TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    luminious Avatarı

Son Giriş
    16.08-2013
    Saat
    11:23
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Annem % 60 ağır özrlü raporu verdiler. Babamın maaşı bodroda 1460 tl gözüküyor annemle beraber kalıyorlar üst katlarında ben eşim ve çocum oturuyoruz. Eşim anneme 7/24 bakıyor bunun için eşim evde bakım parası alabilirmi. Eşim çalışmıyor ben ise 940 tl maaş alıyorum. Ev ise annem ve babam üzeirne müşterek sizce bundan ne ibi sonuç çıkar. 487 x 5 mi olması gerekiyor. Toplamda 5 kişiyiz.

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    20:28
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    643
    Verilen Beğeniler
    292

İki durumda da aşıyor, yani resmi olarak aynıysa oturduğunuz adresler 1460+940=2400%5=480 yapar.
    İkametleriniz farklı görünüyorsa resmi kayıtlara göre, bu durumda da sizin gelirinizde dahil edilmez, kişi sayısınada dahil edilmezsiniz bu durumda da 1460%2=730 yapar.
    Kişi başına düşmesi gereken 467 TL'lik sınırı aşmış olursunuz.

Temmuz'dan sonra kişi başına düşmesi gereken gelir miktarı 487 TL olacak, ikametiniz resmi olarak aynı yerdeyse/gösterirseniz Temmuz'dan sonra başvurmayı deneyebilirsiniz.

Üye
    luminious Avatarı

Son Giriş
    16.08-2013
    Saat
    11:23
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Peki aşim ve çocuğu aynı ikamete göstersek 4 kişi olurlar ozaman bir sıkıntı olur mu? Yorumlarınız için teşekürler