TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sahbaz1987 Avatarı

Son Giriş
    18.12-2020
    Saat
    09:42
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    oğlum bakım maaşı için başvurduk.Asgari ücret ile çalışıyorum.Evde 2 cocuk eşin ve ben varım tek çalışan benAraban var ,evim yok ama babamın yani kira vermiyorum.Eşim bakım maaşı için başvurdu.Ev babamın olması engel olurmu.(ev babamın yani kira vermiyorum)

kutup yıldızı
    Misafir Üye
    kutup yıldızı Avatarı

Bakım maaşında sorun olmuyor 2022 de sorun cıkartıyolar ev kirada olsa hanedeki aracdan dolayı bağlanmıyor,baglıysada kesiyolar maalesef.

Üye
    edo24 Avatarı

Gerçek Adı
    Erdinç
    Son Giriş
    19.12-2020
    Saat
    16:11
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    2

evde bakım maaşında engelli ağır ya da tam bağımlı ibaresi olmalı onun haricinde eve giren paranın kişi başı 1402 TL den hesaplanır evin kira olmaması sorun teşkil etmez araç hususi ise sıkıntı olmaz ticari olursa farklı olabilir

Üye
    .mka Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1.536
    Verilen Beğeniler
    1.452

@edo24
    ticari olursa elbette etkı eder gelır getırecegı için
    @kutup yıldızı
    açıklaması mutlaka vardır ama 2022 de neye göre kestıklerını bi türlü bulamadım malesef.
    @sahbaz1987
    ebm de eve gıren gelırlere bakıolar evden gelır elde etmedıgnınz için ev sıkıntı olmaz

kutup yıldızı
    Misafir Üye
    kutup yıldızı Avatarı

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @-mka

Bende araştırdım ama hiçbirbilgi yok her yol sydv ye çıkıyor.sydvnin insiyatifinde bir durum olmuş maalesef.cimer bile sydv ye topu attı.başvurulacak her yere başvurdum hepsi beni sydv ye yönlendirdi.şu anki durumlardan dolayıda tümden boşlamış durumdalar.nereden para,vergi çıkartırız derdindeler anlayacağınız.

Başlığın Etiketleri