mac72;
Fizyoterapist te aynı şekilde bağlıyordu, bu bağlama sitili bileğe bükme hareketini veriyor.Düşük ayaklılar için özellikle.
arkadaşlar ben BU ÜRÜNÜ kullanıyorum ve süper bi ürün. fiyatıda yarı yarıya düşmüş. tavsiye ederim.
mac72;
Fizyoterapist te aynı şekilde bağlıyordu, bu bağlama sitili bileğe bükme hareketini veriyor.Düşük ayaklılar için özellikle.
Bu bağlama vs. çok uğraştırır. Omuza falan da kullanmak istiyorum.
Aşağıdaki çift taraflı bantlarla deneyen oldu mu ya da deneyebilir misiniz?
Eğer işe yarıyorsa almak istiyorum.
ModaCar Siyah Köpük Çift Taraflı Bant 1,5 cm x 10 Mt cm2=1 kg 551402
Vege 12x25 Çift Taraflı Bant | Ofix.com
@nurunalanur bahsettiğin durum kişiye özel bir durum olduğu için yanıt alamamış olabilirsiniz. bu tip cihazlar kaslarınızı daha diri tutmaya yarar. kendiniz çalıştırabiliyorsanız bu tip bir cihaz almanız sadece estetik olarak bir fark katabilir.
@tsrahman cevabınız için teşekkür ederim fakat cihazı kullanan herkesin tenslerin yapışkanlığının gitmesi ile ilgili sorunlarını okudum, arkadaş sararak çözüm bulmuş ama bant işe yararsa onun da kolayına gelir tamamen kişisel bir durum değil. Ben bu ürünü annem için düşünüyorum kendisi fazla ayakta duramıyor kilo ve kireçten dolayı ve boynunda da kireçlenme var ağrılarını rahatlatır diye düşünüyorum.
@nurunalanur zamanla kayboluyor evet jel ile desteklenebilir ya da yenileri alınabilir. bende annemde babamda kullandım. sonuçta bir masaj bir dokunuş olduğu için iyi geldiğini söylediler.
@tsrahman yenileri cihazla aynı fiyata geliyor jel onu tutuyor mu?
@nurunalanur sizin cihazlarınız ucuzsa ben ne yapayım. sarılabilecek yerlerin üstüne flaster ile tutturabilirsiniz?
@tsrahman henüz almadım alırken de bin düşünüyorum herkesin durumu bir olmuyor efendim o yüzden işe yarar bir yöntem arıyorum. O aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Siz denediniz mi aynı performansı sağlıyor mu flaster ile tutturunca?
ben kazadan sonra terlemediğim için yapışkanlar çok zor tutuyordu ekstra jel kullanıyorum. lastikli bandajlar ile sarılabilen bölgelerde bir sorun çıkmaz. çünkü bazı fizik tedavi merkezlerinde eltrot olarak pedler kullanılıyordu ve onları bandajlarla sararak aynı cihazları kullana biliyorlardı. tabi bahsettiğim cihaz compex rehap 400. profesyonel cihaz yada beni öyle kandırdılar. ben hastanelerde kullanılırken gördüm aldım. biraz tuzlu tabi. almasan bir dert alsan millet susuyor o yüzden aldım. zaman bulamıyorum kullanmaya aslında. durum böyle. hastanıza şifa dilerim.
@tsrahman çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Allah sizlere de şifalar versin.