TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Hacer Demirbilek,
    ablacım yeni raporu arkadaşın gidip il müdürlüğüne versin öncelikle. olanları onlara da özetlesin. gelişmelerden haberdar et beni. ona göre devam ederiz.

musti,
    2022 aylıkları için geriye dönük 5 yılı geçmemiş rapor istiyor vakıflar. bunu demek istiyor Hacer de. yoksa 5 yılda bir rapor çıkartılacak diye bir şey yok. vakıfların işgüzarlığı. rapor sürekliyse bu kafi. ama uygulamada vakıflar 5 seneyi geçmiş raporlarda yeni başvuruda yenileme istiyor. yasal dayanagı yok bunun.

büyüğüm,
    sürekli raporlar geçerlidir. şu tarihten önceki raporlar kabul edilemez diye bir yasal dayanak yok. sadece yeni düzenlemelerle oran vs değiştirdikleri için işgüzarlıklarından yeni rapor istiyor kurumlar.

paranoya,
    elindeki rapor sürekliyse sorun yok ablası. rapor yenilemene gerek yok. zaten konuyu yukarıda açıkladım.

Üye
    hacer demirbilek Avatarı

Son Giriş
    05.07-2021
    Saat
    00:13
    Yaşadığı Yer
    ÇANKIRI
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    5

Ablacım arkadaşım bugün il sosyal hizmetlerine gidip herseyi konuşmuş sonrada maaşın kesilmesi için dilekçe vermiş.ablacım benhatamı yaptım arkaşıma raporun yenilenmesi gerektiğini söyledim çünkü sydv den bize 5yılı geçtiği için raporu yenileyin demişlerdi.arkadaşımın oğlunun raporunda ağır engelli ibaresi kalktı bende hata yaptığımı düşünüp vicdan azabı duyuyorum sizce yanlışmı yaptım

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

ablacım canını sıkma olan olmuş. vakıfların uygulaması var öyle. 5 seneyi geçince yeni başvuranlardan yeni rapor istiyorlar. bunun da yasal dayanağı yok zaten. tavsiyem agır özürlü rapor almaya çalışsınlar. itirazla ugraşmasınlar başka Yetkili hastaneler'den birinden yeni rapor çıkartmaya çalışsınlar. il müdürlüğüne de soylesinler onlardan rehberlik alsınlar.

Üye
    hacer demirbilek Avatarı

Son Giriş
    05.07-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANKIRI
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    5

Teşekkür ederim ablacım

Üye
    hacer demirbilek Avatarı

Son Giriş
    05.07-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANKIRI
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    5

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Melek ablacım bu yeni sağlık güvencesineden yararlanırsak aylık ne karar ödeyeceğiz artık özel hastaneler gidebilecekmiyiz ne olacak bizi aydınlatırmısın teşekkür ederim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12