Doğru eğer içindeysen rahatsız olduğunu o an araç kullanamıcak durumda olduğunu ispat larsan belki yırtarsın o an Dr raporu alman gerekiyordu
Merhabalar.
Özel tertibatlı engelli aracımla kaza yaptık. Araç sürücüsü komşumdu. araç sahibi bende içindeydim. Karayoluna çıktıktan sonra bir hata sonucu şarpıştık ve sanırım kusuru %100 bize vermişler..
Sigortacıma durumu sorduğumda aracı sen ve 3. dereceye kadar akrabaların kullan kullanmadığı için için karşı tarafın masrafınıda sen öndersin dedi.
Konu hakkında fikri olan yazabilir mi ?
Doğru eğer içindeysen rahatsız olduğunu o an araç kullanamıcak durumda olduğunu ispat larsan belki yırtarsın o an Dr raporu alman gerekiyordu
aradan 6 gün geçmiş.. geriye dönük dr rapor verir mi ? iş okadar çetrefilleştiki.. çıkmazda kaldım :S
Dediğim gibi bir tek şansınız rahatsızlandım o an kimse araç kullanma şansım yoktu Dr a giderken aracı kullandırtmak zorunda kaldım deme şansı olabilirdi sigorta cınızla görüşmeniz lazım bu gibi durumlarda trafik aracınızı da bağlayabilirdi keşke kaza yaptığınız kişi ile anlaşma yoluna gitseydiniz
Bu işler sıkıntılı işler, Babam 1. derece olduğu halde kasko yaptırırken adını poliçeye yazdırıyorum.