TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    09ozgur09 Avatarı

Gerçek Adı
    özgür bircan
    Son Giriş
    13.02-2015
    Saat
    18:16
    Yaşadığı Yer
    Aydin/Soke
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    selam mrb lar ben bi konuda tanısmak ıstıyorum dogustan engellıyım raporum v bakım parası baglattıracam bas vurdum bıde daha evvelden calısıyodum ısten cıkardılar işsizlik maaşı alıyom etkılermı sorun olurmu temmuzda bıtıyor süresi işsizlik maaşı lütfen bilgi. şimdi den tsk ler allah rahzı olsun.

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    20:54
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    639
    Verilen Beğeniler
    292

Gelire dahil edilir, 510,45 TL'yi aşmıyorsa kişi başına düşen gelir sorun olmaz...

Ayrıca rapor oranınız çıkmamış, % 50 ve üzeri 'ağır özürlü' ibareli raporunuzun olması gerekir Evde Bakım aylığı için...

Üye
    09ozgur09 Avatarı

Gerçek Adı
    özgür bircan
    Son Giriş
    13.02-2015
    Saat
    18:16
    Yaşadığı Yer
    Aydin/Soke
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam merhaba ben özgür bircan aydın/söke de oturuyorum ayaklarımdan rahatsızım bakıcı maası alıyor dedem ama bana baglamadılar evde 4 kısı olması gereklımıs evde uc kısıyız ben istanbula gideceyim annemin yanına orda bakıcı maaşı anneme baglansa bide bana baglanırmı yardım lütfen.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Özgür Bircan,
    ablası evde bakım aylıgını deden sana baktıgı için alıyor. sen 2022 engelli aylıgı mı almak istiyorsun ayrıca? eger bunun için annenin yanına taşınmak istiyorsan şunu bil: il değişikliği olacagı için evde bakım aylıgı da kesilecek ve yeniden bir sürü işlem vs
    o yuzden sana yardımcı olabilmem için annenin gelir durumunu bilmem gerek.
    annen istanbul'da kaç kişi ile oturuyor? annenin hanesinde kaç kişi var? hepsinin toplam geliri ne kadar?

deden engelli mi? engelli oldugu için ona biri bakıyor ve evde bakım aylıgı mı alıyor? sen de mi evde bakım aylıgı istiyorsun?
    bunu mu anlatmak istedin yoksa?