TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Ölumleyasamarasi Avatarı

Son Giriş
    27.03-2022
    Saat
    05:02
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba ben daha 10 aylik engelli bireyim. Resmi olarak henüz engelli raporum yok. Evli ve iki çocuk sahibi biriyim. Çocuklar küçük . Eşime ve anne babaya yük olmak istemiyorum hoş bakmak isteyen de yok herkes kaçmak istiyor bende herkes kendi yoluna diyerek bakım evlerini araştırmaya başladım kimseye yük olmak istemiyorum. Benden kurtulmaları gerek. Ama nereye nasıl başvuru yapılır hic bilgim yok. Kendim sağlık personeliydim bu gidişle malulluk alırsam kendi gelirim devam etmiş olur inşallah.bu engelli bakim evleri konusunda yol yordam istiyorum

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    23.03-2023
    Saat
    21:21
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    90
    Verilen Beğeniler
    50

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Ölumleyasamarasi
    öncelikle çok geçmiş olsun her şey bizim için kimin ne olacağı belli olmaz 1 dk sonra bakın ben ms hastasıydım eşim üzülüyor bana bir şey olacak diye sonra eşim bir kaza sonucu ayağını kırdı ve emboli atması sonucu 2,5 yıl bitkisel hayatta kaldı. ben terk etmedim ilk önce insan olarak sonra çocuğumun annesi tabi bu biraz vicdan meselesi iyi zamanda herkes yanında önemli olan kötü zaman bakımevleri ile ilgili az buçuk bilgi verim genelde ücretli bakım evleri bakıyor resmi kurumlar kimsesi olmaması lazım kardeş eş öyle almıyorlar. ücretli olanlarda fiyatları bulunduğu ile göre değişiyor ama onlarda çok yükseldi fiyatları 4 5 bin gibi rakamlardan başlıyor. yanılmıyorsam e devletten bakımevi başvurusu yapılıyor oraya bir bakın isterseniz ama gönül isterki eşiniz çocuklarınızla olun.

Üye
    Ölumleyasamarasi Avatarı

Son Giriş
    27.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    5

Teşekkür ederim cevap için. Kimsem var ama yok annem bizzat dedi ölene kadar sana bakamam başının çaresine bak diye. Eşimde belli etmek istemesede hergun öf pöf yapmaya başladı. Demem o ki herkese yük oldum vücut saglamken herkes yanındaymış böyle kalınca herkes kaçacak delik arıyor. Hatta yerlesirsem hattimi filan degisip herkesle irtibatı kesmek istiyorum sadece çocukların resmini videosunu almam için eşimle irtibat halinde olmayı düşünüyorum. Ona da boşanma teklifini yaptım gerçi bakalım ne olur ne biter hayırlısı

Üye
    Mavidenizim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    462
    Verilen Beğeniler
    373

Buna benzer bir konu ben de açmıştım. Bakım evlerinde yaşam nasıl orada yaşayan birinden öğrenebilsek keşke. Size sonuna kadar katılıyorum. Sürekli yüzünüze karşı söylenen sözler/ bakışlar. Anne baba eş kardeş evlat kim olursa olsun bakmak istemiyorlar. Psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Tabii şiddetin her türlüsünü yaşayanlar da ayrı bir konu. Bakım evleri için evde bakım maaşı gibi bir ödenek var sanırım. Ama bu ücret özel bakım evlerine veriliyor mu bilmiyorum. Bir de evde yalnız kalabilecek durumda olan kişilere haftada 3 kez bakıcı gelme durumu, yemek, temizlik ve tamirat işleri ile ilgilenildiğini okumuştum. Belediyelerin de yemek temizlik hizmetleri oluyor. Sizin durumunuza uyar mı bilmiyorum ama bilgi olarak paylaşıyorum.

Üye
    Ölumleyasamarasi Avatarı

Son Giriş
    27.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Yok malesef kasılmam çok fazla yardımsız tak bile yapamıyorum haftada 3 kez işi bana sıkıntı olur kesin. Bugün birileri beni cin çarptığını 2 haftada ayağa kaldıracağını söyledi bakalım 2 haftaya oldu oldu yoksa bakım evi şapşart ) Allah hepimizin yardımcısı olsun elden ayaktan düşürüp rezil muhtaç ettirmesin

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

@Ölumleyasamarasi

Tamam 2 hafta sonra dolandırıldım diyede başlık açarsın , cin kaçmıştır , dikkat et cin çıkarmayı farklı yapıyorlar

Üye
    Mavidenizim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    462
    Verilen Beğeniler
    373

Öyle şeylere kaptıracak paranız varsa eve bakıcı tutun daha iyi. Denize düşen yılana sarılır misali boğazına yapışır bu istismarcılar. Kendi duanızı kendiniz edin bilimden uzaklaşmayın. 🙂

Üye
    Dereli 34 Avatarı

Gerçek Adı
    Emirhan
    Son Giriş
    05.03-2022
    Saat
    00:50
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Rabbim kimseyi düşürmesin,anne baba kardeş eş hepsi yalan vallahi !! Bende omurilik felçli oldum yıllar geçti ama hep minnet ...

Üye
    kaderimsee çekerim.. Avatarı

Gerçek Adı
    Recep
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Nevşehir
    Alınan Beğeniler
    268
    Verilen Beğeniler
    580

Zaten Değerlendirdiniz! 4
    Başkasına muhtaç olmak zordur..
    Anne baba kardeş kim olursa olsun an gelir bıkar,yorulur,usanır..
    ALLAH ım kimseye muhtaç etmesin..
    Minnet etmekten bıktım...
    Sürekli masum kalmaktan, sürekli muhtaç olmaktan, herşeyi yapamamaktan, minnet duymaktan vs... Bıktım bıktım..

Üye
    idosente Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    02:53
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    63
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 4
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Tevekkül edin arkadaşlar bende ara sıra zoruma giden sözler duyuyorum ama sonra kendimi onların yerine koyuyorum hak veriyorum tabiki insan hep hoş söz işitmek ister ama onlarda insan bizle beraber onlarda yıpranıyor yaşlandıkça onlarında hastalıkları artıyor bize bakmaktan sebep bakacak kimseniz varsa sabır edin Allah'a güvenin o kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez belki bizim bugün şer gördüğümüz şeyler hayrımızadır.