TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 9 İlkİlk 12345678 ... SonSon
Toplam 123 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    freeman22 Avatarı

Gerçek Adı
    Huseyin
    Son Giriş
    20.06-2021
    Saat
    21:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @Özcan. @ozgurmeric74 bey verdiginiz cevap için çok teşekkür ederim. Benim dokturum bana BPAS-S cihazı vermişti bende Respirox marka cihazı devletten almıştım.Kendi doktoruma cihazı kullanırken zorladıgımı beyan ettim.Aynı zamanlarda KBB doktoruna gitmiştim ve burnumda az deviasyon ve konkalar odlugunu belirtti.

Teşhisimi koyan Gögüs Hastalıkları doktoruma "Bu sıkıntları çözüp kullanmam daha dogru olmazmı" dedigimde senin AHI indeksin %42 ciddi sıkıntıdasın cihazı kullan ona sonra bakarız dedi. 2 hafta çok zorlandım tekrar Gögüs hastalıkları doktoruna gittigimde adam azarladı.

Sonrasında iyi bir KBB ci buldugumu düşünerek deviasyon ve konkolardan ameliyat olma kararı aldım. Doktor bana cihazdan bile kurutulacaksın dedi.Küçük dilimi kesti,damagıma radyofrekans yaptı konkoları aldı ve deviasyonu düzeltti ama 1 ay sonra ben git gide kötü oldum.

Tekrar gögüs hastalıkları doktoruna gttim ve bana "sen yeni bir hastasın seni artık tanımıyorum yeniden Polisongrafi testine gireceksin" dedi.Cihazın oranı testine girdigimde artık BPAP-S yerine CPAP basıncının yeterli oldgunu ve AHI indeksimin %32 ye düştügünü gördük.

Yakşalık 2 aydır sabırla cihazı takıyorum ama uykumda çıkarmış buluyorum. Birde bogazımda bir gıcık oluyo öksürük vs.Alışacagım.inşallah.

Bu hastalıkta Doktorun çok önemli odlguunu düşünüyorum.

ilk doktorumun konkalar ve deviasyonu düzetttirmemesi ,2 dokotrumun ise küçük dilimi kesmesi dogru bir davranış degildi.

Neyse herşeyin hayırlısı olsun 5 ay önce teşhis kondugunda 97 kiloydum şimdi 82 hayatımda spor ve saglıklı beslenme var.Üstesinden gelecegiz inşallah.Sevgilerimle.

Üye
    memodows Avatarı

Son Giriş
    06.06-2018
    Saat
    09:48
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

selamlar,
    full face maske kullanmak zorunda olanlar için fisher paykel simplus mask ı kesinlikle tavsiye ederim. çok rahat

Üye
    istanbul40 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    99

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    cpap cihazlarını sgk karşılıyor yani 702 tl veriyor....

ANCAK yıllık 1200 saat kullanma şartı getiriyor..şimdi 10 yılda bir ödüyor. 2 veya 3 yılda bir size yazı gönderiyor..gögüs doktorundan kullandığınıza dair yazı istiyor..

YANİ anlayacağınız kendi cebinizden alın kafanızı fazla yormayın...sgk dan 702 tl yi alırsanız iyi bir makine dahi alsanız o makineyi sgk zimmetliyor..Bu makine bana ait diyor.ölseniz dahi makineyi istiyor...

BUKADAR mevzuatla ugraşmak istiyorsanız sgk ya başvurun.. yoksa kendi paranızla iyi bir makine alın kullanın.yılda birde cihazdaki kayıtları bir gögüs doktoruna gösterin faydası olup olmadığını görün.
    Konu istanbul40 tarafından değiştirilmiştir (06.06-2018 Saat 20:18 ). Gerekçe: sgk cpap cihazlarnı zimmetliyor..

Üye
    Garip60 Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent UZUN
    Son Giriş
    04.05-2019
    Saat
    00:09
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    111

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Oto Cpap cihazları kullanma süresi 10 yıldır diye biliyorum. Kullanım ömrü 10 yıl dediler ben alırken. 10 yıl dolmadan rapor yenilemez veya iyileşrseniz SGK geri alıyor,rapor sürekli ise 10 yıl sonra başka cihaz alabilirsin demişlerdi.

