üstadım durumu tam açıklamamışsınız ama bahsettiğiniz koltuğu mobilyacıya gidip yaptırabilrisiniz. yoksa Özürlü sandalyesimi bahsettiniz tam olarak anlıyamadım :s
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
yiyenim vucudunun %80 kulanamıyor (genel) bunun için rahat edebileceği taşınabilir bir 1 kişilik tekli koltuk arıyoruz ve bulamıyoruz normal bildiğimiz evdeki kotuk tiplerinde rahat oturamıyor ve kayıyor sizlerden yardım bekliyoruzz...
üstadım durumu tam açıklamamışsınız ama bahsettiğiniz koltuğu mobilyacıya gidip yaptırabilrisiniz. yoksa Özürlü sandalyesimi bahsettiniz tam olarak anlıyamadım :s
Televizyon Koltuğu dedikleri modellere baktınız mı? Bir sürü markanın bu modeli var..
Hafif olsun derseniz, şu modeller de harikadır:
![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...