolu yakası
Niğde yatti
K.çekmece kıntrol edemiyorum iş den dolayı e devlet de hata veriyor
@Cavit83 ziraat mobil i indirin bakın yatmamış sa sıkıntı vardır
Ankara yattı mı arkadaşlar eminmisiniz biz bu ay ikk defa maaş alacaktık yatmamış evrakları Mayıs 25 tamamlamıştık Haziran 15 de eve gelip en gec Ağustos ta maasinu yatar demişlerdi maaş filan yatmamış Ankara yatti mi kesin mi bize yatmadı 3 ay oldu vu aşamadan sonra ne yapmamız lazım
@doğudan kurumu arayın
İl müdürlüğünü mu aramak gerekiyor yoksa maaş bağlantımız ilce sosyal hizmet biriminini mi aramak gerekiyor
Ankara 14.40 itibari ile yattı
@Esma098
Malesef bizee yatmadi ilk defa alacaktık maaşı ama yatmadi
@doğudan ilçe sosyal i arayın onlar bilgisayar dan görüyorlar
Kahramanmaraş ayın 17sinde yatardı ayın 19u oldu daha yatmadı zam yaptık dediler maaşlarımı kestiler naptılar🤔
Benimde bu sabah e devlette yatmış görünüyor lakin banka hesabında para görünmüyor acaba mesai başlayınca mı banka hesabına yansıyor.
Şimdi kurumu aradım konuştum Ankara ili için yazıyorum biz ilk defa alacaktık maas ama yatmadı Ankara'da diğer insanlara yatmış bize yatmadı dedim TC den kontrol ettiler kurumun sistem değişikliği ne gittiğini ondan kaynaklandığını gelecek ayın 13. Dr tekrar bankae hesabıma bakmamı söylediler hak kaybı yaşamadan onaylanma tarihinden itibaren yani haziranın onundan itibaren maasinuzi toplu alacağımizi söylediler