Hem emeklilik hem memurluk oh ne ala memleket ! Emeklilik , memurluk yetmez bir de prim istenilse bari. :P
Hem emeklilik hem memurluk oh ne ala memleket ! Emeklilik , memurluk yetmez bir de prim istenilse bari. :P
Konu Alman tarafından değiştirilmiştir (01.06-2016 Saat 17:33 ).
millieğitim bakanlığına girmede nasıl bir yol izlediniz emeklilik engel olmadımı nasıl olmadı bilgi verirmisin bende emeklilik engel oldu başvurum kabul görmedi cevaplarsan sevinirim 05422347220
@BİR BANKACI emekli kişi memur olarak atanırsa nasıl memur olarak çalışır yasal gerekçe ney ben emekliyim atamam yapıldı fakat emekli maaşı aldığım için başvurum kabul edilmiyor emeklilerin memur olarak çalışmasında bir sakınca yok sa yasal dayanağını buradan yazarsanız benim için örnek olur
@muharrem Gök 2016 ekpss kurayla istanbul il müdürlüğüne atamam yapıldı fakat emekli maaşı aldığımdan dolayı başvurum kabul edilmedi ve sözlü müracatımda bana emekli maaşımın durdursam bile başvurumun kabul edilmeyeceğini söylendi 0542.234.72.20 nodan görüşe bilirmiyiz
merhabalar bülent bey
şuan 3.dereceden ssk lı olarak yaşlılık emekllisiyim devlet 1074 tl maaş veriyor .maaş geçinmemize yetmiyor
ekpss den tercih yaparsam 4-c li olarak atanırsam yeni kanunlara göre emekllik maaşım kesilirmi,acaba ben hangi yol izlersem benim için faydalı olur fikirlerinizi ve cavap bekliyorum teşekkürler.
olamaz emekli olup iptal ettirse bile olamaz
@nfrysmn
seni hiç anlamadım
sadece özel sektörde calışabilirsiniz kamuda calışan emeklisi diye bir sey yok memur olunucaksa maaşı kestirmenix gerekir
bu kadar aç gözlü bi millet varmıki dünyada acaba merak ediyorum hem emekli ol gücüm yetmiyor çalışamıyorum diye hemde memur ol iki maaş birden al ne güzel dünya sizin zihniyetinizin taaaaa.
@black bishop
ağzını bozma
bu başlık niye açılmış açan genel yayın yönetmeni
bülent bey arkadaşa gerekli cevabı verirsininiz inşaalaalah...
yaksa ben verecem
@merveenes
burda canlı örnekleri var adam emekli olmuş atanmış ama emekliliği sebebiyle ataması yapılmamış
yani hem karnım doysun hem pastam dursun yok.
Ben aç gözlülük yapmıyorum hakedilen cevabı veriyorum ha sizde hem emekli olim hemde memur olim zihniyetindeyseniz allaha havale ediyorum sizi .
@merveenes
bakan açıkladı taşören işçilerin kadroya geçişi olacak mevcut emekli çalışanların kadroya alınmaları yasalarımızca buna imkan vermiyor şeklinde ayrıca yeni emekliler cok düşük maas alıyorlar komik rakamlar bağlıyorlar maaş olarak herkesin çalışma hakkı var bu kamuda olmaz baska yerler olur insanlar çoluk cocuk bakıyorlar kimseye sitem etmeyelim lütfen 600 700 tl maaş bağlayan hükümete sitem edin
emekliler kamuda çalışamaz emekliliğini iptal ettirse bile memur olamaz