@MadResister
Raporunuzun içeriği nasıl ona bakmamız lazım önce.
Tanı yada tanılarınız nedir?
@MadResister
Raporunuzun içeriği nasıl ona bakmamız lazım önce.
Tanı yada tanılarınız nedir?
@ayDÜNYAvazo Bipolar Bozukluk, Otizm, DEHB, Artikülasyon Bozukluğu, Yaygın Anksiyete Bozukluğu ve Davranış Bozuklukları.
Genelden gireceksiniz
@MadResister
Burda öne çıkan hastalık bence OTİZM dir. Ona bakmak lazım. Zihinsel olabilir pekala zekanız ne durumda yüksek mi sizce?
@ayDÜNYAvazo Hastanede IQ testi yaptırmıştım sonucunu nasıl öğrenebilirim sizce? Değerini yani.
@MadResister
Onu bilmiyorum
@MadResister
E nabızda gözükebilir. Hastanede yapılan tüm işler / tedaviler, e nabızda gözükür her ay sonu kan veriyorum e nabızda gözüküyüor.
@Alman
Görünmüyor hocam.
@MadResister
Sen kendini zeki olarak görüyormusun
Şöyle kendine baktığın zaman.
(Örneğin ben kendimi zeki olarak görüyorum)
(Ve zeka işlevselliğim korunmuş durumda)
Bütün bir resme şöyle baktığım zaman zihinsel grubundan sınava katılman gerekecektir.
@MadResister
arkadaşım raporunda mental reterdasyon yazmıyorsa teşşiz tanı yani genelden gireceksin yazıyorsa zihinselden girersin zihinsel hastalıgın olacak
@(Gölge)
Bence "OTİZM" tanısı olduğu için "ZİHİNSEL" demekte ısrar ediyorum doğrusu.
@ayDÜNYAvazo
Hocam bugün rehabilitasyon merkezinde raporumu götürdüğüm zaman kayıt için velayet falan istendi raporda zihinsel engelde işaretli olduğu için. Aynı zamanda yanlış bilmiyorsam iq test düzeyimde hafif zeka geriliği olduğu ortaya çıktı diye biliyorum.
Tanı kısmında zeka işlev bozukluğu olduğu belirtilmeli ve zihinsel engel gurubu olarak işaretlenmeli. Aslında başvuru kılavuzda yazıyor.
@Bulut25
Hocam Zihinsel engel grubu zaten işaretli raporda ve 2022 sayılı kanundan faydalanabilir falan yazdığını gördüm raporda bunun dışında iq test sonucunu öğrenmek için testi yaptırdığım hastanenin psikiyatri bölümüne randevu mu almam gerekiyor?