Üye
    freeman22 Avatarı

Gerçek Adı
    Huseyin
    Son Giriş
    20.06-2021
    Saat
    21:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    3

Merhaba,

Bir arkadaşımın yigeni osas hastası ve cppap maske verilmiş.Bu kişide amerikandan gelen bir doktor vasıtası ile burundan gırtılaga kadar gidilen balon şişirme yöntemi ile rahatsızlıgı düzelmiş.Yapılan yönteminde bir kaç hastanede oldugunu belirtmiş.Böyle bir uygulama var mıdır. Sinünizit ile ilgili sinoplasti den bahsetmiyorum.

Üye
    juneight Avatarı

Son Giriş
    11.07-2018
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

hocam selamlar, bu apne denen illete yakalandim ben de, testler yapıldı, ortalama saatte 12, rem devresinde 36yi bulan 10 -15 sn suren apne teshisi koyuldu. 35 yaşında 1.83 boy 90 kiloyum. oncelikle hafif dereceli denmesi doğru mu sizce ve bu hastalık geçer mi?esas mesaj atma nedenim bir mesajınızı gördüm maske ile ilgili, respirox g2 modelini bir haftadır kullanıyorum ama cihazla verilen ivolve maskeden pek memnun degilim, latex meselesini yara bandiyla çözdüm gibi, hava çıkışına susturucu bir düzenek yapmayı planlıyorum bu ses meselesi için medikali aradım yeni maske satma derdindeler. ama yine de aliexpress ten aldığınız maskeyi merak ettim, bu cihaza uyar mı, uyarsa memnunmusunuz kullandınız mı?geri dönerseniz sevinirim. selamlar saygılar

Üye
    ozgurmeric74 Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZGÜR
    Son Giriş
    08.09-2018
    Saat
    12:41
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    618
    Verilen Beğeniler
    139

@juneight

maskeler tüm cihazlara uyumludur. ali expressten aldığım maskeyi kullanamadım. ama başka arkadasa verdim. o kullanıyor.

Üye
    juneight Avatarı

Son Giriş
    11.07-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

geçer mi hocam bu hastalık? bi de maske umduğunuz gibi gelmedimi, tavsiye etmiyormusunuz? @ozgurmeric74

Üye
    ozgurmeric74 Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZGÜR
    Son Giriş
    08.09-2018
    Saat
    12:41
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    618
    Verilen Beğeniler
    139

@juneight

sizinki hafif ise belki tedavi olur. ama yinede bu hastalık için sürekli diyorlar. ben ağır derecede hastayım. 1 seneden fazla cpap kullanıyorum. geçenlerde koltukta maskesiz uyuyakaldım. apne geldi. bayağı bir süre nefes alamadım. ölüyorum sandım. demekki düzelmiyor.

maske güzel geldi.orjinal bmc nin ürünü. ama burun içine girdiğinden benim burnumu acıttı rahatsız etti. hediye ettiğim arkadaşım kullanıyor. o birazda size bağlı.

Üye
    juneight Avatarı

Son Giriş
    11.07-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @ozgurmeric74
    ilginize teşekkür ederim, Allah sifa versin hepimize

Üye
    Kralex42 Avatarı

Son Giriş
    26.02-2019
    Saat
    08:37
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Dün Philips marka cihazımı aldım basınç 7 ye ayarlı bu yüksek bir değermi doktor bana Ağır orta hafif bişey demedi

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.277
    Verilen Beğeniler
    762

@Kralex42

Çıkış mı giriş mi 7 milibar?

Üye
    Kralex42 Avatarı

Son Giriş
    26.02-2019
    Saat
    08:37
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Hocam 4 de başlıyor 7 ye çıkıyor medikalci ayarları ben girerim değiştiği zaman dedi anlamadım

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.277
    Verilen Beğeniler
    762

@Kralex42 Eğer vücuda giren değer, yani size verilen basınç 7 milibar ise bu düşük-orta diyebileceğimiz bir oran. Hayır, giriş değil de verdiğiniz ise yani çıkış ise yüksektir.

Üye
    login Avatarı

Son Giriş
    28.07-2023
    Saat
    21:06
    Yaşadığı Yer
    TÑŒrkiye
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    81

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ilk defa cpap ile test oldum.Aletin bir parcasının üzerinde resmed diğerinde gaeltec yazıyordu.Maske cok rahatsız ediciydi.Sabah kalktığımda burnum kıpkırmızıydı.Cihazla da rahat uyudum diyemem yine de iyi bir aletin işe yarayacağını düsünüyorum.

15 gün sonra raporu vereceklerini belirttiler.Bu raporla cihaz alabiliyor muyum? Yoksa ayrı bir rapor daha mı veriliyor? Bir cihaz-maske alıp kullanmayı düşünüyorum ancak hiçbir bilgim yok.Yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk 12345678 ... SonSon